Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

TRVENJA U OBITELJI


Prije 30ak godina domaća nakladnička kuća SENS objavila je licencno knjigu „Reinkarnacijska terapija“ autorice Florence Wagner McClain. U njoj se između ostalog analiziraju i pojedini slučajevi, do kojih je autorica došla pomoću tehnike regresije – vraćanja u prijašnje živote. Mislim, da su takva saznanja korisna, recimo ako ima u nekoj familiji određeni problem, da se dođe do samog korijena tog problema, a koji leži u prethodnim životima.
Ponekad se desi da se inkarnacija desi unutar iste obitelji. Primjerice, da se djedov otac ponovo inkarnira kao njegov unuk. (Moguće je recimo i da se djed ponovo inkarnira kao pranećak. Ili da se prastric inkarnira ponovo kao unuk. Možete usporediti fotografije predaka sa unukom i njegovom suprugom/partnericom, pa ustanoviti ima li takvih slučajeva i u vašoj obitelji.)
Jedan takav slučaj navodi Wagner McClain u svojoj knjizi, u poglavlju „Trvenja u obitelji“. On govori o tome, da je jedan tinejdžer (iz inače veoma složne familije) bio zbunjen zbog neprestanog trvenja između njega i njegovog djeda. Inače su se voljeli, međutim teško su se mogli složiti, zato jer je dječak ispoljavao nekakvu želju da upravlja njegovim životom, te ponašao se kao da više zna od njega, baš kao što je to činio u prethodnoj inkarnaciji.
Do razloga ovakvih nesuglasica su došli tek kada su pomoću regresije ustanovili da je dječak bio otac svog djeda (dakle, sad je praunuk sebe samog iz prošlog života). Pradjed je umro nekoliko godina prije njegovog rođenja. I sad, u ovom životu unuk je (nesvjesno) htio da se djed ponaša prema njemu sa istim poštovanjem koje je od njega zahtijevao njegov otac. Djed je instinktivno prepoznao svojeg autoritarnog oca u unuku, te shodno tome na odgovarajući način reagirao.
Saznanje, do kojeg su došli na osnovu regresije u prošli život donijelo je znatno olakšanje. Premda djed nije baš vjerovao, dječakovi su roditelji shvatili, te pomogli sinu da promijeni ponašanje prema djedu, pa su od tada oni bili u nekako tolerantnijem odnosu, bez vječitih svađa.


Post je objavljen 24.07.2019. u 17:38 sati.