30

petak

rujan

2016

Sukob stanovništvaIli mi ili ja.


Oni (ili mi ili oni, sintagma koja je trebala poslužiti mobilizaciji sdpovih glasač (prikrivajući četverogodišnju pljački i nemar), zaboravljajući da sdpova vlast nije dijelila (poslove, sinekure, škole i diplome, radna mjesta, stanove, zaposlenja, ...)) su zaboravili da su oni nas bacali u jame, mi njih nismo. Mi smo pobijedili u Domovinskom ratu, ali se njima nismo osvećivali. Najvećem zlotvoru moderne Hrvatske (Račanu) smo nakon Tuđmana omogućili mandat (koji je iskoristio za uništavanje (nas)).
Podjednako je milanović (izigravajući zatečenu budalu kojoj je vlast pala u krilo) razoružao (vojno, organizacijski i novčano) Hrvatsku, zlotvorno radio protiv nas.
U Hrvatskoj ne postoji sukob ideologija i ideja, u Hrvatskoj je sukob stanovništva. Sukob za teritorij. Jedna se strana zalaže za uništenje naroda (Hrvata)(iseljenje, raseljenje, uništenje).
Jer bi u protivnom odavno uvidjeli da problem socijalizma (i/ili komunizma) nije u lošim kadrovima već u promašenosti socijalističkog koncepta.

Ako Hrvatska u najkraćem roku ne razriješi nastale napetosti (prouzročene socijalističkim zamagljivanjem)(a dužna je po povelji UNa čija je članica) iskoristiti ću prirodno i zakonsko pravo na osporavanje legitimiteta bilo kakve vlasti (do vlastite nad samim sobom).


Oznake: oni, mi, ja, najveći zlotvor moderne Hrvatske, razoružavanje, sukob stanovništva, socijalističkozamagljivanje, pravo pojedinca

28

srijeda

rujan

2016

Niti zna(ju), niti će znatiIsprazno mlataranje pojmovima desnice, ljevice, centra, desnog centra, lijevog centra je bespotrebna. U Hrvatskoj u službenim političkim strankama (koje se nadmeću za saborska mjesta i popunjavaju parlament) je amorfna, apolitična pljačkaška rulja.

(Kad bi se pojavila ozbiljnija lijeva struja sa suvislim programom, pomela bi ovaj bezlični (hslsovski) HDZ.)

Zbog neozbiljnosti (kadra koji je demagoški nabrušen na zakulisnim brifinzima), mediji su stavljeni pod kontrolu sa zadaćom kanalizirati politički tijek na takve (a ne neke sposobnije) kadrove.

Iako. Povelja UNa i dokumenti (iste organizacije) o obavezama bilo koje vlasti teško operećeuje upravo ovo (kao i onu milanovićevu) vladu. Vladu nacionalnog srama.
Nedemokratski zadržavaju vlast (unatoč poraznim rezultatima). Postaviti Plenkovića (tatin glupko) na čelo HDZa i na čelo Vlade zapravo ukazuje kako ovaj (i ovakav) HDZ ne zna i nikad neće znati.

Milanović(eva)(vlada) je identično račanu razoružao(la) Hrvatsku (koja je svojom vojnom silom bila jamac Daytonskog mirovnog sporazuma). Hrvatska vojska (HV) i Hrvatsko vijeće obrane (HVO) su svojim pobjedama prouzročili mirovni sporazum (koji se dokumentima odnosio na BiH ali je (indirektno) prouzročio i mir u Hrvatskoj).
Potpomagati narušavanje tog sporazuma slabljenjem vojne snage i (naknadno) izbjegavanje pokretanja odgovornosti (milanovića) politika je plaćenika (a ne ljevice ili desnog centra)(uz istovremeno pripremanje RS za otcijepljenje). Istovremeno, taj polupismeni primitivac (Plenković) brže bolje nezavisnog zastupnika Glasnovića isključuje iz daljnjih razgovora (i ujedno odbacuje sve političke projekte koje je general zastupao u predizbornoj kampanji).
Integracija iseljeništva je nemoguća (nisu u hrvatskoj pravnoj jurisdikciji)(te ih nije moguće iznova popljačkati), pljačkaški stroj se okreće pljački (popljačkanog) siromašnog hrvatskog puka ... ko * Glasnovića (ionako su mu neuobičajeno u tradicionalno neglasačkim centrima u BiH (Banja Luka, Sarajevo, ...) "uvaljali" tisuće glasova (ako su regularni protive se povelji UNa o slobodi izbora, ako su dodani onda su dvostrano krivični ..).

Površnost (planiranja)(pljačka s pozicije državnog monopola je uvijek površna) sadašnje garniture hdza izaziva prezir. Niti znaju, niti će znati.Oznake: ljevica, desnica, centar, apolitična masa, UN, povelja, Vlada nacionalnog srama, razoružavanje, Glasnović