Jadranka Varga O snovima i još nečemu - Nachtfresser - Blog.hr

nedjelja, 10.01.2021.

O snovima i još nečemuBaš mi je nešto zanimljivo, ponovo su fejs preplavile izjave Tuđmana iz Partizanovih dana u kojima se vidi da je on žestoki antifašist, pristaša partizana i kontra ustaša, izvor je u svakom slučaju autentičan. Baš me i zanima koja bi od mojih fotki s 5644 postova meni presudila kad bih bio relevantan bloger, mislim da ni relevantne puritanske zvijezde ne bi lako znale izabrati.
Inače nakon uglavnom neispavane noći, izašao sam s Jinom i imao filozofske rasprave s vlasnikom psice, Jinove simpatije. Zanimljiva mi je bila interpretacija o snovima, posebno jer je izvan svih aktualnih tumačenja i sanjarica, doduše mene se ne dotiče, jer izuzetno rijetko sanjam.
Sreo i jednog trenutno neaktivnog blogera, inače bio izuzetno popularan, kaže da ga jako iritira što sve rjeđe zbog te male zatucane vladajuće grupe na blogu.hr, tako je on to protumačio, ne objavljujem fotografije privlačnih žena što mi je bio zaštitni znak.
Eto zato danas influencerica s kojom se na instagramu znam dopisivati, a jednom je bilo otprilike, nisam s engleskim baš na ti, jesil primjetio kako mi ružnije imamo više pratitelja od svih tih napumpanih ljepotica.


18:00 | Komentari (15) | Print | ^ |

<< Arhiva >>