Jadranka Varga Ipak se čita ;) - Nachtfresser - Blog.hr

utorak, 05.01.2021.

Ipak se čita ;)

Najprije ispravak netočnog navoda iz prethodnog posta, ona Kleinova fotka je snimljena u Städel muzeju na odjelu suvremene umjetnosti u Frankfurtu, postoji naime tamo i muzej moderne umjetnosti za koji ja nisam znao, i oni imaju Kleina. Za razliku od nekih ja imam dosta ili komentatora poput npr. Vlada ili samo pratitelja koji mi se jave porukom i koji imaju široko znanje.
Izbjegavam odlaziti u trgovačke centre koliko ja to moguće, ali s Jinom šetam uz jednog od njih. Danas sam sreo čovjeka koji me oslovljava s prijatelj, nismo se nikad zvanično upoznali mada znam sve o njemu, pita me, pogodi što ću danas kuhati, rastavljen je, samac, ima simpa psa i zečeve, eto, ispalo sarma s odojkom iznutra.
Na fejsu sam u popularnoj grupi objavio još jedan post o petardama i zašto se donose zakoni koji se očito ne misle poštovati, odmah je bilo preko stotinu lajkova, ali i tridesetak hejtera u komentarima koji najgrublje vrijeđaju, naravno nikom od njih nisam odgovorio, imam već tog blog iskustva s primitivcima.


11:16 | Komentari (15) | Print | ^ |

<< Arhiva >>