Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Vrtlog_

    kkkkk

    avatar

    31.03.2020. (17:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    To je dakle tvoja knjga. Po sadržaju izgleda zanimljivo,volim kad se nešto (knjiga,film,serija) bavi stanjem u društvu. A za gramatičke greške...nije to važno važno je što je poruka nekog teksta, nisu službeni zapisi da se mora paziti na svako slovo.

    avatar

    31.03.2020. (17:42)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Jeste, tu su dvi moje knjige Lucid-Theatral. Pa ko želi, nek čita. Znam da ije bitna gramatika, al eto, ako nekome malo narušava dojam čitanja, jebiga, besplatna je knjiga pa nek istrpi. :)

    avatar

    31.03.2020. (17:56)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Heeej sinoć sam pročitala prvu...ovakav je moj dojam: lagana, jednostavna, bez dubine, predvidljivo zanimljiva...od samog početka, meni osobno je bio kompletno jasan tok radnje, samim time što je glavna junakinja Petra čije samo ime znači stijena...štivo ti je kao što rekoh čitko, lako sjeda, ne umara...

    avatar

    01.04.2020. (23:54)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Aj drago mi je da si pročitala @WORLD OF A DREAMCATCHER. Možda može bit i bolja, al šta je tu je, iman iduće knjige da se praksam na njima, da budu bolje. Znam da je mogla bit i dublja, al nisan ni cilja na neku dubinu s njom, nego više da iznesem svoja iskustva koja san proživija... Pozdrav ti! :)

    avatar

    03.04.2020. (13:05)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Znam ali ja te kužim "ispod površine" zato meni i jest jednostavna a i odmah sam skontala da je na temelju osobnih iskustava :))) zato je i zanimljiva...samo meni, kao jednoj ovisnici o pravopisu su više upadale te sitnice hahahahahahahaha :))) bolje da je jednostavnija lakše se shvati, barem će većina - oni koji ne mogu čitat na određenim dubinama :)))

    avatar

    03.04.2020. (21:36)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    A znan, nije lektrisana, jer san je odlučija napravit besplatnu, pa kontan, neću sad lektora plaćat kad već neću zarađivat na njoj. Jest, tebi san sve ispriča i sve znaš, a sad drugi isto mogu nešto izvuć iz nje, svatili stvari koje navodim u njoj kao metaforu, ili kao stvarno iskustvo.

    avatar

    05.04.2020. (10:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...