12

četvrtak

veljača

2015

Ruski agenti i IQ (ograničavajući faktor za kandidaturu zastupnika)

Borba za demokraciju (III)


Društveni sustavi imaju svoje zakonitosti. (Treba ih poštovati.)
Novi Zakon o izborima zastupnika u Hrvatski sabor po kojem se(brže bolje)(a zapravo nakaradno) predlaže onemogućavanje kandidiranja osoba koje su pravomoćno osuđene je u saborskoj proceduri.
U tom prijedlogu nema lošeg ako je osoba pred odsluženje kazne (koja ne mora biti zatvorska ili uvjetna; kazna može biti i novčana).
Ali, ... Ako se radi o osudi koja je istekla (Kazneni zakon i ZKP predviđaju zastaru evidencije kaznenih djela), zakonima je predviđena rehabilitacija i zabrana isticanja nečije kaznene prošlosti.
Čemu služi Kazneni zakon, kazneni progon, kaznena sankcija (kazna) i obvezivanje o ravnopravnosti kažnjenika nakon odsluženja kazne? (Predlagači, uobičajeno, nemaju nikakvih znanja o Ustavu i ustavnim pravima te preskaču proceduru donošenja zakona (širokim raspravama i stručnim savjetovanjima), podjednako nesmotreno izglasavaju neprihvatljive zakone ... Čega se taknu, upropaste!)

(Znam, izgubit će vlast i pokušavaju izgurati sposobne političare iz politike kako bi (ipak su ruska agentura) lakše manipulirali maloumne (i nesposobne). Orjunaška banda odavno ruši sve što je funkcionalno ili ima izgleda postati uspješno. Stvaraju blato. Živo blato (u kojem bi se utopili svi koji teže hrvatskom boljitku).)

Ustrajavanje na ravnopravnosti spolova (pri kompetitivnom činu i odabiru) je još jedan nesmotren i nerazuman čin ograničavanja mogućnosti.

Treba izglasati zakon koji poništava sve zakone koje su izglasali u zadnje 3 godine i zabraniti ulazak u sabor osobama kojima je kvocijent inteligencije na razini ruskih agenata (IQ oko 20, dišu ali ne shvaćaju).