30

srijeda

studeni

2016

plenković - moralna nakazaO razlozima sloma hrvatskih država
Hrvatska je mlada država, stari narod. Nezrela nacija i izrazito mlada država (u današnjim granicama priznata 1992.g.). Nepostojanje države (što ne znači i državnosti), socijalistička etapa s naukom o odumiranju države prouzrokovalo je nepovjerenje u vlast (koja se ne oslanja na narod). Bez naroda nema države.

Plenković (poluparazit, s margina političkog polusvijeta, svijeta prevara i izdaja) ne ulijeva povjerenje u vlast koja je sposobna služiti narodu, očuvati teritorij, stvarati (produktivne) odnose s drugim državama ... što znači kako nije sposoban uspostaviti vlast.
Plenković nije sposoban obnašati mjesto premijera RH.

Može samo glumatati. Svi koji se ne slažu sa smjerom izgradnje (ne radi se o vođenju zrele i stabilne države, nego izgradnji formalno priznate, ali nedorečene države) Republike Hrvatske pod vodstvom plenkovića imaju pravo biti oštri protivnici tog nakaradno sklepanog državnog aparata koji omogućava nekolicini (umno) poremećenih upravljati ogromnim proračunom i represivnim aparatom (promovirajući uspostavu vlasti).

iš. iš plenkoviću (ne zanima nas tvoja volja za vlašću ... mi volimo neke druge, koji se ne nude upravljati novcima i zlouporabom moći. Oni su krvarili za državu dok si ti navijao za četnike (bio si siguran kako će srbi pobijediti).
Za kaznu smo te stavili na čelo HDZa i čelo Vlade RH. Sada ćemo te svaki dan pljuvati i proganjati jer nitko bolje ne ocrtava hrvatsku ulizničku narav od tebe, tvoga oca i tvoje familije (kojoj ne pripadamo).
Moje živce trošiš, moje novce trošiš, moj zrak dišeš, mojom zemljom hodaš. Moje te noći prekrivaju mrakom.
Jedino svoju sramotu svaki dan pokazuješ. To ti jedino što imaš.

Ovo je kazna svima koji su se kleli u Hrvatsku, a glas daju ovakvim moralnim nakazama. Zbog njih nismo imali države 1000 godina, niti ćemo imati državu još 1000 godina. Jer nismo ni narod, ni nacija.
Oznake: Drava, konvencija, mlada država, stari narod, oslanjanje na narod, izgradnja države, kazna

03

nedjelja

srpanj

2016

Hrvatski paradoksStrašni golub seronoša


Hrvatska je država mlade nacije, mlade demokracije i starog (napaćenog) naroda.
Kroz oko 900 godina tuđe vladavine, narod se otuđio od vlastite vlasti.

Odnarođeni Hrvati (politički antihrvati) su kroz dugo razdoblje iskazali i uporabili širok arsenal antihrvatskog djelovanja.
U demokraciji (posebice mladoj) prijetvornost (svojstvena svim režimima) i namještanje izbora je noviji izum obespravljenja hrvatskog naroda.

Posljednja velika (paradoksalna) krađa se odvila na posljednjim parlamentarnim izborima (mada su i predsjednički izbori samo zahvaljujući strahu Josipovića završili izborom Kolinde Grabar Kitarović).

Demokratska volja je pretočena u pozicioniranost sdpa (zbog saborskih plaća, broja ustavnih sudaca i mnogo čega), oslabljenu poziciju domoljubne koalicije i odluku HDZa o novim izborima (usljed nemogućnosti upravljati uvjetovani MOSTom, sdpom, vlastitim komunjarskim kadrovima, ...).
Pobijedila je domoljubna, nacionalna, hrvatska, prozapadna, antikomunistička, antijugoslavenska opcija voljna povijesno nasljeđe pretočiti u istinu (na kojoj bi gradila Hrvatsku).
Izbornom krađom je ta politika i narodna volja proglašena neuspješnom, pogrešnom i (istovremeno) se instalira na čelo te političke snage vlastiti čovjek (golub (seronoša)) ...
Izbornom krađom.

Vratimo se izborima (koji slijede). Za pobjedu na tim izborima nije potrebno mijenjati politiku, potrebno je promjeniti izbornu strategiju (kontrole izbora).
To je Hrvatski paradoks. Lažima i podmetanjima se mijenja tijek povijesti, a nitko ne proziva lopove i lažove ... Trče za vlastitim repom (nastojeći dokazati svoju ispravnost).
Svima koji sudjeluju u prevarama hrvatskog naroda (prvenstveno službama i para obavještajnom podzemlju koje kontrolira milijarde (€) "isisane" iz državnih blagajni (u ime vođenja specijalnog rata)) vrijeme je isteklo ...

Vrijeme je za nove izbore sva tri stupa državne vlasti. Na parlamentarnim izborima hrvatski narod ne može pobijediti (makar jednoglasno dao povjerenje HDZu).
Vrijeme je za temeljiti razračun s protivnicima hrvatske državnosti i demokratskog usmjerenja ...

Hrvatski paradoks: na izborima ne može nitko pobijediti ...


Oznake: mlada država, mlada nacija, stari narod, tuđa vlkadavina, otuđenje od vlastite vlasti, politički antihrvati, prijetvornost, namješteni izbori, krađa parlamentarnih izbora, nametanje teze o pogrešnoj politici, golub seronoša, istovremeni izbori sva tri stupa državne vlasti, andidržavno djelovanje državnih službi