30

petak

rujan

2016

Sukob stanovništva



Ili mi ili ja.


Oni (ili mi ili oni, sintagma koja je trebala poslužiti mobilizaciji sdpovih glasač (prikrivajući četverogodišnju pljački i nemar), zaboravljajući da sdpova vlast nije dijelila (poslove, sinekure, škole i diplome, radna mjesta, stanove, zaposlenja, ...)) su zaboravili da su oni nas bacali u jame, mi njih nismo. Mi smo pobijedili u Domovinskom ratu, ali se njima nismo osvećivali. Najvećem zlotvoru moderne Hrvatske (Račanu) smo nakon Tuđmana omogućili mandat (koji je iskoristio za uništavanje (nas)).
Podjednako je milanović (izigravajući zatečenu budalu kojoj je vlast pala u krilo) razoružao (vojno, organizacijski i novčano) Hrvatsku, zlotvorno radio protiv nas.
U Hrvatskoj ne postoji sukob ideologija i ideja, u Hrvatskoj je sukob stanovništva. Sukob za teritorij. Jedna se strana zalaže za uništenje naroda (Hrvata)(iseljenje, raseljenje, uništenje).
Jer bi u protivnom odavno uvidjeli da problem socijalizma (i/ili komunizma) nije u lošim kadrovima već u promašenosti socijalističkog koncepta.

Ako Hrvatska u najkraćem roku ne razriješi nastale napetosti (prouzročene socijalističkim zamagljivanjem)(a dužna je po povelji UNa čija je članica) iskoristiti ću prirodno i zakonsko pravo na osporavanje legitimiteta bilo kakve vlasti (do vlastite nad samim sobom).


Oznake: oni, mi, ja, najveći zlotvor moderne Hrvatske, razoružavanje, sukob stanovništva, socijalističkozamagljivanje, pravo pojedinca