02

srijeda

studeni

2016

Tko je naredio uhićenje u Orašju


Hrvatskom vlada nakupina najgoreg ološa. Varaju, kradu, lažu.

Posjet plenkovića Sarajevu je služio njegovim političkim mentorima utanačiti zastrašivanje Hrvata (uhićenjem hrvatskih branitelja).

Jedino kome smetaju branitelji danas je HDZ (kojeg su okupirali Šeks, Granić, Gregurić).
Plenković je svojedobno vodio predsjedničku kampanju predsjedničkoga kandidata HDZa (naj jače stranke, koja je okončanjem rata i mirnom reintegracijom podunavlja postigla zavidnu potporu). Brat predsjedničkoga kandidata je bio član HSLS-a, plenković član HSLS-a, a predsjednički kandidat gubitnik (na izborima). (Granić/i je/su prodao/li izbore 2000.g.)
Ista trojka se susrela (na razvalinama nekad slavnog HDZ-a) s plenkovićem u ulozi (hdzova) premijera. Tko bi te budalaše slušao, trpio.
Niti jedan se nije odvažio oružjem braniti (ili stvarati) Hrvatsku. Novčano se koristiti tom državom je njihov odabir.
Oni koji su oružjem stvarali Hrvatsku ne bi podnijeli vladavinu takve bratije.

Plenkovićevi savjetnici su dogovorili uhićenje u Orašju ...Oteli su HDZ, oteli su vlast, oteti će i novce ... a sve plaćaju istinski domoljubi.


Oznake: Plenković, Sarajevo, mentori, zastrašivanje Hrvata, predsjednički kandidat, brat, predizborna kamapanja, gubitak izbora, prodaja, razvaline HDZ-a, novčana korist, dogovoreno uhićenje

09

petak

rujan

2016

Spremni



Jadan ti je HDZ koji se boji povratka milanovića na vlast.

Jadna ti je Hrvatska s takvom (stožernom) strankom kojoj komunjare i orjunaši imaju izgledne šanse za osvajanje vlast.

Jadan ti je onaj tko ovo piše i čita ...


(Poslijetuđmanovska Hrvatska googla u blatu orjunaštine, nesposobnosti, prodaje i političke naive.)

U dom spremni!


Oznake: HDZ, Milanović, vlast, stožerna stranka, orjunaši, komunjare, čitati, pisati, poslijetuđmanovska Hrvatska, nesposobnost, prodaja, politička naiva

12

četvrtak

svibanj

2016

Slijepa nagluhost



SDP i društvo (mrtvih pjesnika)


Kako SDP situira kadrove ...

Stigao je kao dijete iz BiH (s ocem i dvije najlonske vrećice). Otac je bio član (one) partije. Školovao se na račun ovdašnjih ljudi. Zaposlio se (i zapošljava se još uvijek (ovamo-tamo, s položaja na položaj). Ulaskom u (ovu) partiju nakon tri mjeseca postao je gradski vijećnik. županijski zastupnik, saborski zastupnik. Stan je kupio za četvrtinu cijene. Kupio ga je od oca (ne svoga) (tada maloljetnog dilera koji je pri uhićenju pokušao ubiti policajca ...). Maloljetnik je (smješten u ustanovu za maloljetnike) postao punoljetnik (i kaznu nastavio služiti i odslužio u zatvoru). Danas uzoran građanin.
Otac tog maloljetnog punoljetnika prodao je stan izvjesnom (uspješnom) sdpovcu (za četvrtinu današnje cijene), nije nudio stan na prodaju susjedima, rodbini, prijateljima. Odmah je pronašao kupca (sdpovog karijeristu).
Ostojićeva (Lučinova, Jurjevićeva) sudsko-odvjetnička mašinerija je jedina spona ...


Kako (crvena) Rijeka situira svoje kadrove ...

Crvena vlast u hrvatskoj Rijeci (nesposobna i beskorisna) preko bolničkog centra lažnim fakturama izvlači novce iz HZZO-a. Npr. ispostavili su fakturu za 46 slušne pužnice (koje se pacijentima ugrađuju operativnim zahvatom). U Riječkom bolničkom centu od naručenih 46, ugrađene su samo 4-5.
Cijena jedne pužnice je oko 90 000 kn (bez bolničkih troškova).
O izvješćima rada bolnica o kojim se u Saboru raspravljalo, po kojim je riječka bolnica jedina pozitivno poslovala ...
(O horroru u toj bolnici kad su pacijenta probudili iz narkoze pri ugradnji pužnice (jer audiolog nije htio doći podesiti pužnicu) i ponovili operaciju u Zagrebu sa austrijskim audiologom po završetku Milanovićeve (narodnjačke, pradjedovske, antifašističke) ofenzive na Karamarka.)
SDP je udruga umno poremećenih, nekarakternih idiota koje treba lustracijom i ignoriranjem poslati u * materinu (čitaj: ropotarnicu povijesti).

Ja ih niti vidim, niti čujem. Smisliti ih ne mogu ...


Umjetna pužnica

Udruga roditelja s kohlearnim implantatom

Ilustracija umjetne pužnice


Oznake: SDP, situiranje, najlonske vrećise, stan za četvrtinu cijene, diler, prodaja, Kupovina, sdpov karijerist, bolnički cenbtar, slušne pužnice, saborska izvješća o radu bolnica, horror pri ugradnji pužnice, napad na Karamarka