09

petak

siječanj

2015

Bago je komad manipuliranog manipulatora ...

Hrvatska tone u bolje sutra ...
Antihrvatska klika (u padu istočnog bloka) pošteđena i povučena (UDBA je nedirnuta ostala svijetliti pomračenjem (uma)) ocrtala je svoju fizionomiju. Ruska agentura.
Bez plana ili životnog elana (do revnosti u zločinima).
Tuđman (u svojoj veličini naivan), vjerujući kako se ideološke zablude daju razagnati, politikom pomirbe pružio je ruku (Hrvatske) krvnicima ... U svojoj veličini vizionar koji je shvatio potrebu/nužnost pomirbe.
Spominjanje politike pomirbe u posljednje vrijeme zaobilazi ono nužno u toj politici. Vrijeme kraja.
Politika pomirbe ne može trajati vječno. Nije upitan kraj takve politike. Upitno je tko će nepomirene privesti zasluženoj kazni.
Dvadeset godina nakon kraja rata u RH razvidno je na koga se politika pomirbe ne odnosi ...
Mlada država/stari narod/staro-mlada nacija ima pravo na institucionalnu zaštitu svojih interesa. Nepomireni se svim sredstvima bore upravo za kontrolu institucija koje su zadužene za javan i regulirani progon rušitelja države.
Sva moć (specijalnog rata) proizlazi iz kontrole sigurnosnih službi. Kampanja smanjenja predsjedničkih ovlasti pri instaliranju (onog) Mesića je sustavan trud malih pomaka (ka ovladavanju sigurnosnim prostorom). Tko bi šarlatanu Mesiću dao državne i državničke ovlasti u punom predsjedničkom sustavu?
Bili su zadovoljni samo kontrolom rada sigurnosnih službi. S tom kontrolom sustavno su stvarali afere (vladajućih, HDZ). U ravnoteži blokovskih takmaca (USA vs Ruska Federacija). Stalnim pritiskom na nestale novce (po SDP-u pokradenim), HDZ je šutke primao udarce i poniženja izdajničke, zločinačke partije koja za ruske interese provodi specijalni rat (uništavanje Hrvatske).

Mesićeve mandate (tko zna kako priskrbljene)(izbornim prijevarama) obilježava sustavno korištenje sigurnosnih službi u podrivanju nacionalnih interesa. Po isteku drugog mandata instalirali su podjednako ograničenog predsjednika, koji baš ništa nije uradio dobro. Ne dobrog, već ništa nije uradio dobro. Niti specijalni rat protiv Hrvatske nije proveo na zadovoljstvo nalogodavaca. Zaletio se u region, požurio s antihrvatsvom i prokazao nakaze s Pantovčaka.
U TV sučeljavanju s predsjedničkom kandidatkinjom gosp. Kolindom Grabar Kitarović nije pokazao niti razumijevanje šamara u rukavicama (koje jedna dama može uputiti a da ostane dama). Komunističko gospodstvo (otac ubojica, sin razvratni lažac).
Još jednom se pokaza bijeda antihrvatskog polupredsjedničkog sustava stvorenog kao platforma za specijalni rat protiv Hrvatske.
Mislili su zastrašivanjem i progonima zaustaviti hrvatsku žudnju za slobodom. Mislili su socijalističkom buržoazijom ugasiti hrvatski krik slobode. Josipović (polupravnik, polumuzičar, polupredjednik, polu ništa) je još jednom pokazao kako je nekompetentna osoba za bilo što konstruktivno. Pokazao se kao marioneta, paravan za provođenje specijalnog rata (zastrašivanja i uništavanja). Polupredsjednik koji se nije igrao s lutkama (te sad nacija ispašta dječije frustracije jednog osjedjelog i ostarjelog komunističkog sina).
Sav u lažima, s jednim jedinim ciljem. Predsjednički mandat za neometano korištenje sigurnosnih službi protivno zakonu.
U sučeljavanju (kao i pri osvajanju prvog mandata) imao je suučesnike u stvaranju zabluda. Bago je jedan od tih manipuliranih manipulatora.
Gosp. Kolinda Grabar Kitarović je (nesputana njihovom važnošću u ruskom obavještajnom sustavu), pokazala novo lice Hrvatske, sposobnost suprostaviti se modernim izazovima i želji Hrvatsku učiniti dostojnu življenja!

Hrvatska živi ...