03

petak

listopad

2014

Glavni analitičar

Pobornik sam nepružanja medijske pozornosti (orjunašima) i ignoriranja medija koji orjunašku prosrpsku prorusku kliku svakodnevno prezentira.
Svakako imam(o) bitnijih preokupacija.

Ali (više je riječ o tom bitnijem) moram spomenuti ...
Dejan Jović, glavni predsjednikov analitičar (to vam je zapovjedno mjesto budućeg nobelovca koji vodi tim od 3 ili 300 svjetskih znanstvenika koji riješavaju problem objedinjavanja svih fizikalnih sila u jednu generalnu teoriju ...)(nije), ima logiku.



Na referendumu su građani odgovarali na sljedeća pitanja:[1]
Wikicitati „1. Jeste li za to da Republika Hrvatska, kao suverena i samostalna država, koja jamči kulturnu autonomiju i sva građanska prava Srbima i pripadnicima drugih nacionalnosti u Hrvatskoj, može stupiti u savez suverenih država s drugim republikama (prema prijedlogu Republike Hrvatske i Republike Slovenije za rješenje državne krize SFRJ)?“
()
Wikicitati „2. Jeste li za to da Republika Hrvatska ostane u Jugoslaviji kao jedinstvenoj saveznoj državi (prema prijedlogu Republike Srbije i Socijalističke Republike Crne Gore za rješenje državne krize u SFRJ)?“
()

Na oba pitanja građani su odgovarali zaokruživanjem "ZA" ili "PROTIV".

izvor: http://hr.wikipedia.org/wiki/Referendum_o_hrvatskoj_samostalnosti


Kako referendumsko pitanje nije bilo o Hrvatskoj neovisnosti (jer članica federacije ima suverenitet (neovisnost) koju je prenijela na federaciju), Jović krivo postavlja premisu.

Referendum o uspostavi nove zajednice ili ostanku na već postojećim federalnim osnovama, ne može biti podložan neregularnosti.
Ali ako prihvatimo krive premise (o referendumu kao sredstvu izražavanja za osamostaljenje Hrvatske), nebi li izražavanje o nevisnosti moralo biti neregularno jer u protivnom Jugoslavija ne bi postojala, sama bi se raspala ili se nebi niti uspostavila).
Nevažan je Dejan Jović (i njegov sluga Josipović)(koji je po komunističkom obrascu udijelio otkaz svome gazdi), bitna je logika.
Tko je imenovao čovjeka glavnim predsjedničkim analitičarom (uz nepoznavanje činjenica i logiku koja za konkluziju (zaključak) namješta premise (prethodne sudove na temelju kojih se donosi završni zaključak)).

Lud je onaj tko na njih obraća pozornost (ili im povjerava bili kakve zadaće). Jedan je dokazano loš muzičar, loš pravnik, loš čovjek (lopov i varalica, šarlatan), drugi je njegov glavni analitičar.