01

nedjelja

listopad

2017

Tito je bio suradnik UDB-e i KOS-a



Kako ćemo riješiti problem udbaško-kosovskih agenata u institucijama RH?


Ako su UDBA-a i KOS bile zločinačke organizacije, kako se onda titoisti mogu neometano i bez moralnih obzira javno deklarirati pozivanjem na tvorca tih zloglasnih organizacija?
Da, J.B. Tito je osnivač UDB-e i KOS-a.

Saborski general Željko Glasnović u Saboru RH javno prozove suradnike tih zločinačkih organizacija koji sjede u Saboru ili su na visokim državnim funkcijama, donese dokumente koji potvrđuju "službeno" naređivanje ubojstava u postjugoslavenskoj BiH (titoističko- udbaški obrazac službe koja je nastavila djelovati iza Titove smrti, iza rata i raspada Jugoslavije).


??

Nema DORH-a, službene dužnosti, novinarske zainteresiranosti, istražnih povjerenstava, ...
Ignoriranje.

Furio Radin je dodao opasku kao potpredsjednik Sabora, vodeći sjednicu:

" Gospodine Glasnoviću, kada govorite o Terezama, O UDB-ama, o masonima to je vaš problem i ... tu nitko vas ne može ... nitko vam ne može reći ... ali kad govorite ako sam dobro shvatio vi ste rekli da neki četnik sjedi u ministarstvu uprave ... ja bih vas molio da pazite kad govorite takve stvari ... ja bih vas molio da pazite ..."






Da, neki (vladini) blogovi ne rade vikendom. I pisci i čitatelji takvih blogova su na zasluženom tjednom odmoru.
Ali zato objavljuju blogeri koji su vikendom slobodni (pisati).

Todorićevo naglo ukazivanje na blogu je rezultat Glasnovićevih saborskih rasprava o nacionalnoj sigurnosti, u sklopu koje je dokumentirano prozvao mnoge saborske zastupnike kodnim imenima, visoko pozicionirane suce (člana Ustavnog suda RH - kodno ime Vrbik), pisce Ustava (Miler!!).
U komunističko-titoističkoj četničko-orjunaškoj uroti UDBinih i KOSovih visoko pozicioniranih agenata, Hrvatska je vlastiti suverenitet kvazidemokracijom (kraljevom voljom, diktaturom proletarijata na čelu s avangardnom komunističkom partijom, autoritarnom demokracijom titoista) političkim manevrima i nasiljem, prepustila na upravljanje nehrvatima.

Na svu sreću vladin (todorićev) blog ne radi vikendom, pa iznova možemo postaviti pitanje: Kako ćemo riješiti problem udbaško-kosovskih agenata u institucijama RH?

(Plenkovića, titoističko čedo, treba s 2 000 000 biračkih glasova opozvati i uspostaviti hrvatsku vlast.)


Oznake: udbaško-kosovski agenti, institucije RH, zločinačke organizacije, titoisti, Glasnović, dokumentacija, DORH, istraga, povjerenstvo, Radin, Trereze, četnik, ministarstvo, vladini blogovi, vikend, todorić, hrvatski suverenitet

29

petak

rujan

2017

Glasnović opet proziva kodnim imenima



Saborski zastupnik general Željko Glasnović opet proziva saborske zastupnike i državne dužnosnike kodnim imenima.
Dokumentacija koju posjeduje ukazuje na SDB (UDBA) i KOS kadrove koji su infiltrirani na visoke državne pozicije i/ili igraju važnu ulogu u politici RH.

Miler (Müller), Flilter 57, Degenerik, Tereza ... tko su osobe skrivene iza kodnih imena? Vrbik, ustavni sudac?

(Dokumentacija je potpuna, stvarna imena su navedena u dokumentima.)

Radi li se o osobama koje upravljaju Plenkovićem, ili Plenković (očito) samovoljno krši Ustav i provodi političku samovolju?
Tko je uistinu sposoban upravljati (mrtvim) HDZ-om (osim kadrova koji su od početka infiltrirani u taj (sad već propali) pokret)? Samo politički istureni, pretrčali kadrovi UDBE i KOSa (Granić, Šeks, Manolić, Gregurić Franjo, ...).
Oni su od početka faktori koji su trebali onemogućiti HDZ u suverenističkim namjerama. Tada nisu uspjeli, sada su jedini politički mentori (mrtvog) HDZa.

Premijer Plenković (kao pravnik) mora znati kako je pravno neodrživa pozicija u kojoj jedan četnik, orjunaš, komunjara, nebranitelj, nehrvat, nesuverenist obnaša funkciju predsjednika stranke i predsjednika vlade u sprezi s osobama koje su surađivale i surađuju s nehrvatskim političkim snagama. Plenkovićevu političku (šuvarističku) karijeru nitko ne može spasiti.

Istrčavanje sa slučajem Todorić je samo neuki pokušaj skretanja pozornosti. Nisu sposobni boriti se protiv istine.

Todorić je KOSov/UDBAin povjerenik koji je (vojno) strateške firme objedinio u koncern AGROKOR. Sustavno je koristio državne poticaje, potplaćivao radnu snagu (zaposlenu u firmama koje nisu tržišno nastupale), iskoristioukrajinsku krizu i prekršio trgovinski embargo nametnut Ruskoj Federaciji.
Zašto bi 40-50 tisuća radnih mjesta u Agrokoru i tvrtkama koje posluju s Agrokorom bilo strateški, a 300 000 izgubljenih radnih mjesta u drugim socijalističkim i postsocijalističkim tvrtkama nisu strateški važne?
Zašto nije obrazložena strateška važnost Belja, Jamnice, Zvijezde i sl. firmi?

Jer se politikom bave osobe koje dokumentirano surađuju s UDBAom/KOSom, iz državnog proračuna financiraju prosrpsko/proruske vojne i političke interese.

Todorić nije bloger nego urotnik koji nas preko 20 godina pljačka, truje i uništava. Zajedno sa svojim nalogodavcima koji se kriju u saborskim klupama, foteljama vlade, foteljama sudskih instanci, savjetničkim foteljama, ...

Državu (Hrvatsku) koju je Jugoslavija krvavo gušila okupacijom prepustiti djelatnim osobama jugoslavenskog krvoločnog sustava nije preporučljivo.
Za slobodu i suverenitet ćemo se morati iznova boriti.
A za boljitak moramo pobijediti u toj borbi i nakon toga početi raditi.

Hrvatska za sva vremena!




Oznake: Glasnović, sabor, kodna imena, udba, kos, Plenković, četnik, orjunaš, komunjara, nebranitelj, nehrvat, nesuverenist, Ruska Federacija, sloboda, borba, pobjeda, rad

01

srijeda

ožujak

2017

hDz se pokopao (vlastitom naivnošću), tko proganja Glasnovića?



hDz se pokopao (vlastitom naivnošću).

Političarenje Plenkovića (niti jedan problem nije sagledao, nije ponudio (na raspravu) rješenje) završni je udarac i zadnji uteg koji je hDz povukao u provaliju (rasula).
Upravo jer je članstvo (netko je manevrom prisilio članstvo na plebiscit o plenkoviću) odabralo politikanta.
Plenković je (neprimjereni, gmizavi)(anemični)(jugoslavenčina i četnik) karijerist.
Nesposoban (u stručnom smislu, neobrazovan i beskičmenjak) sagledavati krize (i nuditi rješenja, upravljanje kriznim stanjima). Plenković je poltron (netko ga je doveo i instalirao na čelo stranke)(malobrojnim izbornim glasovima umotanim u posvemašnu obmanu preferencijalnih glasova čiji predstavnici nisu našli mjesta u Vladi spomenutog alkemičara), bez autoritea i poštovanja koje pomaže premijeru upravljati društvom.
Zbog karaktera nije sposoban izgraditi upravljivo društvo (sabotiraju ga oni koji tvore poluge društva).
Što zbog prozirnog karijerizma koji ocrtava pokvarene namjere hDzove izakulisne mašinerije, što zbog vlastitog ega (svojstvenog polublentavim karijeristima) društvo je osuđeno na reduciranu oligarhiju koja pokušava proizvesti stanje svemoći. Sve hoće, ništa ne mogu.

Takva (poluprimitivna) svita ne podnosi stručnost i demokratsku disperziju (političke) moći.
Primjerice, nakon 26 godina državne neovisnosti (o Beogradu) i zadnjeg vala iseljavanja (mladih), bez stručne rasprave i šireg aktiviranja cjelokupnog stanovništva, kroz ministarstvo demografske obnove pokušavaju na razini ministarstva provesti akcije lakšeg zapošljavanja i poticanja demografskog porasta.
Tri zaposlenika ministarstva organiziraju tribinu i predlažu mjere za demografsku obnovu. (??)

Prva mjera ka ozdravljenju društva je ostavka plenkovića, samoraspuštanje hDza i samolustarcija (dijela članstva).
A birali ste (titoistički) plenkovića plebiscitom (i od predloženog nećete napraviti ništa).

Znamo kako ste se okomili na vlast i 100 milijardi proračuna (to je vaš politički moto).
Sram me spominjati kako je iseljavanje hrvatskog stanovništva podjednako za vladavine hDza onom za vladavine orjunaške svite.

Neozbiljno promovirati mjere zaustavljanja iseljavanja i zapošljavanja (unatoč desetljetnoj vladavini) nakon iseljavanja stotina tisuća mladih je uvredljivo. Takve su mjera morale biti prije iseljavanja, a mjere povratka iseljenih nakon egzodusa. Samo bi mjerama za povratak iseljenih priznali kako nisu ništa uradili za ostanak mladih prije nego su iselili ... (Mjere za ostanaka stanovništva, nakon što je ta populacija odselila je politikanstvo.) Odstupite.

(Takvi, nedosljednom politikom poticanja agresora (BiH je agresor na RH) na progon hrvatskih branitelja (koji su krvarili za drukčiju i poželjnjiju Hrvatsku politkanstkim dogovorima (unatoč neospornoj činjenici o agresiji BiH na RH) potiču (nepouzdana pravosuđa Republike Srbije i Republike BiH) na progon hrvatskih branitelja (koji su jedini sposobni oduprijeti se novoj - UNUTRAŠNJOJ - agresiji).


hDz je mrtav (i kao pokret, i kao stranka).

Oznake: Glasnović, političarenje, udarac, uteg, politikant, karijerist, nesposoban, iseljavanje, mjere, ostavka, samoraspuštanje, samolustracija, mjere poticanja zapošljavanja, pokret, stranka

28

srijeda

rujan

2016

Niti zna(ju), niti će znati



Isprazno mlataranje pojmovima desnice, ljevice, centra, desnog centra, lijevog centra je bespotrebna. U Hrvatskoj u službenim političkim strankama (koje se nadmeću za saborska mjesta i popunjavaju parlament) je amorfna, apolitična pljačkaška rulja.

(Kad bi se pojavila ozbiljnija lijeva struja sa suvislim programom, pomela bi ovaj bezlični (hslsovski) HDZ.)

Zbog neozbiljnosti (kadra koji je demagoški nabrušen na zakulisnim brifinzima), mediji su stavljeni pod kontrolu sa zadaćom kanalizirati politički tijek na takve (a ne neke sposobnije) kadrove.

Iako. Povelja UNa i dokumenti (iste organizacije) o obavezama bilo koje vlasti teško operećeuje upravo ovo (kao i onu milanovićevu) vladu. Vladu nacionalnog srama.
Nedemokratski zadržavaju vlast (unatoč poraznim rezultatima). Postaviti Plenkovića (tatin glupko) na čelo HDZa i na čelo Vlade zapravo ukazuje kako ovaj (i ovakav) HDZ ne zna i nikad neće znati.

Milanović(eva)(vlada) je identično račanu razoružao(la) Hrvatsku (koja je svojom vojnom silom bila jamac Daytonskog mirovnog sporazuma). Hrvatska vojska (HV) i Hrvatsko vijeće obrane (HVO) su svojim pobjedama prouzročili mirovni sporazum (koji se dokumentima odnosio na BiH ali je (indirektno) prouzročio i mir u Hrvatskoj).
Potpomagati narušavanje tog sporazuma slabljenjem vojne snage i (naknadno) izbjegavanje pokretanja odgovornosti (milanovića) politika je plaćenika (a ne ljevice ili desnog centra)(uz istovremeno pripremanje RS za otcijepljenje). Istovremeno, taj polupismeni primitivac (Plenković) brže bolje nezavisnog zastupnika Glasnovića isključuje iz daljnjih razgovora (i ujedno odbacuje sve političke projekte koje je general zastupao u predizbornoj kampanji).
Integracija iseljeništva je nemoguća (nisu u hrvatskoj pravnoj jurisdikciji)(te ih nije moguće iznova popljačkati), pljačkaški stroj se okreće pljački (popljačkanog) siromašnog hrvatskog puka ... ko * Glasnovića (ionako su mu neuobičajeno u tradicionalno neglasačkim centrima u BiH (Banja Luka, Sarajevo, ...) "uvaljali" tisuće glasova (ako su regularni protive se povelji UNa o slobodi izbora, ako su dodani onda su dvostrano krivični ..).

Površnost (planiranja)(pljačka s pozicije državnog monopola je uvijek površna) sadašnje garniture hdza izaziva prezir. Niti znaju, niti će znati.



Oznake: ljevica, desnica, centar, apolitična masa, UN, povelja, Vlada nacionalnog srama, razoružavanje, Glasnović