Bio sam u Zappinom berlinskom kafiću još za njegova života. On je tada putovao po svijetu i u svakoj državi snimao pjesme na tragu izvorne glazbe, počeci tkz.ethna. U kafiću su služene salate, od deset DM naviše, nazvane uglavnom po državama iz koje potiču osnovni sastoci. Razgovarao sam s tadašnjim šefom sale, on mi je objasnio, nema tu previše filozofije, sezonsko povrće, što više boja, jer i oči jedu, luk ili češnjak, jabučni ocat, ulje podneblja u kojem živiš, po želji krumpir, jaja, sir,masline, šunka... Jučer mi je dosta stvari sjebalo estetiku, prvo je jedno jaje puklo pri kuhanju, a onda je sve što je moglo krenuti po lošem kretalo, ipak bilo je ukusno:
Poslije sam išao na fejsu provjeriti što radi moj omiljeni fotograf iz New Yorka, jebiga mimoišli smo se ovog ljeta, ja ga tražio na berlinskoj japanskoj izložbi, on gostovao u Parizu i na Azurnoj obali, ove je stavio na fejs od francuskih fotki :
p.s.
Lako je njemu, samo se predstavi, komadi se odmah skidaju, mada nije nesklon ni skrivenom snimanju, to valjda pod mojim utjecajem
Update za Rijeku i okolicu :
Upravo sam dao izjavu za teve, gledajte tko može u 19 sati na vijestima kanala Ri !
|