04

četvrtak

siječanj

2018

Savudrijska uvala - grobište moderne slovenske nacijeKomunjare (svih mora), združite se.

Slovenska anacionalna, ateistička, srpsko-ruska komunjarska svojta Sloveniju razdire na dvoje. Na one koji su protiv komunjara i na one koji su protiv komunjara ali će zbog nekog razloga glasati za komunjare.
Sve komunjare ovog svijeta imaju osnovni zadatak razoriti društvo - obitelj, narod, naciju, državu.

Slovenske komunjare nemaju drukčiju zadaću. Njih Slovenija ne zanima. Bitno im je unijeti razdor i raspoloviti slovensko društvo.

Iako međunarodno-pravno razgraničenje nije upitno (njihov bogek tito je rekao: Trst je naš!), zbog razaranja slovenskog društva, slovenski partizani (koljači) ustrajavaju na teritorijalnoj ekspanziji. Tko bi nacionalno određen javno progovorio o pravnim okvirima razgraničenja?

Komunjarama je važna samo vlast, privilegiran položaj, provođenje politike rastakanja obitelji, naroda, nacije, države, uvođenje jednakosti (u čemu se očituje jednakost ako ne priznaju jednakost političkog glasa - demokraciju?).
Nezrelost građanske političke opcije ukazuje na propast moderne slovenske države i društva - s krvolocima neće stići niti do polovice zaljeva.

Slovenija je izgubila nacionalni identitet. Zadaća socijalista (stvaranje socijalizma parlamentarnim putem), nastavak titove (srpsko-ruske) politike uništavanja identiteta je nadomak ostvarenja.Oznake: Savudrijski zaljev, komunjare, anacionlna, ateistička, slovenija, razdor na dvoje, vlast, privilegije, rastakanje obitelji i naroda, rastakanje nacije, uništavanje identiteta, socijalisti, socijaldemokracija

03

petak

ožujak

2017

Povjerenstvo je odraz plenkovićeve nesposobnosti priznati jugoslavenske zločinePovjerenstva za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima nema svijetlu prošlost, neće imati svijetlu budućnost, nema svijetlu sadašnjost.
Mrak.

Nešto će u mraku smisliti (i slagati).

Suočavanje s nasljeđem totalitarnog komunističkog režima (koji je nedemokratski, nehuman, neantifašistički, nepoželjan) podrazumijeva razilazak s totalitarnošću; razilazak s jednoumljem; razilazak s krivotvorenom poviješću; razilazak s konceptom društvenog vlasništva utemeljenom na prisili, konfiskaciji i nacionalizaciji; razilazak s proruskom vojnom, političkom i ekonomskom doktrinom; razilazak s planskom, zatvorenom privredom; razilazak s konceptom pomanjkanja tržišnih sloboda, sloboda rada i osobnih sloboda; razilazak s politikom jugoslavenske unitarizacije; razilazak s podržavanjem stvaranja jugoslavenske vojne diktature; razilazak s konceptom diktature proletarijata; razilazak s konceptom razvoja teške industrije na Marxovim postulatima (sputavanja bogaćenja); razilaženje s konceptom negiranja međunarodnog prava i podržavanja vojnih diktatura prodajom oružja proruskim dikataturama; razilaženje sa socijalizmom; razilazak sa socijalističkim modelima mirovinskog, obrazovnog i zdravstvenog sustava; razilazak s društvom jednakosti u siromaštvu; ...

Nedemokratski režimi ne obilježavaju sadašnji trenutak. Obilježava ga opterećavajući uteg komunističko-socijalističke jugoslavenske zločinačke prakse genocida, progona i izgona; obespravljivanja. Doušnički, krvožderni sustav.
Niti jedan zakon, niti jedan problem nije posljedica ustaške vladavine. Sve probleme su nam stvorili komunisti, jugoslaveni i socijalisti.

Povjerenstvo je bezlično i bez izgleda ponuditi odgovor na probleme, ali je osmišljeno kako bi prikrilo probleme (s orjunaško-komunjarskom svitom).
Ne mogu se odmaknutu od partije, jer im je u kod ponašanja utkana. Partija bi (nedemokratski) donosila preporučene mjere ponašanja (iako nije sustavno i istinito dokumentiran niti jedan sustav o kojem daju preporuke).
I tako postaju predmet novog povjerenstva.

Tito je bio najpametniji i napošteniji, plenković je najdemokratičniji ... dok ih netko ne prokaže kao lopove i lažce.

Povjerenstva za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima ??

Borili smo se protiv Jugoslavije (koju je proglasio Karađorđević Aleksandar), oni koji su se borili za Jugoslaviju ne mogu u povjerenstvu priznati da su bili u krivu!
Niste ni počeli već smo se razišli u gledištima. (Prije će Sava poteći uzvodno nego će jugoslavenska služinčad priznati da su od prapovijesti u krivu. Nema Jugoslavije i neće je biti, ovaj drugi režim je nastao kao reakcija na nametanje Jugoslavije.

Jugoslavenstvo je početni i trajni izvor problema (koje želite osuditi). Nećemo vam dopustit da nam prekrajate povijest.

Oznake: povjerenstvo, nedemokratki režimi mrak, komunistički režim, jugoslavenski zločini, socijalisti, politikantstvo