12

četvrtak

svibanj

2016

Slijepa nagluhostSDP i društvo (mrtvih pjesnika)


Kako SDP situira kadrove ...

Stigao je kao dijete iz BiH (s ocem i dvije najlonske vrećice). Otac je bio član (one) partije. Školovao se na račun ovdašnjih ljudi. Zaposlio se (i zapošljava se još uvijek (ovamo-tamo, s položaja na položaj). Ulaskom u (ovu) partiju nakon tri mjeseca postao je gradski vijećnik. županijski zastupnik, saborski zastupnik. Stan je kupio za četvrtinu cijene. Kupio ga je od oca (ne svoga) (tada maloljetnog dilera koji je pri uhićenju pokušao ubiti policajca ...). Maloljetnik je (smješten u ustanovu za maloljetnike) postao punoljetnik (i kaznu nastavio služiti i odslužio u zatvoru). Danas uzoran građanin.
Otac tog maloljetnog punoljetnika prodao je stan izvjesnom (uspješnom) sdpovcu (za četvrtinu današnje cijene), nije nudio stan na prodaju susjedima, rodbini, prijateljima. Odmah je pronašao kupca (sdpovog karijeristu).
Ostojićeva (Lučinova, Jurjevićeva) sudsko-odvjetnička mašinerija je jedina spona ...


Kako (crvena) Rijeka situira svoje kadrove ...

Crvena vlast u hrvatskoj Rijeci (nesposobna i beskorisna) preko bolničkog centra lažnim fakturama izvlači novce iz HZZO-a. Npr. ispostavili su fakturu za 46 slušne pužnice (koje se pacijentima ugrađuju operativnim zahvatom). U Riječkom bolničkom centu od naručenih 46, ugrađene su samo 4-5.
Cijena jedne pužnice je oko 90 000 kn (bez bolničkih troškova).
O izvješćima rada bolnica o kojim se u Saboru raspravljalo, po kojim je riječka bolnica jedina pozitivno poslovala ...
(O horroru u toj bolnici kad su pacijenta probudili iz narkoze pri ugradnji pužnice (jer audiolog nije htio doći podesiti pužnicu) i ponovili operaciju u Zagrebu sa austrijskim audiologom po završetku Milanovićeve (narodnjačke, pradjedovske, antifašističke) ofenzive na Karamarka.)
SDP je udruga umno poremećenih, nekarakternih idiota koje treba lustracijom i ignoriranjem poslati u * materinu (čitaj: ropotarnicu povijesti).

Ja ih niti vidim, niti čujem. Smisliti ih ne mogu ...


Umjetna pužnica

Udruga roditelja s kohlearnim implantatom

Ilustracija umjetne pužnice


Oznake: SDP, situiranje, najlonske vrećise, stan za četvrtinu cijene, diler, prodaja, Kupovina, sdpov karijerist, bolnički cenbtar, slušne pužnice, saborska izvješća o radu bolnica, horror pri ugradnji pužnice, napad na Karamarka