22

srijeda

listopad

2014

I ja sam Bandić ... neka se malo pomakne

Bandić (u raljama Bandića).

Odvjetnici zagrebačkog gradonačelnika Bandića (ispravnije ih je titulirati samo odvjetnicima) u svim medijim proklamiraju benignost Bandićevih djela za koje ga tereti USKOK, ...
Zašto nas onda opterećuju (odvjetnici) svojim poslom (za koji u slučaju Bandića kažu da je dječija igra). (??) (nepravilni gramatički oblik rečenice s točkom (i upitnicima poslije rečenice))

Nacional-socijalistička praksa (istovjetna socijal-nacionalnoj (boljševičko-komunističkoj) praksi) poigravala se svenarodnim stavovima (vješta manipulacija javnim mnijenjem, otuđenje političke moći).
Bandića prikazivati kao narodnog, sveprisutnog i dobrodošlog političara (koji kune nije zaradio ali je spomeničkim rentama u gradu Zagrebu, gdje spomenika nema ... naplaćivanjem parkiranja i u zabiti na rubu Dubrave, maksimalnim prirezom (15%) na plaće svojih građana ... i još koječime osiromašivao i građane i one koji grad čine primamljivim, tom politikom od Zagreba napravio trećerazrednu najveću Hrvatsku spavaonicu socijalnih slučajeva koji od Bandića očekuju dodatak od 100 kuna (ili dodatak od 100 kuna za Božić i Uskrs)) istovjetno je poimanju Staljina, Hitlera, Mao CeTunga, Tita, Castra, ...

Svi su svojedobno bili narodni, omiljeni i bez grijeha (njihovim je odvjetnicima)(sustiglim iz pakla)(bilo lako braniti klijente).
USA (SAD) su imali protutežu socijalne manipulacije u američkoj mafiji (Al Capone, ... sve do John Gotti-a) pokazujući sposobnoist vještine manipuliranja masama.

Svi medijski pokazatelji (istovjetna praksa već prokazanim režimima) govore kako je Bandić kriv (što je osobina onih koje očekuje presuda). Relativiziranje njegove krivice samo je proces ujednačavanja kriterija na nacionalnoj razini (kao sredstva umirivanja naroda i stvaranja osjećaja pravednosti ove države). Ako iza Bandićeva progona stoji Josipović (iz dnevno političkih razloga), onda je izgubio izbore ...
Previše je medijske prašine koja ne daje zadovoljavajuće odgovore. Pravda je spora i najčešće slaba.
Kad socijal-nacionalisti (orjunaši), koji su bili povod nastanaka nacional-socijalista (time traju duže, a po zlobi su istovjetni), provode pravdu vjera u ljude se gasi.

Hrvatska ne mora trpjeti odnarođene vragove! (I ja sam Bandić ... neka se malo pomakne)