27

četvrtak

listopad

2011

Osvrt

Najnovija najava progona HDZ-a (kao političke stranke) jedna je u nizu neobičnih provokacija ...

Stvaratelji samostalne (suverene) države Hrvatske stavljaju se na stup srama i progone se (od onih koji uvijek progone hrvatsko).
1918. je netko mimo odobrenja ujedinio Hrvatsku sa Kraljevinom Srbijom. Nitko nije odgovarao. Netko je financijski popljačkao Hrvatsku (pri tom ujedinjenju). Nitko nije odgovarao. Netko je iznova ujedinio Hrvatsku sa Srbijom. nitko nije odgovarao. Netko je na Bleiburgu i Križnom putu pobio na desetke tisuća Hrvata. Nitko nije odgovarao. Netko je proganjao i iseljavao Hrvate. Nitko nije odgovarao.

Tvrdnja (demografska): Netko je svakih 20 godina vršio udar na hrvatski živalj (od ujedinjenja 1918. do današnjeg dana), s ciljem demografskog slabljenja, udarajući na svaku narednu generaciju.

Upit: Tko i kad će provesti istraživanje o poticateljima takvih čina, o razlozima i posljedicama?

Tko će pojasniti ovom narodu da uz pomoć domaćih izdajnika, srbija sto godina hrvatskoj otkida (moć i utjecaj)?

Progon hrvatskih progonitelja kao da nije moguć (iako jest, i vrlo je izgledan). Ali udar na Hrvate, pod ma kojom izlikom je sustavno provođen svakih 20. godina. Ove/a godine/a (2010/2011.) je jedna od tih godina.

Hrvati i sve Hrvatsko treba stati u obranu svojih vrijednosti. Zaustaviti prosrpsko divljanje, uskrisiti hrvatstvo i Hrvatsku!

Čuvajmo Hrvatsku!