19

utorak

travanj

2022

Tko mijenja Perkovića danas?




Rasprava o sudbini Perkovića (olako se nabacuju njegovom ulogom u Ratu za neovisnost - on je kadar koji je trebao osigurati ovisnost) polako (nenadano) nameće pitanje:
Tko mijenja Perkovića danas?

Ubili su rock-kritičara Glavana (inače povjesničar umjetnosti) jer je autoritetom branio Marka Perkovića Thompsona.
Ubili su mnoge tinejdžere koji su bili rock orjentirani (tako se s blagoslovom majki uvukao narodnjak među hrvatsku mladu populaciju).
Ubili su generala Koradea (zbog dozvole za ugostiteljski objekt ??)(tipično mafijaški - isprovocirali ga i navukli ...).
Ubili su generala Brodarca ( ...).
Ubili su ratnog zapovjednika Merčepa (...).

Kad god ovoj (debilno-krvavoj) vladi ponestane vremena, ubojstva i tragedije zaredaju i otklone fokus s lopina na nastradale.

Tko po Hrvatskoj nesmetano ubija (Perković i Mustać, te ondašnja bratija su morali dobiti dozvolu od tita ili vrha jugoslavenske vlasti nakon titove smrti)?

Jedno vrijeme su tvrdili da je tUđman nalogodavac, Manolić organizator izvršenja?
Tuđman je mrtav, Manolić stogodišnji starac.

Tko po Hrvatskoj nesmetano ubija, zastrašujući narod i političare (koje treba prognati, a ne zastrašivati) kad nema Perkovića?
Nobilo? On je preglup.
Josipović? On je ameba (prototip antihrvata).
Milanović? On je debil (debil-debil).

Dolazimo do nekoga tko je na funkciji, a prodaje se (rusima)(srbima).
Policijski i vojni kadrovi koji za novce (mito) organiziraju strahovladavinu (koja pogoduje povratku rusko-srpske čizme, pamet vam s njima neće doći ...).
Ideolozi (spona, trgovci koji u ime rusa i srba kupuju tjelesa) su Buda(lončar)la, MateG(s)ranić i još nekoliko umno poremećenih likova.

Taman ste u vrijeme ruskog sunovrata i oštre podjele svijeta u ime rusa pokrenuli inicijativu oslobađanja Perkovića.
Da vam netko u lice kaže da i bez Perkovića ubijate (Hrvate).

Normalno, ni vojna ni civilna obavještajna agencija u Hrvatskoj ne radi svoj posao nego podatke dilaju stranim službama (jer se boje rusa ako zinu o onom što se događa).
moj pokojni otac, citat završen


Mater vam *. (rip hop izričaj)

dvije tikve - što ga nobilo nije na suđenju obranio kad je tako zaslužan (za uvođenje eura, a može i rublja)(tko prije)

Oznake: Rat za neovisnost, Tuđman, Manolić, Hrvatska, ubojstva, zastrašivanje, amebam debil, preglup, policijski kadrovi, strhovlada, BudaL, MateG

04

petak

studeni

2016

Plenković (i šaka jada)



Hrvatski suverenitet (ono za što se ratovalo 1000 godina) je iskorišten na najodvratniji i podmukliji način.

UN je donio rezoluciju o uspostavi privremenog međunarodnog suda u Haag-u za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji i Ruandi.
Obrazloženje uspostave privremenog suda je nepostojanje uvjeta za zaštitu obaveznih zakonskih odredbi o ratnim zločinima i zločinima protiv čovječnosti. Hrvatska je prihvatila i potpomogla u UN-u izglasavanje te rezolucije i uspostavu privremenog suda, a zauzvrat je dobila poseban status (sud u Haagu je morao tražiti odobrenje od Hrvatske države za jurisdikciju nad svakim slučajem koje je bio voljan procesuirati). BiH i Republika Srbija nisu imale takav status.
Hrvatska diplomatska i pravna sredstva, politikom blenkovića i stiera, nisu adekvatno iskorištena u očito politiziranom postupku protiv grupe časnika HVO-HVa iz Orašja.
Plenković je podržao kažnjavanje ratnog zločina, ali uz uvjet izostanka formulacije o zločinačkom pothvatu kojim bi Hrvatska bila optužena. Time je u ime RH priznao ono što UN izrijekom negira (sposobnost pravičnog vođenja kaznenog progona zbog politiziranost institucija BiH i Srbije).
Ujedno, poručuje institucijama EU kako se narav tih država promijenila ... što je laž.

Istovremeno, zastrašuje sve koji su sposobni (branitelji) suprotstaviti se njegovoj samovolji (u namjeri poharati i uništiti Hrvatsku). Provodi politiku korištenja represivnog aparata u uspostavi i očuvanju vlastite vladavine. Zaboravljajući kako je prošao Sanader i HDZ nakon Sanadera.
Svi koji podržavaju (budalaša) Plenkovića bit će svrstani u neprijatelje i prema njima će se provoditi postupak adekvatan njihovim nedjelima (protiv hrvatskog naroda, hrvatskih branitelja, hrvatske države).
Strepite!



Članovi Hitlerovog kabineta 30. siječnja 1933.
Sjede: Hermann Göring, Adolf Hitler, Franz von Papen
Stoje: Franz Seldte, Günther Gereke, Lutz Graf Schwerin von Krosigk, Wilhelm Frick, Werner von Blomberg, Alfred Hugenberg

Oznake: Suverenitet, ICTY, rezolucija Una, rvatska, poseban status, diplomatska i pravna sredstva, sposbnost pravičnog vođenja kaznenog postupka, politiziranost institucija, zastrašivanje, samovolja, strepite

05

srijeda

listopad

2016

Državna nerazboritost




Gospodari vlastite štete


Nakon 45 godina komunističko-socijalističke satrapije smatrati mogućim postojanje slijednika (koji istovremeno, unatoč raspuštanju ustaške organizacije i prije nego li su takvi došli na vlast, prozivaju za sljedbeničko filoustaštvo) ima svoju (tvorbenu) popratnu rasčlambu.

Nametnuta (marionetska, prijetvorna i nenaroda) vlast (potpomognuta i nametnuta iz vanjskih centara moći) mora prikriti svoje (zlotvorno zločinačke) korijene i mehanizme postojanja. Moraju zadržati okvire (nametnute vlasti), pa i izvan ideoloških okvira (mada se orjunaško-četnička) komunjarska svojta neuvjerljivo trudi dodati ideološki pečat svojoj zločinačkoj raboti.

Zapanjuje ustrajnost medija (profesionalni pogon (tvrdnja 1)) na promociji nenarodne političke grupacije (unatoč dvostrukim parlamentarnim izborima i gubitničkom statusu te (malodobrojne i maloumne) grupacije. Malobrojnost proističe iz krvave prošlosti (i sadašnjosti) koju su prouzročili, maloumnost (tvrdnja 2) proističe iz naravi političkog postupanja.

Podupiranje četničke (orjunaške) velikosrpske ideologije (jugoslavenstva), uz istovremeno (vidljivo odbojno) osporavanje stvaranja hrvatske nacionalne države nije slučajnost. Pokušaji prikrivanja naravi tog pokreta (jugoslavenskog, u velikosrpskom i komunističkom obliku) ideološkom razlikama odražava maloumnost (rat za teritorij pretvarati u ideološki sukob je oblik iskazivanja vlastitog (plaćeničkog) karaktera).

Mlakost ideološkog argumenta, tvrdnje jednog kandidata na sveprisutnom izboru novog predsjednika SDP-a kako će svi s većim mjesečnim primanjima bojati nadolazeće socijaldemokracije, ukazuje na stvaranje ideološkog paravana za specijalni i oružani rat za teritorij. U borbi za teritorij borba za vlast je dio specijalnog rata (kojim se stvaraju uvjeti za oružani sukob).
Zašto bi socijaldemokracija ustrajavala na poreznom smanjenju visokih plaća, a nije zainteresirana za pravedniju raspodjelu stambenog fonda, poljoprivrednog zemljišta, prihoda od drugih aktivnosti ili izjednačavanje bankovnih ušteđevina ...?

Podjednako je neuvjerljivo promoviranje sdpovih unutarstranačkih događanja na javnim medijskim servisima, a državna dugovanja i procesi demokratizacije (lustracija, dekomunizacija, ...) se marginaliziraju.
Ah, da! plaše komunjarama (koji su pobili i prikrivali pokolj Hrvata u ratu za teritorij) koje bi trebali proglašenjem izbornih rezultata prihvatiti kao legalnu vlast ... demokracijom protiv demokracije.

Hrvatska nije sposobna uspostaviti vladavinu (razuma). Uvijek netko vrišti! Jer su svi zahvaćeni ratom (za teritorij (je sveobuhvatan)).
Dok Hrvatska ispravno ne sagleda problem, neće ga ni riješiti.




Oznake: slijednici, optužbe, filoustaštvo, marionetska vlast, profesionalni pogon, maloumnost, ideologija, nacionalna država, jugoslavenstvo, komunizam, socijaldemokracija, promocija stranačkih izbora, zastrašivanje, vladavina razuma, specijalni rat, oružani rat, rat za teritorij, sveobuhvatan

03

utorak

svibanj

2016

Saborska na/zasjedanja



Komunistička partija (Jugoslavije, KPJ) je sve (svoje) važne sjednice održavala noću ...
Zasjedanje (AVNOJ-a) u Jajcu su održali u polovičnom sastavu (zapisnikom su krivotvorili broj zastupnika), u noći ...

Komunistička (orjunaška) praksa sastančenja i ispiranja mozga (zastrašivanja svojom glupošću, stravične su njihove teorije društvenog razvoja i ustrajnost na zagovaranju istih) nastoji se protegnuti na Hrvatski državni sabor.
Prijedlozi vrednovanja rada (prisustvom na sjednicama Sabora) saborskih zastupnika samo je pokušaj nametanja uskrate prava saborskih zastupnika.

Bando orjunaška, u Saboru vas nitko nije dužan slušati (satima)(koliko se nadate razvlačiti saborska zasjedanja).
Kada saborski zastupnici napuste sabornicu, nedvosmisleno šalju poruku onima koji sudjeluju raspravama u radu Sabora što misle o njihovim izlaganjima. Ne uskraćujte im to, to je njihovo neotuđivo pravo.

(Komunističko - orjunašku bandu nije nitko dužan trpjeti, ponajmanje dopustiti prisilu saborskom plaćom na taj čin. Popustite li im, Sabor će se održavati noću ...)
Komuniste, orjunaše, posrbice treba najuriti iz Sabora (jer su preglupi).

Oznake: KPJ, komunistička praksa, ispiranje mozga, zastrašivanje, prijedlozi vrednovanja rada, nedvosmislena poruka, prava zastupnika, preglupi