JEDAN OD DESET

13 srpanj 2023

Jedan od deset - najstrašnija IQ statistika


Veli Peterson da su "neupotrebljivi", bilo koji oblik edukacije ih nema nikakve svrhe jer su nesposobni učiti. Gadno je kad ulaze vezama u politiku i institucije i stvaraju institucionalni i moralni kretenizam i intelektualno propadanje društva. Inteligencija je mobilna, low IQ ne može nikud nego ostaje razarati društvo u kojem postaje većina.
I onda mensaš mora van, vani bude odmah prepoznat i vrlo brzo napreduje, dok taj jedan od deset nakon masovnog iseljavanja viših IQ postaje 2,3,4,5,6,7...od 10 i sve oko njih propada, to se može kompenzirati dok je odnos 1 od 10, ali kad 5 iseli, to je 1 od 5 totalno "pozitivno kontraproduktivnih", kako veli Peterson, na općem planu, to, kad low IQ ispod 83 postane većina, je prava katastrofa.



IMAM NIZAK IQ. ŠTO MI JE ČINITI?


"Imam nizak IQ. Šta da radim?" Pa recimo, za najniže IQ-ove, POLITIKA je idealan džob tu kod nas, dizati ruku, f.i. To zna i monkey, digne ruku, dobije bananu. I tako su u politici neselektivno se tu skupili najniži low IQ-i s Pavlovljevim psećim refleksima, dignuti šapu, odnosno ruku za par tisuća kuna (eura) mjesečno love poreznih obveznika u svojstvu vijećnika nekakvih ili političara podizača ruku za lovu, čime upropašćuju kompletno društvo i srozavaju ga na svoj minorni low IQ nivo donoseći odluke bitne za cijelu zajednicu dizanjem ruke ili noge nekom krimosu za bananu.

Banksy - Monkey Parliament


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.