03

subota

siječanj

2015

Tko je drogirao kukurikavce ...?


Izbori su proces političkog odlučivanja. Biramo političke subjekte s kojima ćemo donositi i provoditi političke odluke.
Bez obzira na Ustavnu definiciju naroda ili Sabora ...

Uobičajeno je napraviti konsenzus prije izbora. Izabrati prije izbora. (HDZ je izbor većine ... demokršćanska ozbiljna stranka...)
Izabrati provjerene i zaslužne. Sposobne. Izabrati a ne dozvoljavati izbor onih koji žele biti izabrani.

Partija (socijaldemokratska partija) ustrajava na retorici zastrašivanja i prikazivanja HDZ-a kao korumpirane, zločinačke, pljačkaške stranke. Iako tu retoriku koriste kao sredstvo sputavanja HDZ-a u razotkrivanju izbornih krađa koje provodi SDP.
Prijete razotkrivanjem kršenja embarga na uvoz oružja u Domovinskom ratu, što bi izazvalo međunarodni skandal. Razotkrivene bi bile prijateljske zemlje ili terorističko kriminalni lanci koji su opskrbljivali HDZ oružjem (na kredit ili za gotovinu).
SDP se služi političkim ucjenjivanjem i izbornim krađama.
Uistinu moramo brojno i izići na izbore 11-og i transparentno birati Kolindu. Kontrolom sigurnosnih službi razotkriti mrežu ucjenjivača i eliminirati tu štetnu grupu.
Što god smo u ratu radili, radili smo za vlastitu slobodu koju sad još jače i upornije moramo braniti. Izbori su legalni način uspostave hrvatske demokracije, nacionalne države, tuđmanovske Hrvatske i politike pomirbe.

Izbori su naj lakši način oslobađanja prosrpsko proruskih orjunaško četničkih idiota koji nas (vidljivo na prvoj sjednici Vlade u ovoj godini) drogirani i nacereni zajebavaju ...
Kukurikavci nisu na bunici (sinonimu omražene hdz-ove vladavine), oni su (od istog kreatora javnog mnijenja) kolektivno nadrogirani ... tako se i cere.


http://direktno.hr/en/2014/domovina/5612/Milanovi%C4%87-Nama-se-ne-pra%C5%A1ta;-posijmo-sjeme-za-dobivanje-novog-mandata.htm