13

utorak

studeni

2012

Porez(i) i socijalisti

U kraljevini Jugoslaviji bili su orjunaši ili komunisti. U socijalističkoj Jugoslaviji bii su samoupravljači i nesvrstani (jugoslaveni bez identiteta). Što su danas?

Danas su ono što su bili i prije. Moralna kategorija koja nikad nije poštovala hrvatstvo ni Hrvatsku. Uvijek su bili protiv većine (i sužili nekom vanjskom faktoru). Služinski odnos proističe iz morane (ne)kvaitete i (ne)sposobnosti. Pri prijevarnom ujedinjenju s kraljevinom Srbijom, te i takve je narod nazvao "domaćim izdajnicima". Kako se ta sintagma odnosila na projugoslavene, Tito je prenamijenio tu sintagmu u suradnike sa silama osovine, mada je sam čekao sovjete i bio najveći domaći izdajnik, da oslobodi tu kategoriju pečata izdajništva. Ali bit projugoslavena (za koje se vidi da su to bili samo zbog svog osnovnog obilježja, izdajništva i nesposobnosti živjeti do kao služinčad) ostala je ista (bez obzira na retoriku).

Služe (bilo kome, sam ne narodu) a pri obnašanju vlasti svoje komplekse iskazuju odnosom prema narodu/naciji/građanstvu nad kojima provode vlast.
Kategorija služinčadi koja je narodu/naciji i državi (zao) gospodar.

Ova vlast provodi mjere uspostave kontrole nad novčanim tokovima, mimo demokratskih načela (pa čak feudalnih ili robovskih), uglavnom na komunističkj doktrini upravljanja što većim postotkom materijalnih dobara (do uspostave potpune kontrole).
U feudaizmu su postotci davanja bili manji, a u robovasništvu je zadovoljavanje osnovnog metabolizma kod većine radnih robova bio zadovoljen (što u slučaju sa današnjim "socijaistima" nije slučaj ... ponovna proletarizacija? što bi oni drugo znali?).

Svrha svih mjera ove vlasti je što veći obim sredstava dovesti pod upravljačku ovlast države i izvući što veća sredstava (jer su kategorija ljudi koja živi od pljačke naroda .. od orjunaških, komunističkih ili samoupravljačkih dana.

Ova vlast je definitivno nedemokratska, necivilizacijska i nenarodna.

Uz skupne mjere promoviranja poreznih i ostalih udara ove vlasti na imovinsko stanje građana RH ...