11

ponedjeljak

siječanj

2021

Novogodišnja čestitka: Zašto osnivaju stožere (kad mi sami moramo sa stožerom ili bez stožera, platiti sve)?
Novogodišnja čestitka nije zakašnjela (jer se ne odnosi na proteklu Novu godinu, nego na sve naredne Nove godine)


Državna navika uspostave svekolike i potpune kontrole (ropstvo, kmetstvo, ...) propašću robovlasničkog i feudalnog društva pronašlo je (privremeno) spasonosnu formulu propagiranjem novog (pravednog) društva.
(Dočim vam netko propovijeda pravedno društvo, a ne realno sa svojim nesavršenostima, zloban je i laže vas. Propovijeda utopiju ("nepostojeće mjesto").

Zapravo, nakon feudalizma, Hrvatska (pripremana za porobljavanje) nije razvojno preuzela kapitalizam-demokraciju nego je kroz nekoliko kratkih etapa (od ukidanja kmetstva 1848.g koju je proglasio ban J. Jelačić do potpunog promašaja s komunističko-sovjetskim titovom totalitarizmom) završila u sociološko-gospodarsko-demografsko-političkom sunovratu.

Rat za neovisnost (od sovjetsko-socijalističkih struktura proglašen Domovinskim ratom, zapadni povjesničari ga nazivaju Hrvatski rat za neovisnost) je bio složeni rat.
Nedvojbeno je uzrokovan JNA-srpskom agresijom. Bio je pravedan rat, oslobodilački i obrambeni rat.


Kako je dokumentima UN obrambeni rat dozvoljen, ženevskim konvencija nije dozvoljeno provoditi revoluciju (u smislu oružanih promjena, ali i u smislu naglih promjena društvenog uređenja), Hrvatska nije sustavno u tom razdoblju mijenjala politički-gospodarski sustav.

Hrvatska nije provodila mjere protiv jugoslavena, komunista, militantnih ateista (koji su svi odreda u jugoslavijama bili nekarakterni materijalisti, sadisti, masovne ubojice, ...).

Kadar koji je provodio strahovladu , s ikonografijom partizanštine-jugoslavenstva-socijalizma-militante (protivno povelji UN-a) nesvrstanosti, depopulacije i promjene demografske strukture, promjene vlasništva (socijalizam) ... a protiv čega smo poslije završetka nametnutog rata morali povesti odlučujuću bitku, preuzeo je poluge vlasti i nastavio s (dokazano neuspješnim) socijalizmom osiromašenja puka i potpune ovisnosti o centralnoj distribuciji sredstava neophodnih za preživljavanje.
Zbog tog vam je zagrebački bazen demografski narastao na preko 1 200 000 stanovnika. (Jer imaju dojam da centralizirana raspodjela više raspoređuje u Zagrebu nego drugdje.)

Stožeriranje Hrvatske je nastavak istih kadrova istom politikom produžavati socijalizam (podruštvljavanje sredstava i centralno upravljanje tim sredstvima).
U Kraljevini Jugoslaviji konverzijom valuta (kruna-dinar) Hrvatska je popljačkana, a hrvatskim novcima je pravoslavna crkva kupovala po Hrvatskoj (zemljišta i ljude), kralj političku podršku; u titovoj Jugoslaviji konverzijom valuta (kuna-dinar) moglo se promjeniti iznos samo dvije prosječne mjesečne ondašnje plaće u kunama (ostalo je bili ratno profiterstvo), ostatak (potrebne monete) dinara su u Beogradu naštampali i tim naštampanim novcima kupovali za srpske vojne (četničko-partizansko-četničke) kadrove hrvatske zemlje i naseljavali ih kao militantne faktore.
Jugoslavijui i socijalizam su nametali militantno (pa ih je najbrže poraziti militantno, dvije su jugoslavije u ratovima trajale samo 19 dana).

Ta stoljetna praksa je produžena stožeriranje, podruštvljavanjem sredstava i kupovinom teritorija za naseljavanja (izbjeglih srba, sirijaca, afganistanaca, ovih-onih).
Treba im i zamjena valuta (promjena valute s*ebe i pametnog).
PROTIV UVOĐENJA EURA!

Sto godina ovaj narod nije dekodirao program otimanja i progona. Sto godina iznova svaku nepogodu čeka golog Q.
Sto godina nije napravio cjepivo protiv sadističkih idiota.
Cijepi stožer, cijepi takvu Vladu, cijepi ministre, cijepi guvernera narodne banke.

Ne možeš svaku nevolju dočekivati gol, bos, gladan, bolestan, na koljenima.
Gradi, stvaraj, živi i akumuliraj.
Stvaraj pričuvu - ne daj pljačku.

Nema volontera (ma gdje bili), nema stožera. Morate prije nevolje dovoljno zaraditi i nevolju vlastitom ušteđevinom preživjeti.
Ja vam ne mogu poželjeti bolje za Novu Godinu od realnih pretpostavki o životu u kojem se uvijek nešto okrene naopako, i toga ako vam se dogodi zlo da ste pripravni i materijalno sposobni preživjeti nevolju.

Samo se bogata društva mogu bogatiti, siromašna se uvijek vraćaju siromaštvu.

Stožer protiv siromaštva ne dijeli novce i traži slobodu, već dijeli savjete i pušta vas slobodno ostvarivati vlastite snove.

Da ste mi debeli (i bogati).

Bog i Hrvati, Hrvatska za sva vremena, Hrvatska dostojna življenja
ovo je priroda napravila


Oznake: stožeri, potpuna kontrola, Ropstvo, kmetstvo, demokracija, kapitalizam, Rat za neovisnost, JNA-srpska agresija, pravedni i oslobodilački rat, povelja UNa, Ženevske konvencije, revolucija, jugoslaveni, socijalisti, materijalisti, sadisti, masovne ubojice, društvene promjene poslije rata, stožer protiv siromaštva

04

četvrtak

siječanj

2018

Savudrijska uvala - grobište moderne slovenske nacijeKomunjare (svih mora), združite se.

Slovenska anacionalna, ateistička, srpsko-ruska komunjarska svojta Sloveniju razdire na dvoje. Na one koji su protiv komunjara i na one koji su protiv komunjara ali će zbog nekog razloga glasati za komunjare.
Sve komunjare ovog svijeta imaju osnovni zadatak razoriti društvo - obitelj, narod, naciju, državu.

Slovenske komunjare nemaju drukčiju zadaću. Njih Slovenija ne zanima. Bitno im je unijeti razdor i raspoloviti slovensko društvo.

Iako međunarodno-pravno razgraničenje nije upitno (njihov bogek tito je rekao: Trst je naš!), zbog razaranja slovenskog društva, slovenski partizani (koljači) ustrajavaju na teritorijalnoj ekspanziji. Tko bi nacionalno određen javno progovorio o pravnim okvirima razgraničenja?

Komunjarama je važna samo vlast, privilegiran položaj, provođenje politike rastakanja obitelji, naroda, nacije, države, uvođenje jednakosti (u čemu se očituje jednakost ako ne priznaju jednakost političkog glasa - demokraciju?).
Nezrelost građanske političke opcije ukazuje na propast moderne slovenske države i društva - s krvolocima neće stići niti do polovice zaljeva.

Slovenija je izgubila nacionalni identitet. Zadaća socijalista (stvaranje socijalizma parlamentarnim putem), nastavak titove (srpsko-ruske) politike uništavanja identiteta je nadomak ostvarenja.Oznake: Savudrijski zaljev, komunjare, anacionlna, ateistička, slovenija, razdor na dvoje, vlast, privilegije, rastakanje obitelji i naroda, rastakanje nacije, uništavanje identiteta, socijalisti, socijaldemokracija

03

petak

ožujak

2017

Povjerenstvo je odraz plenkovićeve nesposobnosti priznati jugoslavenske zločinePovjerenstva za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima nema svijetlu prošlost, neće imati svijetlu budućnost, nema svijetlu sadašnjost.
Mrak.

Nešto će u mraku smisliti (i slagati).

Suočavanje s nasljeđem totalitarnog komunističkog režima (koji je nedemokratski, nehuman, neantifašistički, nepoželjan) podrazumijeva razilazak s totalitarnošću; razilazak s jednoumljem; razilazak s krivotvorenom poviješću; razilazak s konceptom društvenog vlasništva utemeljenom na prisili, konfiskaciji i nacionalizaciji; razilazak s proruskom vojnom, političkom i ekonomskom doktrinom; razilazak s planskom, zatvorenom privredom; razilazak s konceptom pomanjkanja tržišnih sloboda, sloboda rada i osobnih sloboda; razilazak s politikom jugoslavenske unitarizacije; razilazak s podržavanjem stvaranja jugoslavenske vojne diktature; razilazak s konceptom diktature proletarijata; razilazak s konceptom razvoja teške industrije na Marxovim postulatima (sputavanja bogaćenja); razilaženje s konceptom negiranja međunarodnog prava i podržavanja vojnih diktatura prodajom oružja proruskim dikataturama; razilaženje sa socijalizmom; razilazak sa socijalističkim modelima mirovinskog, obrazovnog i zdravstvenog sustava; razilazak s društvom jednakosti u siromaštvu; ...

Nedemokratski režimi ne obilježavaju sadašnji trenutak. Obilježava ga opterećavajući uteg komunističko-socijalističke jugoslavenske zločinačke prakse genocida, progona i izgona; obespravljivanja. Doušnički, krvožderni sustav.
Niti jedan zakon, niti jedan problem nije posljedica ustaške vladavine. Sve probleme su nam stvorili komunisti, jugoslaveni i socijalisti.

Povjerenstvo je bezlično i bez izgleda ponuditi odgovor na probleme, ali je osmišljeno kako bi prikrilo probleme (s orjunaško-komunjarskom svitom).
Ne mogu se odmaknutu od partije, jer im je u kod ponašanja utkana. Partija bi (nedemokratski) donosila preporučene mjere ponašanja (iako nije sustavno i istinito dokumentiran niti jedan sustav o kojem daju preporuke).
I tako postaju predmet novog povjerenstva.

Tito je bio najpametniji i napošteniji, plenković je najdemokratičniji ... dok ih netko ne prokaže kao lopove i lažce.

Povjerenstva za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima ??

Borili smo se protiv Jugoslavije (koju je proglasio Karađorđević Aleksandar), oni koji su se borili za Jugoslaviju ne mogu u povjerenstvu priznati da su bili u krivu!
Niste ni počeli već smo se razišli u gledištima. (Prije će Sava poteći uzvodno nego će jugoslavenska služinčad priznati da su od prapovijesti u krivu. Nema Jugoslavije i neće je biti, ovaj drugi režim je nastao kao reakcija na nametanje Jugoslavije.

Jugoslavenstvo je početni i trajni izvor problema (koje želite osuditi). Nećemo vam dopustit da nam prekrajate povijest.

Oznake: povjerenstvo, nedemokratki režimi mrak, komunistički režim, jugoslavenski zločini, socijalisti, politikantstvo