|
Čim smo čuli da će premijer počastiti velikodušno nas penziće za Uskrs iskoristili smo subotu i unaprijed zahvalni potrošili prvu uskrsnicu od naše dvije, nije doduše trebalo previše truda. Povrh svega nisam obnovio svoju zalihu tamnih čokolada, jer natpis s cijenom ispod 1 eura istina još stoji, ali polica zjapi prazna. Zato je drugaricu zatekla prekrasna domaća teletina kod poznatog mesara, usudila se pitati, jel množe dvije što je moguće tanje šnicle, majstor se potrudio, dvije dosta dugačke 25 deka, prvi luksuz. Baš nas je obradovalo, meni jedini problem, što umjesto drijemanja i čekanja ručka, takve primjerke ja termički obrađujem. Opet je bilo negodovanja, svi misle da se pravim važan, jer ja svoje primjerke uopće ne začinim, a meni je grijeh kvariti takvo meso. Moj prijatelj jučer opet nije bio dobro, danas je dobio nakon opet ne baš pravog dijetnog obroka za desert par sitnih komadića telca od mene. |
| < | ožujak, 2025 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 31 | ||||||