Jadranka Varga Doktor Motte kontra Nachtfressera - Nachtfresser - Blog.hr

ponedjeljak, 30.09.2019.

Doktor Motte kontra NachtfresseraJučer mi je instagram eksplodirao od posjeta, ne pamtim tako nešto od davnog blog vremena kad sam prvi i jedini u Hrvatskoj objavio fotku gole Paris Hilton, koju su brzo skinuli s neta, ostala je samo na par blogova. Razlog su komentari legendarnog doktor Mottea, osnivača i oca legendarne berlinske Loveparade i jednog od najpoznatijih svjetskih didžeja. Smetao mu je način na koji fotkam, a posebno je komentirao fotografiju cure na najprometnijem berlinskom trgu u prozirnoj haljinici kao nešto loše, te policajke koje sam u Frankfurtu snimio straga.
Ponovo eventualni problem nisu cure koje ekstravagantno paradiraju javnim mjestima, inače izuzetno simpatične, nego fotograf koji snima trg i njih na njemu. Mislim da je policija i izabrala izuzetno simpatične policajke za centar Frankfurta s namjerom da ih i privlačnošću reprezentiraju što su prema drugim komentarima i uspjele.
Inače nakon mora smo jučer produžili na hacijendu u brda. Najprije smo odlično ručali u Bajti, onda malo meditirali uz ljuljačku, te na kraju napunili kanistere izvorskom vodom. Tek tad smo putem primjetili koliko je ljudi bilo u okolici Fužina, nabrali su svi velike količine vrganja, smračilo se i za nas je bilo kasno.
Završavam u stilu propovjednika ljubavi doktora Mottea, mir s vama i volite se sestre i braćo!


11:10 | Komentari (10) | Print | ^ |

<< Arhiva >>