My spiritual exercises

subota, 27.07.2019.

TKO SU DANAS BLAVATSKY I OLCOTT?


Poznavateljima mistične filozofije, čak i površnima vjerujem da su dobro znana imena Helene P. Blavatsky i Henry S. Olcott-a. Za one koji ne znaju, radi se o osnivačima Teozofskog društva (1875), društva koje se u početku bavilo istraživanjima vezanim za parapsihologiju, a kasnije više univerzalnim učenjima, komparativnim izučavanjem religija, filozofije i znanosti (posebno prirodnih znanosti), te istraživanjima neobjašnjenih zakona prirode i latentnih sila u čovjeku.
Helena Petrovna Blavatsky objavila je dva monumentalna djela u drugoj polovini 19. stoljeća. „Isis Unveiled“ (1877), te „Secret Doctrine“ (1888), djela su koja predstavljaju obiman priručnik za svakog izučavatelja drevne ezoterične mudrosti. Zašto je nazočna tajnovitost, odnosno rezotkrivanje tajni u naslovima – zato jer su po prvi puta iznešene tajne drevnog znanja, koje se prenosilo s generacije na generaciju u veoma drevnim tajnim društvima, kao što su gnostici. Dosta dugo sam se pitao, pa tko bi mogla biti inkarnacija te karizmatične duhovne spisateljice.
Image and video hosting by TinyPic
I onda sam tek nedavno shvatio, ubrzo nakon što sam na Google image-u vidio sliku Margaret C. Jacob. Ona je u ovoj inkarnaciji historičarka sa kalifornijskog UCLA univerziteta. Rođena je 1943. godine. U ovoj inkarnaciji njeni interesi su u biti slični kao i oni u 19. stoljeću. (Između ove dvije je moguće još jedna inkarnacija, pošto postoji jaz od 52 godine, od njene smrti 1891. godine kao HP Blavatske.) To je historija znanosti, kao i šire, intelektualna historija općenito.
U svojim je istraživanjima dosta putovala (isto kao i HPB). U ovoj inkarnaciji je svakako manje popularna, tako da su zabilješke o njoj na netu dosta oskudne. Njeni intelektualni interesi se kreću između znaćenja Newtonovske sinteze religije, političke ideologije, industrijskog razvoja i kulturalnog djelovanja. Jacob je istraživala radove Newtonovih sljedbenika, o slobodnim misliocima, framasonima, holandskim I francuskim Newtonovcima. Nedavno je objavila knjigu (sa Larry Stewartom) o utjecaju Newtonove nauke od izdavanje djela Principia (1687) do djela “Great Exhibition” (1851). Pokazuje jedan aktivan interes prema britanskim autorima iz 1790-tih godina. Pisala je o TZV. “znanstvenim ratovima”, te o historijskim metodama i praksama. Godine 2007. objavila je knjigu “The Origins of Freemasonry”.
U kratkom Wikipedijinom članku možemo još pročitati da je koautor udžbenika o Zapadnoj civilizaciji, da je bila urednica nekoliko znanstvenih časopisa. Jedan se od njih znakovito zove “Isis”, a to podsjeća na “Razotrivenu Izidu” iz prošle inkarnacije.
I dok je opus HP Blavatsky u novoj inkarnaciji svakako manje obiman, upravo suprotno važi za inkarnaciju pukovnika Henry S. Olcotta. Radi se (po mom mišljenju) o Arturu de Hoyosu, američkom masonskom piscu; koliko sam uspio shvatiti iz članaka na netu radi se o jednom od ponajboljih, najplodnijih suvremenih pisaca u masoneriji. On dolazi iz savezne države Utah, gdje je ‘službena religija’ Latter Day Saints, odnosno kraće mormonska. Za masoneriju se zainteresirao kad je saznao da je osnivač Mormonske crkve Joseph Smith bio mason.
Za razliku od velike većine masona, de Hoyos je veoma dobro načitan, te je detaljno proučavao obimna djela “Moral and Dogma” Alberta Pike-a i “Encyclopedia of Freemasonry” Alberta Mackey-a, I mnoga druga. Jesu li glavni članovi Teozofskog društva bili masoni? Da, i to posebnog reda koji se zvao Co-Masonic Order, koji je u svoje redove primao i žene, pa su shodno tome bili masoni i Helena P. Blavatsky i Annie Besant.


27.07.2019. u 08:15 • 0 KomentaraPrint#

petak, 26.07.2019.

PRETHODNA INKARNACIJA MARIJE TEREZIJE I FRANJE I


Nekako kada se pojavljuje supruga samo u jednoj inkarnaciji, to izaziva neku vrst podozrenja, pa sam stoga bio do sada malo skeptičan u pogledu inkarnacije Marije Terezije i Franje I. No, na sreću, ipak sam uspio nekako odgonetnuti i njihovu prethodnu inkarnaciju (dakle iz 17. stoljeća), u kojoj se pojavljujemo Fani i ja kao supružnici. I ne samo to. Ova inkarnacija uvjerljivo donosi čitav niz podudarnosti, u vezi sa partnerima i srodnicima, iz drugih inkarnacija, što dakako pridonosi vjerodostojnosti.
Fani Stipković bila je Margaret Stuart (1598-1600) kćerka engleskog kralja Jamesa I [Robert de Niro]. Umrla je dakle, u ranom djetinjstvu. Lauren Bacall bila je supruga njemačkog izbornog kneza Fridriha V Falačkog. Zvala se Elizabeth Stuart, i bila je u toj inkarnaciji sestra Fani Stipković. Njih su dvije bile rodbinski povezane i u narednoj inkarnaciji – sada je Lauren tetka, očeva sestra.
Naime, Fani će se opet reinkarnirati 1644. kao Henrietta of England, kao kćerka narednog engleskog kralja Charlesa I [Ian Anderson], njezin prijašnji otac James I sada je postao njezin djed. Udati će se za brata francuskog kralja Luja XIV [Francois Hollande], vojvodu Filipa od Orleansa (1640-1701). Njegova inkarnacija sam ja, Desiderio Valacco.
Image and video hosting by TinyPic
Moj otac je u toj inkarnaciji francuski kralj Luj XIII [Ryan Sweeting], a majka Ana od Austrije [Kaley Cuoco]. Kao u narednoj inkarnaciji, ja i Fani smo bratić i sestrična. Njena majka Henrietta Maria je kći francuskog kralja Henrika IV [Nino Raspudić], a on je otac Luja XIII, odnosno moj djed. (Njezin djed po majci moj je djed po ocu.)
Vojvotkinja Henriette of England umrla je mlada (1670), kada je imala svega 26 godina. Vojvoda Philippe opet se oženio 1671. sa njemačkom princezom Elizabeth Charlotte [Bridget Fonda]. Ona je bila rođena u Heidelbergu 1652. , i unuka je vojvode Philippe-a iz prijašnje inkarnacije! Naime, njezin je otac izborni knez Karl I Ludwig, najstariji sin Fridriha V Falačkog (Friedrich V von Rhineland-Pfalz). Pošto je Fridrih V umro 1632. godine, nije vidio svoju unuku – svoju buduću suprugu, iz naredne inkarnacije.
Dakle, Bogartova treća supruga Mayo Methot [Bridget Fonda] bila je (u prošlom životu) unuka njegove četvrte supruge Lauren Bacall! Drugim riječima njih dvije su inkarnacije Elizabeth Charlotte i Elizabeth Stuart. Elizabeth Charlotte je također (preko kćerine strane) i prabaka Marije Antoanete, francuske kraljice (koja će postati kći njezinog muža Philippe-a u narednoj inkarnaciji, Franje I i Marije Terezije, odnosno naredne inkarnacije Filipove supruge Henriette of England).

26.07.2019. u 08:45 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 24.07.2019.

TRVENJA U OBITELJI


Prije 30ak godina domaća nakladnička kuća SENS objavila je licencno knjigu „Reinkarnacijska terapija“ autorice Florence Wagner McClain. U njoj se između ostalog analiziraju i pojedini slučajevi, do kojih je autorica došla pomoću tehnike regresije – vraćanja u prijašnje živote. Mislim, da su takva saznanja korisna, recimo ako ima u nekoj familiji određeni problem, da se dođe do samog korijena tog problema, a koji leži u prethodnim životima.
Ponekad se desi da se inkarnacija desi unutar iste obitelji. Primjerice, da se djedov otac ponovo inkarnira kao njegov unuk. (Moguće je recimo i da se djed ponovo inkarnira kao pranećak. Ili da se prastric inkarnira ponovo kao unuk. Možete usporediti fotografije predaka sa unukom i njegovom suprugom/partnericom, pa ustanoviti ima li takvih slučajeva i u vašoj obitelji.)
Jedan takav slučaj navodi Wagner McClain u svojoj knjizi, u poglavlju „Trvenja u obitelji“. On govori o tome, da je jedan tinejdžer (iz inače veoma složne familije) bio zbunjen zbog neprestanog trvenja između njega i njegovog djeda. Inače su se voljeli, međutim teško su se mogli složiti, zato jer je dječak ispoljavao nekakvu želju da upravlja njegovim životom, te ponašao se kao da više zna od njega, baš kao što je to činio u prethodnoj inkarnaciji.
Do razloga ovakvih nesuglasica su došli tek kada su pomoću regresije ustanovili da je dječak bio otac svog djeda (dakle, sad je praunuk sebe samog iz prošlog života). Pradjed je umro nekoliko godina prije njegovog rođenja. I sad, u ovom životu unuk je (nesvjesno) htio da se djed ponaša prema njemu sa istim poštovanjem koje je od njega zahtijevao njegov otac. Djed je instinktivno prepoznao svojeg autoritarnog oca u unuku, te shodno tome na odgovarajući način reagirao.
Saznanje, do kojeg su došli na osnovu regresije u prošli život donijelo je znatno olakšanje. Premda djed nije baš vjerovao, dječakovi su roditelji shvatili, te pomogli sinu da promijeni ponašanje prema djedu, pa su od tada oni bili u nekako tolerantnijem odnosu, bez vječitih svađa.

24.07.2019. u 17:38 • 0 KomentaraPrint#

RUSSELL CROWE – PREDSJEDNIK I GLUMAC MONARHIST

U (pret)posljednjem postu, u kojem sam spomenuo ranije inkarnacije australskog glumca Russell-a Crowe-a, zaboravio sam navesti jednu činjenicu koja je značajna, sa gledišta re-inkarnacije. Naime, predsjednik John Adams bio je poznat po svojoj izjavi, da je pristalica monarhije, kao državnog uređenja SAD-a. (Čini se da je on jedini od svih američkih predsjednika, koj je izjavio takvo što.)
„Throughout his lifetime Adams expressed controversial and shifting views regarding the virtues of monarchical and hereditary political institutions.[314] At times he conveyed substantial support for these approaches, suggesting for example that "hereditary monarchy or aristocracy" are the "only institutions that can possibly preserve the laws and liberties of the people."[315][Wikipedia]
Za Adamsa, dakle, nasljedne monarhije su jedine institucije, koje mogu očuvati zakone i slobode čovjeka. Zbog ove izjave (koju je izrekao više od samo jedanput), mnogi su ga suvremenici kritizirali. Na svoje iznenađenje, u biografiji Russell-a Crowe-a možemo naći sličnu izjavu, ovaj put kao Australiji-monarhiji.
“Crowe is furthermore a supporter of the Monarchy of Australia, stating: "I am a monarchist and I think Queen Elizabeth has done a wonderful job for our beloved country. The Royal Family deserve more respect. When you talk about our beloved Queen Elizabeth, I don’t think there is a more gracious world leader.” He has also said about Prince Charles and Prince Andrew that they are “intelligent, wise and kind men.” [75][Wikipedia]
„Ja sam monarhist“, dakle izjavljuje Australski glumac, čuven po filmu „Gladijator“, dakle, bio je dva puta engleski kralj (Rikard Lavljeg srca i Henrik VIII), ali i dvaput američki predsjednik (John Adams i Chester A. Arthur), te potom dvaput holivudski glumac (Charles Laughton/Russell Crowe).

John Adams, drugi predsjednik SAD, umro je 1826. godine. Tri godine kasnije, 1829. ponovo se inkarnirao, kao Chester A. Arthur, koji će postati 21. američki predsjednik. Međutim sadašnja inkarnacija Arthurove supruge Nell nije Andie McDowel, već supruga Crowe-a iz ove inkarnacije - pjevačica Danielle Spencer. (Nell Arthur bila je također pjevačica.) Što se tiče glazbe - Russell Crow, glumac i muzičar, je inkarnacija dvaju vladara, koji su ujedno bili i glazbenici, sa komponiranim vrijednim muzičkim djelima. Henrik VIII je komponirao 'Pastyme With Good Companye', koju je u 20. stoljeću obradila rock grupa Jethro Tull (njihov vođa Ian Anderson je također inkarnacija kralja Charlesa I). Richard I je komponirao pjesmu 'Ja Nun Hons Pris', koju je obradio Bryan Ferry.
Interesantno je da je predsjednik Arthur bio s majčine strane englesko-velškog porijekla, a s očeve škotsko-irskog. Sva ova porijekla ima također u sadašnjoj inkarnaciji i australski glumac Crowe.
Henrik VII (otac Edvarda VI) bio je nećak Henrika VI. No pošto je Edvard VI bio inkarnacija Henrika VI, njegov nećak iz prethodne inkarnacije, postao je sada njegov djed (a pranećak otac). Russell Crowe [inkarnacija Henrika VIII] rođen je 7. travnja, istog dana i mjeseca kao moj otac u sadašnjoj inkarnaciji. Pjevač Martin Fry [Henrik VII] bio je otac Henrika VIII, ujedno i moj djed u inkarnaciji iz 16. stoljeća. Zanimljivo je da je rođen 9. ožujka [1958] , kao i moj djed u ovoj sadašnjoj inkarnaciji (9/3/1904).

24.07.2019. u 17:21 • 0 KomentaraPrint#

subota, 20.07.2019.

KRALJICA NATALIJA INKARNIRANA U BITCI NA SUTJESCI


Hrvatska glumica Ivka Rutić bila je otišla sa suprugom Jožom u partizane, i sudjelovala je u bitci na Sutjesci u lipnju 1943. godine. Tada im se rodila kći, Dina Rutić, koja je bila postala Titova miljenica. Ona će kasnije postati suprugom beogradskog glumca Zorana Radmilovića – inkarnacije Milana I, pretposljednjeg kralja iz dinastije Obrenović. Prema tome, u partizanima, i to pri Glavnom štabu, inkarnirana je bila kraljica Natalija (rumunjskog porijekla), umrla u svibnju 1941. godine u Francuskoj.
Image and video hosting by TinyPic
Natalija Obrenović, rođena Keşco (1859 u Firenzi) bila je kraljica Srbije od 1882 do 1889 godine. Smatrala se jednom od najljepših kraljica u Evropi. Došla je u sukob sa sinom Aleksandrom, zbog toga što se protivila njegovom vjenčanju sa Dragom Mašin. Nakon smrti supruga Milana u Beču 1901. te nakon puča 1903. godine ostala je jedini član dinastije Obrenović. Svoju je imovinu razdijelila beogradskom univerzitetu, raznim crkvama I manastirima. Obratila se potom na rimo-katoličku vjeru, te ostatak života provela u Francuskoj.
Milan I Obrenović bio je rođen 1854 u Moldaviji, gdje je familija živjela u egzilu za vrijeme uzurpacije prijestola od strane Karađorđevića. (Inkarnacija zbačenog kralja Mihaila Obrenovića je po meni Vuk Drašković, čije sam ranije dvije inkarnacije već bio otkrio – prvo, hrvatskog biskupa Jurja Draškovića, te premijera Sovjetskog saveza Alekseja Rikova. Vukova žena Danica inkarnacija je grofice Júlije Hunyady de Kéthely, Mihailove supruge, koju je bio oženio u Beču.)
Kad je Milanu bilo 7 godina, otac Miloš Obrnović je bio poginuo u borbi sa Turcima kod Bukurešta. Majka Marija postala je ljubavnicom rumunjskog kralja, i podarila mu dvoje djece. Bila je izgubila interes za djecu iz prethodnog braka; shodno tome, Milan je dat na skrb bratiću Mihailu, koji se nakon protjerivanja Karađorđevića 1860 vraća na vlast. Ubijen je u atentatu 1868, te je tada zavladao Milan.





20.07.2019. u 09:15 • 0 KomentaraPrint#

GDJE JE 'NESTAO' CHARLES LAUGHTON – TKO JE BIO CHARLES ADAMS?


Dvije stvari su me posebno zaintrigirale u vezi sa istraživanjima mojih vlastitih inkarnacija. (Da njih nema, ne znam da li bi uopće imao inspiracije upustiti se u pokušaje pronalaženja brojnih inkarnacija, kao do sada.) Dakle, zanimalo me je što sam mogao biti između smrti cara Franje I (1765) i rođenja Williama Dickinsona (1829). To je poprilično razdoblje, u kojem ima mjesta za još jedan život, pretpostavio sam.
Druga stvar koja me je zanimala bila je sadašnja inkarnacija glumca Charlesa Laughtona (1899-1962). [Zanimljivo - Laughton se rodio iste godine kad i Bogart, a umro je iste godine kada sam ja bio rođen, u sadašnjoj inkarnaciji.] Dakle, prošlo je već više od pola stoljeća, i pretpostavio sam, da je svakako morao biti već reinkarniran. Dakle, u 16. stoljeću on je bio Henrik VIII, a ja njegov sin, Edward VI. Tek sam nedavno shvatio da je Henrik VIII zapravo inkarnacija kralja Richard the Lionhearta (Rikarda Lavljeg srca). Sadašnja inkarnacija Charlesa Laughtona, shodno tome jest glumac Russell Crowe.
Nakon 16. stoljeća Laughton/Crowe bio je ponovno moj otac u 18. stoljeću, otkrio sam. U toj inkarnaciji bio je – drugi po redu (nakon Washingtona) predsjednik SAD, John Adams. Potpredsjednik je bio Thomas Jefferson, u sadašnjoj inkarnaciji Donald Trump! Abigail Smith, supruga predsjednika Adamsa, u sadašnjoj je inkarnaciji Andie McDowell, američka glumica. Ona je isto tako inkarnacija Jane Seymour, treće supruge engleskog kralja Henrika VIII.
Image and video hosting by TinyPic
Tko je bio Charles Adams, sin drugog predsjednika SAD Johna Adamsa? Bio je američki pravnik, baš poput naredne inkarnacije, Williama Dickinsona. Rođen je također u Massachussettsu (1770), a umro je u New Yorku (1800), gradu u kojem je bio rođen Bogart. Bio je alkoholičar, baš kao i on – umro je od ciroze jetre. Humprey Bogart nije bio pravnik, ali postoji jedan zanimljiv podatak – bio je pretplaćen na časopis Harward Law Rewiev. (Zašto bi se glumac zanimao za pravo?) Ja sam u ovoj inkarnaciji bio u srednjoj školi upravno-pravnog smjera (sa predmetima kao što su upravni postupak, pravosuđe itd.), i doista sam najprije imao ambicije postati pravnikom.
Postoji još jedna čudna podudarnost, koja se javlja opetovano, u raznim inkarnacijama, a to je sklonost preljubu. (Wikipedia veli: „Adams was an alcoholic who engaged in extramarital relationships and made questionable financial decisions”.) Na Google image-u nema slike supruge Charlesa Adamsa (zvala se Sarah "Sally" Smith), već samo njezinog brata, Williama Stephensa Smitha. Na osnovu njegove slike, pretpostavljam da je inkarnacija moje supruge glumica Lauren Bacall, odnosno četvrta supruga Humphreya Bogarta.

20.07.2019. u 09:09 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 09.07.2019.

Koliko danas zarađuje Humphrey Bogart?

Humphrey Bogart zarađuje danas, 62 godine nakon njegove fizičke smrti, oko 833.000 USD godišnje, ili u kunama je to negdje preko 5 miliona kuna. Za vrijeme dok sam bio na tom siteu, odakle sam uzeo podatak, H.B. je zaradio 5 dolara i nešto centi.

Humphrey Bogart Net Worth: $5 Millions
Humphrey Bogart's Income / Salary:

Per Year: $833,333.33

Per Month: $69,444.44

Per Week: $16,025.64

09.07.2019. u 08:16 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 08.07.2019.

PAUL MCCARTNEY: GIVE MY REGARDS TO BROADWAY


Nekako sam oduvijek imao osjećaj da sam McCartney-a poznavao odranije, da sam bio u ranijem životu ako ne prijatelj, onda bar njegov poznanik. Međutim, promatrajući slike pjevača iz 1920tih i 30tih godina, nisam uočio nekog nalik njemu. Onda sam se sjetio da je u 80tim imao jedan album, koji se zvao „Give My Regards to Broadway“. (Pogrešno – album se zvao Give My Regards to Broad Street.) I kada sam guglao taj naslov, dobio sam pjesmu, te film sa takvim nazivom.
Iz Wikipedijinog članka saznao sam da je autor te pjesme George M. Cohan, bio jedan od najvećih skladatelja (no također i pjevača i glumaca) brodvejskih musicala. Rečena pjesma „Give My Regards to Broadway“ (1904) bio je prvi veliki Cohanov hit na Broadway-u. Nekako sam intuitivno pretpostavio da ću, ako na Google image-u potražim njegovu sliku, on biti sličan Paul-u McCartney-u. I doista, kao što se može vidjeti, ne samo da on sam nalikuje, već i njegova supruga Ethel Levey sliči sadašnjoj ženi McCartney-a, Nancy Shevell.
Image and video hosting by TinyPic
Mnogi misle da ako neki pjevač izvodi ili komponira pjesme u retro-stilu, da je to, da zadovolji svoje roditelje i njihov glazbeni ukus, međutim, ja mislim da je tu prvenstveno neka vrsta reminiscencije na prošli život. Bio sam uvjeren da je McCartney naprosto morao biti neki poznati glazbenik u prethodnoj inkarnaciji. Npr. rana pjesma (cover) Beatlesa „Ain't She Sweet“ je iz 1927. godine, i bila je jedan od najvećih hitova 20tih godina prošlog stoljeća.
No, ono što još više upućuje na Broadway, jesu pjesme Beatlesa (koje je sve komponirao Paul) u jednom vodviljskom stilu, tipičnom za taj period, između dva rata. Npr. „Good Day Sunshine“, „When I'm Sixty Four“, „Your Mother Should Know“. U muzičkom spotu Beatles čak imitiraju (ili parodiraju) stil brodvejskih musicala (pogledaj video).
Tokom nultih i 10tih godina prošlog stoljeća bliski suradnik George Cahan-a bio je Sam Harris. (Njih dvojica su zajedno osmislili i producirali preko 50 brodvejskih musicala.) Po mom mišljenju, njegova je inkarnacija Ray Davies, vođa grupe The Kinks. I on je skladao pjesme u vodviljskom stilu; bile su čak poznatije od onih Beatlesa – „Dedicated Follower of Fashion“, „Lazy Afternoon“, koje su dospjele do vrhova top lista.
Image and video hosting by TinyPic



08.07.2019. u 08:26 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2019 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Siječanj 2024 (3)
Studeni 2023 (1)
Listopad 2023 (24)
Rujan 2023 (32)
Kolovoz 2023 (29)
Srpanj 2023 (13)
Lipanj 2023 (24)
Svibanj 2023 (14)
Travanj 2023 (10)
Ožujak 2023 (1)
Studeni 2022 (1)
Listopad 2022 (3)
Rujan 2022 (3)
Kolovoz 2022 (5)
Srpanj 2022 (2)
Lipanj 2022 (6)
Svibanj 2022 (6)
Travanj 2022 (5)
Studeni 2021 (2)
Listopad 2021 (1)
Rujan 2021 (8)
Kolovoz 2021 (4)
Lipanj 2021 (3)
Svibanj 2021 (1)
Travanj 2021 (1)
Veljača 2021 (2)
Siječanj 2021 (4)
Prosinac 2020 (2)
Studeni 2020 (13)
Listopad 2020 (7)
Rujan 2020 (14)
Kolovoz 2020 (14)
Srpanj 2020 (31)
Lipanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Veljača 2020 (4)
Siječanj 2020 (1)
Rujan 2019 (17)
Kolovoz 2019 (28)
Srpanj 2019 (8)
Lipanj 2019 (6)
Svibanj 2019 (22)
Travanj 2019 (11)
Ožujak 2019 (11)
Veljača 2019 (11)
Siječanj 2019 (2)
Prosinac 2018 (4)
Studeni 2018 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Moja alternativna vizija duhovnosti novog doba i zavjera Novog svjetskog poretka

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr