12.02.2016., petak

Aw haw

el ima još neko da se nikako ne mere skontat s toplinon u stanu? I još neko kome je nekad u isto vrime vruće i ladno? Moja teorija je da mi se tijelo previše ugrije kad cimerice upale grijanje, koje bude prevruće i onda kasnije kad ja npr u sobi otvorin prozore, il npr u cilon stanu, jer recimo neku večer san 4 prozora otvorija da oladin stan, mi u isto vrime bude i vruće i ladno. Isto ko u saunni kad si pa uskočiš u more npr, to san u Švedskoj radija i isti je tip osjećaja. Jebiga iman jebenu cirkulaciju a jedna od malo stvari koje istinski i iskreno ne podnosin je vrućina u zatvorenom prostoru. Kad ja osjetin da se krećen znojit a sidin u stanu u kratkoj majici to je katastrofa ugl mogu računat da su mi iduća dva sata pokvarena i da ću svako malo otvarat pa zatvarat prozore, da ću počet osjećat kako je majica na meni slipava i moraću je odma minjat i tako. Katastrofa ugl. Super se slažen s cimerican i ovo s grijanjen san zapravo dosta rješija s njima, nisu česti ovi momenti da se vako nerviran al kad se dese ono baš se dese. A msn nekad i ja upalin grijanje jako pa poslje previše ugrije, moraću in reć da ga ne okrću na najjače kad ga pale jer tako nastavi grijat sat vrimena i nakon ga ugasiš. A došlo nan je i plina ludilo, moraćemo manje to grijat. Što je meni svakako draže. :)

Dešavaju se dobre stvari. Eto nekako iman dužnost reć ljudima koji me dosta prate da san uša u neku novu fazu. Previše mi je rano da to otvoreno kažen i to mi se ne sviđa a neću opisivat točan tok događaja al eto, bitno je da se dešava. Čak, - čak, mi se ne jebe sa nekin random curama s kojima se mogu jebat i čak, još više čak, san upozna jednu curu koja mi je zanimljiva i zva san je na kavu. Drama dobro. I oči su mi bolje. Pa et, ima dosta toga dobrog, najrađe bi podilija nešto muzike što slušan zadnjih dana. Gorillaz slušan najviše, ležerni su i dobri. Puno toga bi moga sad pričat i otvaraju mi se razne teme al su previše friške da ih otvaran. Poslovno i s ispitima mi iđe drama dobro. Hm, hm, počeja san radit na televiziji, za sad volonterski al biće to plaćeno nakon nekog vrimena jer znan da san dovoljno dobar da uspijen. Iako more vazda svašta poć u krivo al spreman san na to ako se desi. Ko ga jebe. Evo pjesma:



Eto, žao mi je ako će nekima falit moje jadikovke kojih će od sad vjerovatno bit manje. :'( Mislin da će onaj gost bit posebno žalostan. Ko zna, možda nekin čudon prestanen i nacionaliste kritizirat i prozivat pa me čak i oni zavole. < 3 A kad smo kod toga moja ekspanzija prozivanja nacionalista i desničara uživo nije nikad bila jača i postaće sve jača kako postajen sve javniji i javniji jeee. :) Fala svima što su mi bili podrška btw i svima koji će bit, biće vjerovatno još sranja u životu pa i na blogu valjda. :) Evo još jedna pesma


- 22:52 - Komentari (1) - Isprintaj - #