Umak koji čini jelo posebnijim. Dobio sam jučer SMS da se doma kuha nešto posebno, miris me dočekao još u portunu, a i Jin je bio nemiran u kuhinji.
Imao sam jučer razgovor o zagrebačkim kolegama blogerima koji će možda biti na listi za skupštinu, poantirao sam da kao i kod stvaralaca postoje blogeri koji pišu za povijest i mi koji rintamo svaki dan, za mogućnost izbora nitko nije zakinut. Što pokojni Sarajlić jednom otprilike reče, a ja tad mladac svjedočih, ako me jednom povijest (istorija) otkrije, bujrum !
< | travanj, 2013 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |