Jadranka Varga Virovitički doručak - Nachtfresser - Blog.hr

četvrtak, 27.12.2018.

Virovitički doručakNakon ručka krenuli smo na uobičajeni novogodišnji put, počelo je s prijatnim iznenađenjima. Naime zaboravili smo napuniti rezervoar pa smo ga punili na autoputu. Slijede iznenađenja koja se ne događaju u inozemstvu, na autostradi je benzin čak minimalno jeftiniji, a za račun od 300 kuna slijedi i besplatna kava. Vesele te sitnice. Kasno stižemo u Viroviticu, ali ne uspjevam izbjeći uobičajenu šetnju s prijateljem.
Jutros onaj klasični nezdravi doručak koji oduševljava, hladetina i kobasice. Nešto zeza s prebacivanjem fotke, sad vidim da se poremetio datum, trebat će se opet sjetiti kako se to namješta. Iako je pijača ovdje skuplja, nisam je vozio zbog gužve u prtljažniku iz Rijeke, na blagajni marketa jutros iznenađenje, plaćam kao da cedevitu nisam ni kupio, veliki popust na alkohol, 10 kuna jeftinije od riječke cijene, dobro je počelo.
Na televiziji, koja kod domaćina stalno gori, čujem vijest da je zvanično otvorena sezona zakonski dopuštenog divljanja eksplozivnim sredstvima.


10:15 | Komentari (5) | Print | ^ |

<< Arhiva >>