30

petak

ožujak

2018

Zato Uskrs nije 10. travnja?



U Hrvatskoj se vodi nesmiljeni specijalni rat.
Rusi ulažu dozvoljene i nedozvoljene napore u očuvanju svog interesnoga dominiona - južnoslavenskog kotla raznolikih kultura i civilizacija - srbo-jugoslavije.

Izgledi Rusa specijalnim ratom steći prednost u Francuskoj, Britaniji, Nizozemskoj, Švicarskoj , ... su nikakvi. To su radne kulture, okrenute povećanju životnog standarda i razvoja demokracije. Zapadna civilizacija (ukorijenjena u starogrčkim civilizacijskim postavkama).
Hrvatska je na granici civilizacija (Antemurale Christianitatis ("predziđe kršćanstva")) nedostatno posvećena određenoj kulturi i civilizaciji, samim tim nije sposobna razlučiti kulturološke i civilizacijske postavke kao osnovicu života).

Skratiti ću. Rusi financiraju prevratničku i izdajničku vlast. Jedine izglede imaju u siromašnoj i prevrtljivoj Hrvatskoj. Plenković je ruski agent. Sve mjere koje provodi služe prikrivanju tog izdajničkog statusa. Rušeći katoličku, nacionalnu i prozapadnu određenost Hrvata podržava sve ateističke, anacionalne i netradicionalne društvene postavke (pobačaj, Istanbulska, konvencija i rodna ideologija, ...) kako bi otvorio vrata ruskom interesu i dominaciji. U razvijenim društvima nikom ne pada na pamet otvarati vrata divljim i zaostalim Rusima.

Plenković glumi proeuropejca (čineći nam dva zla, ustrajava na jednoj kako bi pomogao drugu, obje antihrvatske politike), kako bi što bolje ostvarivao interese specijalnog rata koji nameću Rusi. On je instrument u rukama pokojnog Šeksa, pokojnog Granića, pokojnog Gregurića. I ponekog visoko rangiranog djelatnika sigurnosnih službi.
Svojim je postupcima prokazao HDZ kao zločinačku organizaciju, jer je bez velikog napora i otpora prisilio stranačku strukturu na bezrezervnu potporu, iako krši Ustav RH, i kazneni zakon RH. Ometanje demokracije je kazneno djelo. A moj glas (bio protiv ili za) ne vrijedi. Dostatno mi je dokazati kako se moj glas ne uzima u razmatranje i time je dokazan jedan od najtežih djela protiv Ustava RH koje provodi plenković i zločinačka organizacija HDZ.

Svi postupci omalovažavanja hrvatske države je ruski interes otvaranja vrata vlastitom (stepsko-divljačkom) utjecaju u tkivu katoličke, papinske Hrvatske.
Plenkovića niste smijenili. Smijenit će ga netko drugi, ali će ujedno i sve one koji su držali ljestve tom nakaradnom u*rancu zasluženo kazniti.

Hrvatska je u građanskom ratu, u kojem proruska g*vna pucaju u Hrvate i nadaju se kako Hrvati neće uzvratiti. Udri (nije ti b-rat).

I ove je godine Uskrs 10. travnja. Samo je stigao 10 dana ranije.


Oznake: Uskrs, 10. travnja, specijslni rat, ruski agent, zapadna civilizacija, civilizacijska granica, izdajnička vlast, zločinačka organizacija, kazneno djelo, ometanje demokracije, građanski rat, kazna

30

srijeda

studeni

2016

plenković - moralna nakaza



O razlozima sloma hrvatskih država




Hrvatska je mlada država, stari narod. Nezrela nacija i izrazito mlada država (u današnjim granicama priznata 1992.g.). Nepostojanje države (što ne znači i državnosti), socijalistička etapa s naukom o odumiranju države prouzrokovalo je nepovjerenje u vlast (koja se ne oslanja na narod). Bez naroda nema države.

Plenković (poluparazit, s margina političkog polusvijeta, svijeta prevara i izdaja) ne ulijeva povjerenje u vlast koja je sposobna služiti narodu, očuvati teritorij, stvarati (produktivne) odnose s drugim državama ... što znači kako nije sposoban uspostaviti vlast.
Plenković nije sposoban obnašati mjesto premijera RH.

Može samo glumatati. Svi koji se ne slažu sa smjerom izgradnje (ne radi se o vođenju zrele i stabilne države, nego izgradnji formalno priznate, ali nedorečene države) Republike Hrvatske pod vodstvom plenkovića imaju pravo biti oštri protivnici tog nakaradno sklepanog državnog aparata koji omogućava nekolicini (umno) poremećenih upravljati ogromnim proračunom i represivnim aparatom (promovirajući uspostavu vlasti).

iš. iš plenkoviću (ne zanima nas tvoja volja za vlašću ... mi volimo neke druge, koji se ne nude upravljati novcima i zlouporabom moći. Oni su krvarili za državu dok si ti navijao za četnike (bio si siguran kako će srbi pobijediti).
Za kaznu smo te stavili na čelo HDZa i čelo Vlade RH. Sada ćemo te svaki dan pljuvati i proganjati jer nitko bolje ne ocrtava hrvatsku ulizničku narav od tebe, tvoga oca i tvoje familije (kojoj ne pripadamo).
Moje živce trošiš, moje novce trošiš, moj zrak dišeš, mojom zemljom hodaš. Moje te noći prekrivaju mrakom.
Jedino svoju sramotu svaki dan pokazuješ. To ti jedino što imaš.

Ovo je kazna svima koji su se kleli u Hrvatsku, a glas daju ovakvim moralnim nakazama. Zbog njih nismo imali države 1000 godina, niti ćemo imati državu još 1000 godina. Jer nismo ni narod, ni nacija.




Oznake: Drava, konvencija, mlada država, stari narod, oslanjanje na narod, izgradnja države, kazna

18

nedjelja

listopad

2015

Ja sam za povratak smrtne kazne

Približavanje parlamentarnih izbora i promjena izbornoga zakona me ponukala promotriti novi izborni ustroj.

Nekada dvodomni Sabor (u socijalističkoj Hrvatskoj trodomni), od kojih je jedan dom bio teritorijalni (sabornici su birani po teritorijalnom ustroju), pri ujedinjavanju zakonski je osigurao podjelu izbornih jedinica sa teritorijalno zastupljenim listama. Izborne jedinice su birale 3 saborska zastupnika.
Ukrupnjavanjem izbornih jedinica i povećanjem broja saborskih zastupnika na 14 napravljen je otklon od obavezne teritorijalnosti sastava Sabora.

Kakvi su izgledi u IX izbornoj jedinici, koja se proteže od granice Gorskog Kotara do Kaštela, s 14 saborskih zastupnika da bude teritorijalno zastupljen Knin, Drniš, Benkovac, Obrovac, Biograd, Vodice, otoci, Perušić, Gračac, ...?
Ili u X izbornoj jedinici, koja se proteže od Trogira do crnogorske granice, s 14 saborskih zastupnika da bude netko iz Sinja, Imotskog, Omiša, Makarske, Ploča, Vrgorca, Metkovića, Opuzena, (Neuma?), Orebića, Korčule, Vela Luke, Blata, ...?
Kako je u izbornim jedinicama više županija, može se dogoditi da pojedina županija nema niti jednog zastupnika u Saboru , npr Zadarska, Šibensko-Kninska, Ličko-Senjska s dijelom Splitsko-Dalmatinske tvore jednu izbornu jedinicu pri čemu bi tri županije mogle ostati bez teritorijalnog predstavnika u Saboru.Svrha ovakvih izbornih jedinica je "pokrasti" izbore i postići nemogućnost javnog bunta takvim izborima (jer stanovnici tih županija vrlo slabo međusobno komuniciraju da bi bili u mogućnosti shvatiti kako nisu birali (sdpeovce) i pokrenuti nasilno poništenje izbora).

Niti sam obaviješten (a kao glasač imam pravo na sudjelovanje u promjenama izbornoga zakona u javnoj raspravi (koja nije provedena)), niti se slažem s promjenama koje su (neustavno) provedene.

Rušenje prava na teritorijalnu zastupljenost (proširivanjem izbornih jedinica i proširivanjem lista) još jednom je komunjarsko-orunaška (idiotska) vlast porušila osnovne vrijednosti Ustava RH (i Hrvatsku gurnula u lokalpatriotske sukobe).


Ja se zalažem za povratak smrtne kazne i na ovim ću izborima glasati za onu političku opciju koja će provesti tu mjeru.
Komunjare treba zakonom zabraniti, zakonom vratiti smrtnu kaznu i za dosadašnje zlo koje su (namjerno) napravili kazniti (smrtnim) kaznama.




Oznake: izbori, Zakon, neustavno, kazna