30

srijeda

studeni

2016

plenković - moralna nakaza



O razlozima sloma hrvatskih država




Hrvatska je mlada država, stari narod. Nezrela nacija i izrazito mlada država (u današnjim granicama priznata 1992.g.). Nepostojanje države (što ne znači i državnosti), socijalistička etapa s naukom o odumiranju države prouzrokovalo je nepovjerenje u vlast (koja se ne oslanja na narod). Bez naroda nema države.

Plenković (poluparazit, s margina političkog polusvijeta, svijeta prevara i izdaja) ne ulijeva povjerenje u vlast koja je sposobna služiti narodu, očuvati teritorij, stvarati (produktivne) odnose s drugim državama ... što znači kako nije sposoban uspostaviti vlast.
Plenković nije sposoban obnašati mjesto premijera RH.

Može samo glumatati. Svi koji se ne slažu sa smjerom izgradnje (ne radi se o vođenju zrele i stabilne države, nego izgradnji formalno priznate, ali nedorečene države) Republike Hrvatske pod vodstvom plenkovića imaju pravo biti oštri protivnici tog nakaradno sklepanog državnog aparata koji omogućava nekolicini (umno) poremećenih upravljati ogromnim proračunom i represivnim aparatom (promovirajući uspostavu vlasti).

iš. iš plenkoviću (ne zanima nas tvoja volja za vlašću ... mi volimo neke druge, koji se ne nude upravljati novcima i zlouporabom moći. Oni su krvarili za državu dok si ti navijao za četnike (bio si siguran kako će srbi pobijediti).
Za kaznu smo te stavili na čelo HDZa i čelo Vlade RH. Sada ćemo te svaki dan pljuvati i proganjati jer nitko bolje ne ocrtava hrvatsku ulizničku narav od tebe, tvoga oca i tvoje familije (kojoj ne pripadamo).
Moje živce trošiš, moje novce trošiš, moj zrak dišeš, mojom zemljom hodaš. Moje te noći prekrivaju mrakom.
Jedino svoju sramotu svaki dan pokazuješ. To ti jedino što imaš.

Ovo je kazna svima koji su se kleli u Hrvatsku, a glas daju ovakvim moralnim nakazama. Zbog njih nismo imali države 1000 godina, niti ćemo imati državu još 1000 godina. Jer nismo ni narod, ni nacija.




Oznake: Drava, konvencija, mlada država, stari narod, oslanjanje na narod, izgradnja države, kazna