17

nedjelja

svibanj

2020

Tko je tko u politici (agresije)


Hrvatska je na granici civilizacija (s razlogom).
Stalna opasnost od prodora očvrsla je hrvatski narod.

A onda je stigao naučni socijalizam (marksizam). Koji je društvo razarao iznutra.
Napad iznutra (bolje da propadne selo nego običaji) nikad nije uspio bez vanjske pomoći.
Društva se mijenjaju, ali tek pristankom većine.

Zašto onda u Hrvatskoj marksisti 65 godina drže narod u okovima?
Jer su na Bleiburškom polju i Križnim putevima zločinački (genocidom) pobili političke protivnike.
Uz pomoć vanjskih faktora (Crvena armija, Kominterna, Staljin).

Što su sovjeti-srbi-komunjare uspjeli postići tim pokoljem?
Proširiti srbijicu, smanjiti Hrvatsku, promjeniti povijest ka nepodnošljivosti.

Nakon sloma sovjetskog (varšavskog) bloka, preslagivanjem ruske agresivne politike njihovo (rusko) agitpropovsko finaciranje skupinica (sukob s Poljskom zbog spomenika Crvenoj armiji, sukob s Češkom zbog spomenika Crvenoj armiji, ...) koje veličaju rusko-sovjetske okupacije i krvave marionetske režime u Hrvatskoj je (umjesto proruskog naroda) iznjedrio (nakon pokolja na Bleburškom polju i Križnim putevima) još očitiju skupinu prodanih duša koji ruskim novcima pokušavaju upravljati (okrnjenim genocidom i progonima) društvom.

U Hrvatskoj je potrebno zabraniti rad svih političkih stranaka i političara jer svi dopuštaju rusko zločinačko uplitanje u odnose društva, bez jasnog imenovanja krivca za razaranje društva. To razaranje (koje rusi podržavaju i provode) od pojave komunističke partije (101 godinu), uz sva prijašnja razaranja (prodor turaka, huna, ....), karakerizira sve političke snage kao nesposobne (onda su oni suučesnici) braniti društvo od agresije.
Svi su oni, na ovaj ili onaj način, povezani s ruskim planom razaranja Hrvatske iznutra.

Koji hdz, sdp,ids,hns,sdss,ovi-oni ...
Sve su to ništice ljudskog postojanje. Hrvatsko društvo s njima i njihovim lažima neće nigdje stići.

Lidera nema, niti će ih više biti. Nitko narod ne može voditi. Jedino je moguće biti lider u obrani demokracije, ali to nije unosno (to nije borba za vlastitu moć i vlastita materijalna dobra).
A takvog nećete dobiti.

Hrvatska je (opet) zaspala (sanjajući državu u kojoj je sve dobro).
Borite se i gradite demokraciju da bi vam bilo dobro.

Sablja i kaciga Nikole Šubića Zrinskog


Oznake: tko je tko, agresija, naučni socijalizam, društvo, narod u okovima, agitpropovsko finaciranje, lideri, demokracija

10

srijeda

srpanj

2019

Kopile titoizma


Tko je tko (u porobljenoj Hrvatskoj)


Kad je raspad jUgoslavije ukazao na mogućnost ostvarenja hrvatskog državnog prava, Hrvatska je smogla snage iznjedriti sposobne i odvažne sinove koji će ostvariti vjekovu težnju i pravo hrvatskog naroda na samostalnost. Pravo na opstojnost. Pravo na preuzimanje odgovornosti za vlastitu budućnost.

Izmiješani udbo-četničkim rusko-srpskim (oni su jedini pretendenti na cjepkanje i okupaciju hrvatskih teritorija) elementima, koji djeluju iz nutrine (hrvatske države i hrvatskog bića) kao petokolonaška skupina, prevagnula je hrvatska struja bistrih glava koja je Hrvatsku udaljila iz rusko-srpske bratsko-zločinačke južnoslavenske troplemeno partizanske tvorevine.
Usprkos mEsiću, šEksu, gRaniću, pUsićU (že.), i sličnima.

Tuđmanova era partizansko-nacionalnih kadrova izmiješanih nedovoljno politički jakih (samo su pridonosili simpatiji) političkih emigranata i antijugoslavena, na politici pomirbe (koja, opet, nije trajna već vremenski ograničena politika) iako je obilježena kadroviranjem sposobnim, izdaleka (potajice) zatrovana okorjelim srpsko-ruskim plaćenicima, iznjedrila je partijsku državu (nedostojnu življenja)(nedostojnu pomisli o osiguranju budućnosti hrvatskog naroda).
Demokracija nije osigurala odabir časnih i sposobnih, samo je pokriće titoističkoj rusko-srpskoj kliki koja između pritisaka Europske unije i rusko-srpske kamarile, cjelodnevno-svakodnevno radi na štetu hrvatskog naroda.

Hrvatska je u tihom građanskom ratu.

pLenković je dijete takve politike. Nesposoban, anemičan, pokvaren, abortiran, iznova oživljen (zaboravljate njegovo nesudjelovanje u obrani i stvaranju hrvatske države!?), nedostojan ikakve državne funkcije.

Kopile titoizma.

Epizoda sa Sauchom, trajna devastacija državne vlasti s kUščevićem, ... MoST, kAramarko, sTier, kOvač, povjerenstvo, HOS-ove ploče, zrakomlati-zrakoplovi, kOnzum- aGrokor, pUpavac, ...

Hrvatska je partijska država koja je napučena us*anim partijašima koji piju krv hrvatskom narodu.
Jedino rješenje je građanski rat, u kojem će pobijediti krvoloci.

Rusku težnju za kontrolom Jadrana može ugasiti samo krvavi građanski rat u kojem će nestati i zadnji trunak petokolonaštva. Građanski rat je i jedini rat u kojem ne mogu pobijedit seljaci.


Oznake: kopile titoizma, tko je tko, raspad Jugoslavije, hrvatsko državno pravo, sposobni, odvažni, djelovanje iz nutrine, Tuđmanova era, politika pomirbe, tihi građanski rat, iznova oživljen, partijska država, građanski rat, petokolonaši