petak, 19.05.2023.

Ne sviđa mi se igračka

Osjeća se da dolazi vikend, počinjem se baviti bedastoćama. Naporno je prečesto mozgati o smislu života i nužnosti pobune koji nadopunjuje isti.
Nakon deset dana čekanja stigla mi je takozvana ekspres pošiljka iz Zagreba, 3 u 1 mašinica za šišanje, brijanje i ne znam više što. U međuvremenu se nisam brijao i počeo sam dobivati komplimente za bradu od onih od kojih to ne bih zaželio.
Prezentacija im je u vidu filmića izvrsna, u sekundi dolazi do savršeno glatke ćele i brade. Kod mene se to oteglo na sat vremena, otkrivanje principa nigdje opisanih mijenjanja nastavaka po svrsi, te brijanja, naravno nakon višesatnog punjenja koje zvukom natjeralo mog psa na obrambeni lavež. I rezultat me nije oduševio, "no name" aparat ipak nije ko oni skupi monstrumi.
Utjeha je da sam taj aparat zbilja dobio najjeftinije na tržištu, u to ću se sad uvjeravati duže vrijeme jer mi na fejsu izviru reklame za identične dosta skuplje mašinice, konkurenciji su čak i reklame manje uvjerljive. I ovo s vraćanjem je dobra fora, kome se da ponovo pakirati i prolaziti gnjavažu na pošti.
Od nevremena imamo duhove u kući, neki čudan iritantan zvuk kroz zidove dnevnog boravka, Jin je najprije lajao kao lud što je napravilo onu noć još sablasnijom, sad sam ga barem uvjerio da je racionalnije otići na balkon nego se boriti protiv nevidljivog neprijatelja, kojeg ne možemo ni identificirati.
Najavljuju lijepo vrijeme preko vikenda, roštilj u vrtu se nameće kao i stalni problem, kako napraviti vatru s minimalno dima kao što nam je prošlo ljeto demonstrirao gost iz Sarajeva, inače bi uživali u priči da to kod nas ne ide.
Najvjerojatnije ću sutra ipak rješavati zaostatke radnog tjedna.







12:54 | Komentari (18) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

11. 08.