15

četvrtak

listopad

2015

Streljati (?), nema veze što su ruski agenti



Antikriza kao sredstvo suprotstavljanja (kontinuiranim) krizama


Postupci kukuriku vlade (na principu otuđenja političke moći) svakodnevno iskušavaju političke snage (koje bi se takvom otuđenju mogle suprotstaviti).

Moć je sposobnost ili snaga pojedinca ili skupine da utjeće na događaje i odnose u zajednici unatoč otporu.</a> https://hr.wikipedia.org/wiki/Mo%C4%87

Jedini cilj proruske (marionetske) nakupine titoista (koji nastoje stvoriti političko tijelo nezakonitim i neustavnim sredstvima budeći orjunaše ...) je postizanje stanja u kojem su moćni (sposobni utjecati na događaje unatoč otporu). To je razlog izbjegavanja bilo kakvih javnih rasprava (o događajima koji slijede), jer rasprave vode utvrđivanju rješenja problema (te im izostavlja mogućnost utjecanja na događaje po vlastitom naumu).
Kriza (nemogućnost donošenja odluke) je stanje u kojem se kukurikavci (pozivajući se na obaveze izvršne vlasti) ponašaju samovoljno (u nužnosti žurnog postupka).
Svakodnevno izlaganje žurnosti (kriznom stanju) odrednica je ruskih agenata, vježba za trajno otuđenje političke moći.
Izloženost ruskim vanjskopolitičkim interesima (zastrašivanjem i političkim umorstvima) kukuriku vladu svrstava u zločinačku i opasnu.
Prešutno kršenje Ustava i zakona, svakodnevno političko nasrtanje na vrijednosti (hrvatskog društva) postavlja pitanje: kako se razračunati s nakupinom (usranih) idiota?
Riješiti se titoista nasilnom smjenom ili političkim putem (parlamentarnim izborima na kojim ćemo kandidirati političku snagu koja će u ime demokracije zakonom razvlastiti i kazniti političke uzurpatore)?

Hrvatska mora braniti demokraciju, Hrvate i hrvatsku državu.

(Potaknuto zaobilaženjem lokalnih zajednica (i bilo koje društvene ili političke skupine) u planiranju odnosa prema migrantskim skupinama ...)


Oznake: otuđenje političke moći, ustrajno, titoisti, kriza, antikriza