31.03.2020., utorak

Ako ne znate šta bi čitali

Sad, u samozolaciji mi je idealno vrime da promovišen svoje dvi kjižiceeeeeeee. :)))) U e formi su, samo otiđite na linkove i možete downloadovat.

Druga (i po meni, bolja):

USPON DO SAMOGA SEBE

Zbog nenadane bolesti mlada Petra se mora uputiti na veliko putovanje na vrh planine da pronađe lijek za bolest o čijem izlječenju ovisi sudbina cijelog njenog sela. Međutim, to putovanje će joj otkriti nenadane tajne i staviće ju na kušnje i dati joj iskustva koja nikad ne bi mogla ni zamisliti. Ovo je knjiga o jednom putovanju, putovanju jednog čovjeka kroz život do samoga sebe.

Eo link:

https://www.smashwords.com/books/view/944849

I prva:

U ZAGRLJAJU ŠUTNJE

U zagrljaju šutnje, naslov ove knjige koji upućuje na radnju knjige, a to su stvari koje se svakodnevno događaju oko nas a o kojima se šuti. To su traume silovanja, homoseksualnost, nacionalizam, kriminal upleten u državne institucije, fizičko i psihičko oboljenje, veze ljudi različitih nacionalnosti. Ukoliko vas zanima ona skrivena strana naše svakodnevice, ovo je knjiga za vas.

Link:

https://www.smashwords.com/books/view/930073

P.S. Jedna molba, ako ih budete čitali, kad pročitate ostavite mi svoje dojmove ovdje u komentare il u pp, i budite iskreni, i pozitivne i negativne dojmove. I halalite na gramatičkim greškama, budući da su knjige besplatne, nisan tija plaćat lekturu, kontam može i ovako, sam ću prepravit a šta grešaka ostane, ko ga je.... tako. I da, knjige su odvojene, različite knjige, druga nije nastavak prve, da se ne zbunite.
- 17:28 - Komentari (7) - Isprintaj - #