Fressssssh

subota, 31.10.2020.

Kokajin

Nevjerojatno, jeste li vidili kako su se u prijateljskoj i nesvrstanoj Poljskoj skupile horde feministica, i organizirale Korona party, i neki štrajk za pravo na ubijanje nerođene djece.

Dakle te smrdljivice u nailonkama, su neodgovorno i bahato puvale jedne u druge, a priključili su im se i neki drugi retardi, kojima je normalno da se ubijaju vlastita dica.

Zanimljivo je da ni rič o tome nije rekla Slavenka Drakulić, koja je eto silno zabrinuta kad Hrvati ne nose maske i smatra to neciviliziranim, iako živi u Švedskoj, di niko ne nosi masku.

Ali lipo od Slavenke, koja nije mogla podnit živit u Hrvatskoj koja nije u Jugoslaviji, šta ne sere po svojoj novoj domovini Švedskoj, čemu, Hrvatska je uvik tu kad se Slavenki i sličnom ološu prisere.

U Vrancuskoj u kojoj je još uvik precjednik žrtva pedofilke predatorice Makarun, sljedbenici religije mira, i dalje kolju ljude, pucaju u njih i otkidaju in glave u skladu s običajima koje su donili sa sobom.

Zato se mi moramo pripremit branit granice, ne od Alahu akbara, to policija dobro radi, nego kad Vrancuzi Šveđani i ovi drugi šta su vikali velkam refjuđiz, shvatu da in u svakom momentu u skladu s običajima neko more okinit glavu, počnu bižat, pa predvođeni Slavenkom Drakulić navale kod nas.

Možda bi najbolje bilo da svukud po granicama stavimo velike televizije i pušćamo govore našeg precjednika koji nema za kokajin.

Kad vidu kojeg idijota su izabrali za precjednika, shvatit će koliko maloumnika ovde živi, pa će se Vratit Nazad da im Alahu akbari otkinu glavu.

Nego ja sam fasciniran kako je moćan taj Bill Gates, koji leti okolo u raketi od Elona Muska, pa je natira Anđeliju Merkl, žrtvu pedofilije Makaruna, Borisa Đonsona & Đonsona i onog Austrijanca Kurca, da svoje zemlje utiraju u Lockdown, ka da nisu čitali vrhunskog analitičara Milu, kolegu Vilimastvora i ostale lumene, koji su lipo objasnili da je to sve zavjera ljudi guštera, od kojih nas samo Doktur Sladoljev more spasit.

Bit će gadna jesen i jako dugačka zima, pazite na sebe, i nemojte gubit vjeru vi koji je imate, vi koji je nemate, ajte pročitat post od nekog od majmuna od kojih ste postali.

- 20:33 - Komentari (46) - Isprintaj - #

petak, 30.10.2020.

Sport i glazba

Kad je ono bio rat, gostovali smo jednom prigodom na radio Zadru, ili kako li se to već zvalo, pa nas je neka voditeljica pitala kako kratimo vrijeme na bojišnici, a mi smo joj pričali da kad god uvatimo vrimena igramo graničara s ciglom.

Obzirom na nivo frustracije na bloghaeru, bilo bi super kad bi i ovde mogli bacit koju partiju.

Mogli bi imat dva tima.

Tim Niprije i tim Lumeni.

Tim Niprije bi mogla vodit moja rodca Mela, a tim Lumeni recimo knaufmajstor i vrhunski analitičar Mile.

To bi značajno pridonilo relaksaciji trenutne situVacije.

U timu Lumeni bi recimo mogli bit svi oni koji ni za živu glavu ne bi bili u timu sa mnom i kolegom Kupusom, jer bi nas dva šta je samo po sebi razumljivo bili kod naše rodce Mele.

Mi u timu Niprije bi zato šta smo šupci koji se svega plašu igrali s maskama, a lumeni bez.

Oni šta se boju cigle ne bi morali igrat, oni bi pod mudrim vodstvom našeg Blogija bili cheerleadersice, imali bi one male suknjice i pompone, i skakućali bi okolo ka maniti.

Euro bi ka rekovalescent bija zadužen za prigledavanje i tješenje blogerica koje pogodi cigla, a onima koje jako pogodi bi dava masažu sisa i umjetničko disanje.
Purgerica i Klocki bi sve to nacrtale u prirodnoj veličini.

A već bi se naša neko i ko bi to opjeva u junačkom desetercu.

Navijačka skupina kolega Lumena bi se zvala Lizzard people, i imali bi majice sa prikriženim likom i djelom Billa Gatesa.

Jel da, da bi to bilo lipo.

Bijo bi to praznik sporta, tolerancije, i ljubavi.

Mogla bi i skupina mladih skojevki, održat performans, kao kritiku zatucanog nacijonalističkog uma.
U performansu bi bila kolona radikalnih islamista koji bi kotirali otkinute glave, a skojevke bi ih posipale cvićem, u majicama na kojima bi pisalo welcome refjuđiz, i svako malo dizale majice i pokazivale sise.

I onda koji bi tim vi bili, Niprije ili Lumeni.

- 07:23 - Komentari (27) - Isprintaj - #

četvrtak, 29.10.2020.

Jesam li vam rekao

Eto zna san, u ultimate fight dvojice mojih omiljenih dezertera umišala se a ko bi drugi nego, Severina.

Djevojka sa sela, zapritila je da će in Poslat Igora sa šterikama, jer su nji dva krivi zato šta su malog Aleksu dali ćaći, jer je ona dosta luđa od njega.

Ovo lito kad je ono bilo nešto više korone u Splitu, jer su debili puvali jedni u druge, na kojekakvim partijima, mislin ono koji je to gušt i zabava ako ne puvaš u facu kolegama partijanerima, bilo je masu članaka po portalima i na televizijan se raspravljalo o tome je li Split grad slučaj.

Ovi dana kad najviš idiota koji pušu jedni u druge ima u Zagrebu, niko ne postavlja pitanje je li Zagreb grad slučaj, niko ne problematizira Zagreb u kojem je u zadnji dvaes dana, neki lik puca po zgradi vlade, policajac ubio ženu, i neki lik prikla nekoga rođu, a tija je i još jednoga.

Da se to dogodilo u Splitu, precjednik Milanović bi pomilova onog Puovskog, pa bi dotični moga analizovat kako je Split grad slučaj, pa bi onda šesnajst psikijatara pričalo o tomu i tako redom.

Inače ja živim u Zagrebu, i nikako ne mislim da je Zagreb grad slučaj, samo mislim da je idiota koji pušu jedni u druge, i balegara koji sebe proglašavaju nounarima, previše, o kojekakvim socijozolima i analizatorima da ne pričamo, sve bi to tribalo deratizirat.

Inače baš nešto mislin, obziron da su izbori tribali bit sada, umisto u sedmi misec kad su održani, pokušavan se sitit je li ode bilo nekih budaletina koje su laprdale o tome kako stožer pomaže adezeju, i slične gluposti, samo da podsjetim da je na dan izbora bilo pedesetak novih koje je neko zapuva.

Baš je to vrime nekako zajeban faktor, ono se uvik nekako potrudi dokazat buralama da su budale, koje se onda pravu blesave, nije li to dražesan prizor, budala koja se pravi blesava.

Mislim da ću promijenit ime bloga u Jesam li vam rekao.

Zna li neko šta je s malim Cesareom, onim šta ga je mater otela pa skrivala po bosanskim gudurama, jel se sićate kad su ono Igor, Severina i kolegica Annaboni pridvodili štrajk na pitoresknim splitskim Pujankama.

A malog Aleksu odvedoše da niko rič nije reka, ode u Zagrebu nikoga nije briga za dicu, štrajka se samo kad gradonačelnik Mile Oće deložirat neke likove koji drže kultni klub, koji je u stvari rupčaga, leglo narkomanije i koji ne plaća najam gradu, od tri kune po kvadratu ima dvaes godina.

Štrajk predvodi vrmešni panker Mile koji nije naš i njegova ljupka žena, porezni neplatiša i sisačica proračuna, kojima je gradonačelnik Mile osobno dao povlašteni parking u garaži, i koji se zalažu da sva Dica imaju iste šanse.

Šta mislite vi o tome.

- 07:10 - Komentari (39) - Isprintaj - #

srijeda, 28.10.2020.

Pitaj publiku

Vrancuski precjednik Makarun, inače žrtva pedofilke predatorice, je reka da nije baš zgodno da radikalizirani muslimani kidaju glave učiteljima po cesti.

To je izazvalo bijes muslimana diljem svijeta koji sad bojkotiraju Vrancuske proizvode, a sultan Erdogan je reka da samo psikički bolesna osoba more izjavit da muslimani ne smiju u skladu s tradicijom kidat glave profesorima po cesti, i da Europa kao takva mora prihvatit te običaje, ili da će doći njen kraj.

Vrancuski precjednik, inače žrtva pedofilije je da podsjetimo, zajedno s klimakteričnom babuskarom zvanom Anđelija, inače trajno oštećenom odrastanjem i formiranjem u komunističkom dedeeru, tim istim radikaliziranim muslimanima otvorio širom vrata Europe.

Daklen sad zahvaljujući žrtvi pedofilije, i životom u komunizmu trajno oštećenoj klimakteričnoj babuskari, imamo situVaciju da bogate muslimanske zemlje bojkotom podrivaju Vrancusku ekonomiju, dok u Europu nadiru radikalizirane skupine, koje njeguju običaj kidanja glava profesorima po cesti, koji ne žele u bogate muslimanske zemlje, jer u istima nikad nije zaživio običaj dilanja socijalne pomoći neradnicima, kao što je slučaj u europi.

Za to vrime u nas se profešurica u Splitu istaknuta članica partije koja se gnuša radikalizacije, jer nije iz braniteljske obitelji, naslikava s pištoljon, pa neka radikalni islamisti samo dođu njoj otkinit glavu, ubit će ih ka zecove.

Da je ne daj bože profešurica iz braniteljske obitelji, odma bi se sazvala sjedalica za nacijonalnu sigurnost, a Ivana Kekin, žena od Mileta koji nije naš, Radojka Borić, i Sandra Benčić bi izvele performans gađanja limunovima, tako da srića da nije.

Inače naši profešuri su nadasve dostojanstvenim štrajkom za dvista kuna, isposlovali da ih se nemore anonimno prijavit, svakoga drugoga morete anonimno prijavit, policiji, uskoku, poreznoj, bilo kojoj inšpekciji, samo profešure nećete više moć, nego ćete se morat potpisat, pa da van onda neka bjelkinja ili bijelac sa pozicije moći ditetu jebe mater.

Eto to je nama naša borba dala.

Neš više ni profešure smit gađat limunom, osim ako si radikalizirani islamista, onda im i glavu moreš otkinit u skladu s običajima

- 11:43 - Komentari (26) - Isprintaj - #

utorak, 27.10.2020.

Sretan Rođendan

- 16:33 - Komentari (35) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 26.10.2020.

Eneja

Zadnjih dana se puno priča o radikalizaciji, u stvari moglo bi se reć da se blebeće o radikalizaciji.

Radikalizacija more bit uvezena, more bit domaći proizvod, a more bit i kombinovana, ka šta je bila recimo ona kad su domaći Srbi potaknuti i potpomognuti onima iz matice pobili tisuće svojih sugrađana.


Ali da se mi vratimo na meritum, dakle demokratski deficit, za koji su zaslužne političke elite na čelu sa adezeom, iako se ni njihovi politički oponenti, ne mogu amnestirat, dapače i jedni i drugi su se sve ovo vrijeme služili kojekakvim inžinjerinzima kako bi poništavali i ignorirali volju naroda.

Lijevo i desno krilo Saveza komunista se najviše od svega boji demokracije, i volje naroda, i spremno je na sve da istu izmanipulira, a onda je radikalizacija logična posljedica, dakle ne treba daleko ići u potrazi za uzrocima radikalizacije, od Arsena Bauka, preko osovine Plenković-Pupovac, do Nenada Stazića i Lovre Kuščevića.

Kad građanima onemogućiš da svoju volju ostvare demokratskim instrumentima, neko će prije ili kasnije uzet kalašnjikov.

Ostaje nam samo nadati se da se otužna skupina dezertera koja vodi ovu državu neće odlučit za represiju, jer bi to zasigurno bilo pogubno.

Jedino ispravno rješenje bi bilo da vrate građanima moć koja im pripada, i uspostave demokratski poredak u kojem neće biti mjesta sa Kuščeviće Staziće i ostale, i niko neće pucat po kućama.

Svjedoci smo svakodnevnog junačkog prepucavanja, dvojice najviše pozicioniranih dezertera, pripadnika jugoslovenske zlatne mladeži, koji su pomno pripremani, da jednog dana kad zlo prođe, bez obzira ko pobijediu onom nesretnom ratu, postanu novovjeka elita, odvojena od stvarnosti.

Njihovo momačko nadmetanje, duboko uznemiruje kreatore stvarnosti, pa ih pokušavaju zaustaviti, relativizirati, uvesti u neke eterične sfere, a sve kako bi skrenuli pažnju sa otužne istine koju jedan o drugome, i onima koji ih okružuju iznose.

Porazne činjenice o tome da se nevladine organizacije bave isključivo politikom, po narudžbi stranačkih oligarhija, i bivaju za to obilato nagrađene proračunskim novcem, da se denuncijanti, i suradnici tajnih službi bivše države predstavljaju uglednim građanima i imaju neograničen pristup medijima u vlasništvu njima sličnih, da zlatna socijalistička mladež nije prezala od krivotvorenja medicinske dokumentacije, kako bi izbjegla ono što je svima bila obveza, da samoproglašeni povijesničarski autoriteti krivotvore povjest, kako bi svojima kupili bolju prošlost, i tako dalje, i tako dalje

Nego jel vidite vi šta ovaj nepostojeći virus, izmišljen od strane Billa Gatesa radi, to se skroz otelo kontroli, jel svraćaju sljedbenici Tonija Cetinskog, sad je pravi trenutak za pjevanje pred staračkim domovima, zanosno puhanje jedni u druge, dok sa rukama u zraku cupkaju na Ja ne moren više tako, ja ne moren brež nje, uskoro će umirat desetci ljudi, i to samo zato jer se idioti kurče, zamisli heroja jebate, šetaju okolo bez maske, oni šta su pucali na tenkove su bili go kurac za ove danas.

Zamislite braćo i sestre, da smo na vrijeme riješili bivše članove saveza komunista, oduzeli njimna i njihovoj mladunčadi političku i svaku drugu moć, i tako ih spriječili da radikaliziraju naše sugrađane Srbe, samo kako bi skrenuli pažnju sa sebe, koliko bi manje nesreće i jada bilo.

Zato se braćo i sestre moramo uvijek zalagati za dosljedno provođenje volje naroda, pa makar morali ko Švicarci svakih petnaest dana na referendum, ovaj model s velikim vodama okruženim šupcima koji dižu ruke kako veliki vođa kaže, nije donio ništa dobroga

Inače ja sam dobro, moj mali heroj, i moja princeza su otišli, i sad mi je sve nekako pusto, i Julka mi fali, u stvari ja se sve ovo vrime čudim kako vi tako brzo zaboravite ove koji odu, i boli vas kuki, uvik naiđe neko drugi za komentar ja tebi ti meni.

Eneja je bio veliki prevarant i švercer, toliki da je o njemu počejo pisat Omer, a onda nastavijo Vergilije.

- 19:25 - Komentari (25) - Isprintaj - #

subota, 24.10.2020.

Andromaha

Jeste vi primjetili kako su Blogeri i blogerice promoćurna bića, koja krasna rič promućurna.

Evo recimo kad ja napišen osobe smanjene inteligencije, oni se odma pripoznaju, nepogrešivo znaju o kome pišen, ili Impotentni pjesnik, nedojebane skojevke, stari prdonja.

Neki dan sam reka da su nove blogerice tuke, mislio sam na neke kokoši koje su se nakratko bile pojavile pa nestale, u biti to nisu ni bile nove blogerice, nego jedni u nizu očajnih pokušaja pisanja bloga koji će nekoga zanimat, od jednih te istih bezveznjaka i bezveznjača.

Onda je blogerica Builderica pitala jel se to odnosi na nju.
Žena ne izgleda sebi ka tuka, ali šta zna šta meni vakom nenormalnom more past na pamet, pa je lipo pitala, i ja san reka da ona nije tuka nego neke druge.

Za razliku od nje kad ja spomenem osobe smanjene inteligencije, oni se odma pripoznaju, svi do jednoga, pa se skupe na nekom blogu i diskutiraju , zgražaju se i međusobno hrabre, pa čekaju Oće li ko doć Dat im podršku, i onda niko ne dođe.
Oni zeru inteligentniji, neće da dopustu sebi da se pripoznaju među osobama smanjene inteligencije.

Andromaha je bila žena od Hektora, onda je kad je Ahil beknija Hektora bila priležnica od njegovog sina Neoptolema, iako mu je mogla bit mater, pa se onda posli udala, za Hektorovog brata Helena.

Iz svega ovoga šta smo čuli o Trojanskom ratu moremo zaključit da je Homer bio seksom opsjednuti stari perverznjak sklon izmišljanju, i da su mu djela ka da ih je Jelena Veljača pisala.

Dakle da rezimiramo, ja samo kažem hop, a nekad ni to, a oni skaču li ga skaču.

Da nije mojih vjernih skakača, i ja bi bio samo jedan od blogera koji nešto laprdaju, i niko ih ne jebe dva posto.

Ovako, su moji Hopsići, zaslužni što sam postao popularni bloger, skoro pa influjencer, i apsolutno ne moram brinuti za popularnost dokle god je idiota bez maske, obožavatelje masovnih ubojica, i žena zarobljenih u muškom tijelu.

Ja sam inače dobro, malo me pere ova južina, baš nešto mislim koliko sam sretan čovjek, imam ženu koja me voli ovakvog kakav sam, naravno ne bez razloga, krasnu djecu i unučad, sve moje potrebe za ljubavlju su zadovoljene, i ne trebam se uopće pretvarat da bi se nekom svidio, nije li to oslobađajuće.


A vi, kako ste vi, pretvarate li se ili vas boli nježnik šta neko skače.

- 15:05 - Komentari (23) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.10.2020.

Laokont

Ovaj virus koji ne postoji se baš uzjeba, čak do te mjere da eto osobe smanjene inteligencije koje su tvrdile da je sve to prevara, šetaju okolo s maskama i pizde zašto država nešto ne poduzme.

Vjerojatno ti isti idioti koji eto pomalo umiru od straha još uvijek po enternetu, šire teorije zavjere i junački se ne daju Billu Gatesu da ih čipira, jer šupak s maskom na enternetu i dalje ostaje prekaljeni borac protiv ljudi guštera.

Nego jeste li vi primjetili kako su Impotentni muškarci nevjerojatno ljubomorni na one kojima se još diže.

Nema te žene, ni tog peemesa, ni klimaksa, koji može tako očajno i devastirajuće bit jadan ko Impotentni muškarac.

Mislim ono žene u kasnim šezdesetima koje sebi tepaju da su u srednjim godinama su tragikomične, ali niti iz bliza tako kao muškarci koje mlade i nevine blogerice ignoriraju.

Baš je frustrirajuća ta bezočnost mladih i nevinih blogerica, koje bezveznjake i bezličnjake jednostavno ignoriraju, ko zna Oće li one zadržati tu prkosnu prpošnost, ili će se jednom pretvoriti u očajne kućanice s devizom daj šta daš.

U svakom slučaju ja navijam za njih, da zauvijek zadrže taj duh i ne dopuste očaju da ih obuzme.

Laokont je reka

Što god to da je, bojim se Danajaca i kad darove nose.

- 15:08 - Komentari (26) - Isprintaj - #

utorak, 20.10.2020.

Hekaba

Kažu da je ona Hekaba prije nego šta jon je Prijam napravijo Hektora i pedeset razbojnika, imala sina Troila s Apolonom.

Meni se u stvari čini da su ti Grčki bogovi bili poprilično nestašni, pa su pojebali sve šta je naišlo puton.

U ton staron Grčkon je očito bilo, ko koga ufati, pa nije ni čudo da su u sridnjom vijeku, šinjorine imale željezne mudante sa katancom.

Jebiga tribalo je nekako zaustavit te prpošne grčke običaje.

Pitala me je danas Purgerica šta je s Julkom, ona je njoj isto puno draga, pa je radi ovog svega i njene bolesti zabrinuta za nju.

Kad smo već kod onih koji nam nedostaju, nema ni Vekija odavno, pa ovi novi Blogeri misle da su baš svi ovi fotografi na blogu u kurcu, zato jer nisu upoznali Vekija, koji je bio onoliko drugačiji od ostalih koliko je to bilo moguće, o talentu da ne pričamo.

Precjednik Zoran Milanović, je reka da je ovršni zakon kojega je donila vlada premijera Zorana Milanovića, totalno nakaradan i nepravedan, Ne možemo se ne složit s precjednikom Milanovićem, da su premijer Milanović i njegova desna ruka Orsat Miljenić govnari bez presedana.

Moja draga Sarah be u ovoj svojoj supersenzibilnoj fazi, se ljuti na mene jer sam po njenoj pismi napravio turbofolk gej predstavu u kojoj bi muški članovi fotosekcije u tajicama skakali ko junikorni s vajbratorom u guzici, a poviše njih bi po zraku letali knauf majstor i vrhunski analitičar Mile, i verovatelji u ljude guštere.

U stvari ja puno volim Sarah, ka šta volim i Julku, i još neke blogerice, onom neopterećujućom naklonosti, lišenoj muško ženskog odnosa.

Zato mi je neizmjerno drago da su našoj Sarah objavili priču, toliko da mi dođe da kupim te novine za Žene i gej populaciju ma što ona žena na kiosku mislila o tome.

I za kraj poruka za Đuli ako svrati, puno te volimo i mislimo na tebe, za Antun tuna Eura jedva čekamo da nam se vratiš, ipsilonku istrčat ćeš ti to, zdravstvenom osoblju diljem svijeta, neka vas Bog čuva, iskreno nam
Je neugodno zbog idiota koji relativiziraju vašu žrtvu, i svima vama koji svratite i osjećate se ovdje dobrodošlim, nemam ja nikakve veze s tim, vi ste za to zaslužni.

Evo i nekoliko pusa, tako da brojači pusa i oni koji nas ne čitaju imaju što činit.

- 21:11 - Komentari (32) - Isprintaj - #

Prijam

Kažu da je Prijam ima više žena, a da je samo s Hekabom ima pedeset sinova i nešto ćeri.
Ja mislin da oni lažu, jebate da bi ova Hekaba rodila toliko dice morala je stalno bit na kanalu i natezat se.
More bit jedino da su trojanci živili bar jedno dvista godina, i da su bili vanzemaljci koji su kao što, hvala dragom Bogu i sastavljaču pitalica za objavit post, znamo zelene boje.

Inače Trojanski rat koji je traja deset godina je ka šta znamo počeja radi couguarke Helene koja je opčarala mladog i nevinog blogera Parisa, koji je dobio ime po istoimenom keksu.

Mi danas ne ratujemo protiv trojanaca, nego s Virusom koji ne postoji, dakle s jedne strane svekoliko pučanstvo, a s druge virus koji ne postoji, i Blogeri značajno smanjene inteligencije, ovih dana umire po desetak ljudi, to su oni koji su se zarazili kad smo ih imali trista dnevno, uskoro će ih umirat tries četeres, iz ove faze kad ih imamo tisuću, a onda ćemo ih imat dvije tisuće i tako dalje, do lita.

Moja prijateljica Sarah be je napisala prekrasnu turbofolk pismu o čoviku zvanom kuća, nema ništa nebodera, asfalta i takvi stvari u njenoj pismi, samo polja livade, šumarci.
Pisma je misaono romantična, i angažirana, mogla bi bit ka glavna pisma u kampanji livadama protiv globalnog zatopljenja.
Pismu bi mogle pivat u dujetu Vesna Zmijanac i Zdenka Kovačiček, a baletnu grupu bi mogla predvodit mala Gretta, a nastupali bi knaufmajstor i vrhunski analitičar Mile, i muška foto sekcija s bloghaera.

Inače ti Trojanci osim šta su živili dvista godina, i bili izvanzemaljci zelene boje, su promovirali incest, pedofiliju, homoseksualnost, i druge poremećaje spolnosti, nešto ka oni maniti Kaligula koji je jebava sestre i ostalu rodbinu, iz čega bi se moga izvuć zaključak da promoviranje seksualnih devijacija nužno vodi sumraku civilizacija.

Kad se ovima spolno poremećenima pridodaju ovi šta viruju u ljude guštere, ne piše nam se nikako dobro.

Evo baš jučer, prekjučer gledam kako Vrancuski precjednik, inače i sam žrtva pedofilije, priča kako je nedopustivo, da se učiteljima po cesti odsicaju glave.

Dođe mi da načisto poludim i odem na oni livadu iz pisme od naše Mile Sarah be.

- 07:12 - Komentari (26) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.10.2020.

Patroklo

Neki dan sam reka da su “ nove “ blogerice koje su se pojavile ono baš tuke, pa me pitala stara blogerica Builderica jel se to i na nju odnosi, a neka druga blogerica mi je spočitnula da sam pre oštar prema ženama.

Da ne bi ispalo da ne poštujemo ravnopravnost, ili da smo ne daj Bože mizogini, osvrnut ću se i na nove muške blogere, jebate koji su to kreteni.

Ja mislin da se posli Bajkera nije pojavio ni jedan normalan bloger.

Patroklo je bio peder, ka grubnići, a Ahilej je obzirom da je bijo u vezi s gore navedenim Patroklom bijo gej.
Onda je Patroklo naki feminiziran, uzeo Ahilejev oklop i iša se ka tuć, pa ga je odma ubilo.

Sva srića da Ahilej i Patroklo nisu sklopili gej partnerstvo i usvojili kojeg malog Grka, jer bi mali Grk osta siroče.

Jeste vi primjetili da su ženske blogerice koje se bavu fotografijom ka moje miljenice Nisa i Julka, krasne, empatične, talentirane žene, a da su muški Blogeri koji se bavu fotografijom, nako ka histerične zle žene u masivnom peemesu.

Mora bit da su u pitanju hormoni, ne znam šta bi drugo bilo.

Blogerica Đulija šta je pala s kruške je lipo u postu napisala da je cila ta ženska demagogija o majčinstvu i Tin drugin ženskim stvarima, šuplja priča, žena je, mislim na Đuliju lipo napisala da su žene kuje koje ni vlastitu dicu ne vole, i samo gledaju zagorčat život partneru.

Baš lipo šta je sestra Đulija koja je pala s kruške podilila s nama svjedočanstvo o tome kakve su to zviri.

Naša mala princeza se zove Judita, ima malo više od misec dana i za koji dan će me doć vidit, pa ću jon sve o vama ispričat, i reć jon da kad naraste mora bit ka Julka i Nisa, a ne manita aždaja ka ova o kojon nam je pričala Đulija koja je pala s kruške.

Inače roba za male curice je sva cifrasta i lipša od robe za male dječake, ali to i sami znate.

Mislio sam u stvari pisat o radikalizaciji, ali sam obzirom da nemate pojma o politici i brkate osnovne pojmove odusta.

- 18:34 - Komentari (18) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.10.2020.

Kasandra i sedam patuljaka

Rekla bi moja prijateljica Julka, ti ne pišeš samo zato da bi im mogao reći kad se slavodobitno vratiš kako je sve bez veze kad tebe nema.

Pogrešno je misliti da ljudi zbog traume koju prožive postanu egocentrične razmažene zle budale, evo recimo moja prijateljica Julka svim traumama koje je kroz život prate, nije postala ni egocentrična, ni razmažena, svakako ne zla, i pogotovo ne budala.

Smjehuljica je neki dan pisala o Blagi Zadri, jedan od onih postova koji se kad ih ona napiše ne komentiraju, svi znamo zašto, neki ih zaobilaze jer su smeće, oni drugi jer su govnari, tako da i nije neki značajan gubitak, kad ne dođu.

U to doba, kad je Blago Zadro, postao Blago Zadro, sve je bilo jednostavno, bili su ljudi koji su bili časni, ne hrabri, nego časni, nije bilo pitanje hrabrosti braniti domovinu, bilo je to pitanje časti, i bili su oni drugi ljudi bez časti, koji nisu osjetili poziv.

Danas oni bez časti, bez ikakvog problema nalaze zajednički jezik, sa zločincima, oni s kojima nikako me mogu zajedno su časni ljudi, pa zato Smjehuljica ostane bez komentara.

Moja prijateljica Julka je vrlo često u pravu, ali ovaj put nisam neko vrijeme pisao ne zato da vam mogu reć kako je sve u kurcu kad mene nema, toga ste i sami bolno svjesni, već zato što je koncentracija neinteligencije postala toksična.

I sami znate da intelektualni nivo na blogu nikad nije bio nešto poseban, i da ste većina vas bezveznjaci, ali količina svijetlih točaka i osoba značajno smanjene inteligencije je bila u nekakvo balansu.

U zadnje vrijeme Pak ovi smanjene inteligencije su se razmahali, egocentrične razmažene budale su im se pridružile, tako da ovo ovdje sve više liči na freak show.

Kad je Julka ono zadnji put bila nestala, rekla mi je nešto u stilu, piši, ne sviđaju mi se baš tvoje metode, ali možda je to jedini način da se priglupi zaustave.

Nemam pojma hoće li se Julka vratiti, ne znam ni hoću li ja više pisati, ali znam da će ovi smanjene inteligencije pobijediti, jer im se vi ne suprostavljate, ne da vam se prljat tipkovnice s njima, mislite valjda će naić neki Blago, i riješit to.

Jednom kad idioti pobijede, i oni će otić odavde jer ko želi biti među idiotima, otić će negdje tražit tračak normalnosti, užasnuti onim što vide oko sebe, prestravljeni vlastitim odrazom u ogledalu.

E da svi junaci Trojanskog rata su meni u domeni Tihog i Prle iz otpisanih, jedini stvaran lik iz te priče je Kasandra, koju pogrešno smatraju proročicom, Kasandra je naime bila tek osoba koja je slušala vlastiti zdrav razum, na žalost je bila okružena onima smanjene inteligencije, koji nisu znali što bi sa zdravim razumom koji je nudila pa su je ubili.

Inače ja sam dobro, puno razmišljam o svojoj prijateljici Julki, inače mojoj najdražoj blogerici.

- 12:26 - Komentari (38) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.10.2020.

Blogerska kava sklizavica


Danas se pucalo isprid vlade i sabora, neki lik je zamalo ubijo policajca, a onda je ubijo sebe.

Tragično, uvijek je tragično kad nestaju mladi životi, bez obzira na koji način, a pogotovo na tako sulud.

Ono što je poraznije od toga je reakcija javnosti, osoba smanjene inteligencije, koje eto žale zašto nije pobio barem nekoliko saborskih zastupnika, premijera i još ponekoga.

Uglavnom ti komentari dolaze od osoba značajno smanjene inteligencije, štovatelja šepavog masovnog ubojice, sljedbenika Ivana Pernara, podupiratelja Katarine Peović, zagovaratelja Jugoslavije, teoretičara zavjere, neokomunista i neofašista.

Blogerice su se sastale u Splitu na kavi, onda su zvale kupusa da ih zabavlja, pa je njegova funkcija bila ka striptizete na momačkon, šta je silno uznemirilo Julku, koja eno oštri šurikene.

Tamo su ogovarale najviše mene, jer su Kupusa izobovarale dan ranije kad ga nije bilo.

Teta i Nisa su rekle kako san ja u stvari jedna krasna osoba, koja samo stalno namjerno provocira, ali da san inače duša od čovika, i da smo ja i Purgerica baš krasan par.

Onda su se svi složili da onaj bloger, a bome i ona blogerica nisu normalni, pa su se zeru čudili Anči, šta je prišla priko neki stvari, i tako redon.

U Zagrebu je igrala Hrvatska protiv Švedske, pa smo se mogli uvjerit da Hrvatske ne triba više igrat u Zagrebu, jer ljude u Zagrebu nigomet ne zanima, više bi gledatelja bilo da se igralo u Gorici, o Osijeku, Rijeci, Splitu da ne govorimo.

Šta ste vi radili osim šta ste davili kokoš, crtali sklizavicu i druge važne stvari?

- 18:40 - Komentari (39) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.10.2020.

Dabogda te voda...

Danas ćemo se prvo zeru bavit vanjskon politikon.

Uskoro će američki izbori, pa se zato javila mala Greta koja je rekla da se ona ne miša u politiku, ali da svi Amerikanci tribaju glasat za onoga drugoga a ne za Trumpa, s druge strane se javija i poznati panker i anarkišta John Lydon, poznatiji ka Johnny Rotten, koji je reka da triba glasat za Trumpa, jer da su oni drugi totalno u kurcu.

Eto pa sad vi ako ste slučajno Amerikanci morete poslušat malu Grettu ili velikog Johnnya.

Na domaćom terenu u Rijeci je održan još jedan praznik slobode ili kako li se već taj skup retarda zove, koji je ovaj put umisto notornog narkomana Cetinskog, predvodio notorni alkoholičar Vitasović.

Došla je jesen, još malo pa će i zima, onda će ostatci ostataka onih smanjene inteligencije, pisat o komercijalizaciji Božića, i onda će doć vrime da ovoj 2020. Jebemo mater, pojedinačno i skupno.

Evo već sada moremo Počet vježbat, obračun sa prokletinjom, recite joj šta joj mislite, pa ćemo možda uvest jednom tjedno radionicu jebavanja matere navedenoj.

Dakle u komentarima se ne obraćamo ni Gretti ni Trumpu, ni Rottenu, ni Vitasoviću, nego anno domini 2020.

Komentari mogu biti u stihovima, prozi, hajiku i nekoj drugoj formi.

- 08:49 - Komentari (40) - Isprintaj - #

subota, 10.10.2020.

Nada

Državni zavod za statistiku, je izbacio podatak da je od prodaje društvenih stanova država uprihodila nešto više od 10 milijardi kuna.
Obzirom da je takvih stanova bilo nešto više od 318 tisuća, država je znači društvene stanove prodala za prosječnu cijenu od 32 tisuće kuna.


Dakle dva milijuna zaposlenih je uplaćivalo u stambeni fond, a 16 % “sretnika”je dobilo stanove za prosječnu cijenu od 32 tisuće kuna.

Danas se za taj iznos može kupit odlična kuća za pasa.

Recimo oni “ najsretniji” ko bivši predsjednik Josipović su otkupili po pet šest takvih stanova, šta znači da su se isprsili i potrošili priko stopedeset tisuća kuna, za koje danas možete kupit, oko osam kvadrata stana u Zagrebu.

O tome koliko je najsvjetlija tekovina socijelizma, podjela besplatnih stanova članovima i simpatizerima partije, bila pozitivna moremo sudit jedino ako je preslikamo u sadašnje vrijeme.

Zamislite braćo i sestre blogeri, da danas od svojih plaćica svi uplaćujemo u stambeni fond, i da onda neki hadezejovi komesari članovima i simpatizerima dile stanove, jel tako da bi to bilo gadljivo, bestijalno, neljudski, ili vi možda mislite drugačije.

Svako vrijeme ima svoje dobitnike, i gubitnike valjda tako mora biti, ali bilo bi u redu da dobitnici pokažu minimum pristojnosti i ljudskosti, i pokriju se ušima, jer kad usljed manjka inteligencije ili usljed loših namjera, hvale vrijeme u kojem su bili dobitnici, svjesno ili nesvjesno vrijeđaju gubitnike.

Inače lova koja se dobila prodajom stanova po prosječnoj cijeni, od 32 tisuće kuna za stan, trebala je poslužiti za naknadu štete onima kojima je oduzeta imovina.

Prije neki dan sam kopajući po ladicama, našao rješenje da sam nakon smrti oca naslijedio potraživanje od fonda za nadoknadu otete imovine, koja je oteta od strane ovih koji su dobitnicima dijelili stanove, djeda nema već više od pedeset godina, otac je na nebeskim livadama tekođer već godinama, tako da sam ja najstariji živući nasljednik posljedica otimačine, onih koji su nama otimali a vama dijelili stanove, jednom kad mene ne bude, posljedice će naslijedit moji sinovi, možda se dogodi da oni budu obeštećeni, jer kao što je od ranije poznato, Nada umire posljednja zar ne.


- 12:16 - Komentari (14) - Isprintaj - #

petak, 09.10.2020.

Bacačica



Sjećate li se kako su nas jedno vrime maltretirali s ljupkom Dalijom, kad bi otvorio paštetu mora si maknit Daliju da bi doša do Doris.


Dalija je bila heroina, nešto ka Jovanka Orleanka levice.

Eto sad smo saznali da je ljupka Dalija govnarka koju napane sinkopa ko Tomu Horvatinčića kad se triba sitit da je radila za Janaf.

Dakle sve ono Šta je govorio mutavi Tomica Karamarko, kad se dotična nedojebana rospija nakačila na njega, jer mu je žena, ne on nego žena radila za prijatelja od kuma nekog lobiste nekad negdje, i sve ono što je govorio anemični kad se nakačila na njega, i ono što je govorio Zoka o dotičnoj šupjači bila istina.

Ljupka Dalija je ništa drugo nego nedojebano, bez pokrića ambiciozno smeće koje laže, a ko laže taj i krade.

Nadam se da je sada onima koji su na bilo koji način podupirali tu spodobu barem malo neugodno, čak bi bilo lijepo da podijele to iskustvo s nama.

Sigurno znate da Inteligentna djeca imaju često izmišljene prijatelje, a vjerojatno ste primjetili da neinteligentni ljudi imaju izmišljene neprijatelje.

Nevažni likovi nerijetko iz silne potrebe da budu primjećeni, izmišljaju neprijatelje, umišljaju da ih neko mrzi, laprdaju o zavjerama protiv njih, i slično.

Obzirom da smo već zaključili da to proizlazi iz neinteligencije, uopće se ne morate truditi takve razuvjeriti ili nešto im objasniti, neće vam uspjeti, ali ih zato uvijek možete ignorirati.


- 18:57 - Komentari (16) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.10.2020.

Babin zub

Osjećam neizmjernu potrebu zahvaliti svim kolegama ljevičarima, s posebnim naglaskom na pripadnike najdraže nam manjine, i folowere propale tvorevine i lika i djela najvećeg sina naroda i narodnosti, koji su glasali za Top blogera Zoku Milanovića.

Hvala vam, do neba.




Jeste primjetili kako osobe smanjene inteligencije, od svega najviše pati ignorancija, više bi volili da im gurnete kišobran u guzicu, nego da ih ignorirate.

Dapače i da otvorite kišobran dok im je u guzici, lakše bi podnili nego ignoriranje, zato braćo i sestre kad vidite nekoga smanjene inteligencije samo ga ignorirajte, jer svi njihovi vlažni snovi počinju i završavaju s nadom da ćete ih primjetiti.

Precjednik uspješno nastavlja s demontažom Jugoslovena, zorno prikazujući kakav je to ološ, koji je to gnojni čir na šupku čovječanstva, koje su to besprizorno toksične spodobe.

Eto ja bi stvarno volio da se javi barem neko od Zokinih birača, pa da nam prenese kakvi ga osjećaji prožimlju ovih dana, dal im se grudi nadimlju od ponosa, osjećaju li napetost u preponama ili nešto drugo.

- 20:12 - Komentari (26) - Isprintaj - #

ko te šiša

posli velebnih skupova, u kojima su se prosvjetari borili za dignitet u iznosu od 260 kuna, osobe smanjene inteligencije predvođene velikim bijelim vračem Tonijem Cetinskim za slobodu međusobnog puvanja jedni u druge brez ikakvih prepreka, u vidu maske ili bilo čega, došlo je vrime da štrajkaju i frizeri

oni se bunu da in je velik pedeve, pa tražu da in ga država smanji

ja se evo već koliko se sićan priko pedeset godina šišan, doduše zadnjih nekoliko godina me šiša Purgerica, pa tako uštedimo njoj za čizme

za sve to vrime, iako sam se u raznim salonima ošiša barem nekoliko stotina puta, ni jednom, ali baš ni jednom nisam dobio račun

ne znam kakva su vaša iskustva s frizerima i računima, pa bi eto ja volio da ih podijelite sa mnom

inače račun nikad nisam dobio ni od zubara, ni od odvjetnika

- 10:21 - Komentari (10) - Isprintaj - #

srijeda, 07.10.2020.

sjećanje

- 12:46 - Komentari (34) - Isprintaj - #

Fancy



Šta mislite vi o onima koji bi se jebali ali da im ne uđe?

- 07:05 - Komentari (16) - Isprintaj - #

utorak, 06.10.2020.

Mišu moj

Eto sad i precjednik zna kako je meni sve ove godine.

Šaka jada na koju se precjednik obrušio, se nemušto brani nazivajuć precjednika kojekakvim imenima i gurajuć ga u kojekakve torove u koje ne pripada, pa je precjednik u evidentnoj opasnosti da postane fašista ko ja.

Suština priče bi trebala biti u tome govori li precjednik istinu, a ne koliko je osebujan precjednikov stil, a zanimljivo je da se i precjednika, kao i moju malenkost ovdje na blogu etiketira, od strane kojekakvog ološa, jer im se ne dopada istina o njima.

Precjednika ko ni mene uprkos silnim prijetnjama, niko neće tužit, jer eto srećom nismo više u sustavu u kojem se robija ako kažeš nešto što se nekome ne sviđa.

Kažnjivo je samo naime ako o nekome govoriš neistine, a precjednik ničega takvoga nije rekao, on je samo na glas izgovorio ono što vascela vaseljena zna, samo se šupci prave blesavi, i one koji progovore o tome nazivaju fašistima.

Precjednik je naime ljupku Daliju imenovao za povjerenicu za sukob interesa, kao što je ljude iz gonga nakon što bi za njih odradili prljave poslove primao u partiju, precjednik je član organizacije koja je sljednica one koja je progonila Hrvate, protiv kojih je svjedočio Puhovski, precjednik je pod okriljem i na kratkoj lajni drža Srbe i Jugoslovene, koji su se otcijepili od partije i osnovali platformu Moremo.

Dakle nedvojbeno je da precjednik zna o čemu govori, kao što je nedvojbeno da nije izrekao ni jednu laž, nego je jednostavno prekinuo omertu o tome kakva šaka jada je to što se naziva ljevicom u Hrvata.

Zvala sam te mišu moj
volela sam dodir tvoj
usne vrele, plavu košulju
i sve ti dala

Jos pamtim dane te
kad bio si mi sve
al' svaka ljubav umire
e to nisam znala

U mom srcu uvek ostaješ
mnogo mi nedostaješ

Setiš li se nekad nas, mišu moj
imala sam druge ljubavi
bile su samo broj
čekam, a nećeš doći
ja poznam korak tvoj
bez tebe neću moći
zbogom mišu moj

Setiš li se nekad nas, mišu moj
imala sam druge ljubavi
bile su samo broj
čekam, a nećeš doći
ja poznam korak tvoj
bez tebe neću moći
zbogom mišu, zbogom mali moj

Svima pričam okolo
da sam te preboleo
i da imam novu devojku
a lažem tako

Ali pijan priznam sve
mnogo mi nedostaje
moje srce nocas umire
jos te volim jako


- 09:36 - Komentari (16) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.10.2020.

Žilet

Još si maza mamina i tatina
Ne smeta ti broj mojih godina
Kažeš, hoćeš samo mene
Il' žilet na vene

Ti jos spavaš sama s lutkicom
Zovu te, stvarno, dobrom curicom
Al' ti hoćeš samo mene
Il' žilet na vene

Ne sijeci vene, ne sijeci zbog mene
Još si mlada da te ljubim sada
Sačekaj još godinu il' dvije
Žao mi je, ja ne mogu prije

Telefonom ti zoveš noćima
Izdaje te želja u očima
Da ti želis samo mene
Il' žilet na vene

Tvoje su usne dva slatka lopova
A tvoja želja moja je postelja
Zato hoćeš samo mene
Il' zilet na vene

- 15:22 - Komentari (18) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.10.2020.

Amazing

Precjednik iz dana u dan sve više oduševljava.

Nakon šake jada, nedepiliranih skojevki, jugoslovenskog Jetija, Baba, Gonga i ostalih parazitskih skupina, na rad je došla i ljupka i ženstvena Radojka Rada Borić.

Radojka je kako kaže precjednik laživa krmača koja samo glumata quasiljevičarku, a u stvari je militantna pripadnica manjinsko homoseksualnog destruktivnog lobija.

Precjednik je usput zeru dokačio i nadasve muževnog Tomislava Tomaševića, i reka mu da bi se triba naučit pristojno obuć, šta neće dobro odjeknuti u homoseksualnoj zajednici, jer je to nedvosmislen atak na slobodu oblačenja od strane precjednika.

Ovom prigodom se precjednik nije obrušio na ženu od vremešnog pankera Mile inače Srbina iz Bosne koji nije naš, jer su i on, dakle precjednik i panker Mile, dobri s gradonačelnikom Milom, koji je stvorio precjednika i koji svoju djecu nikad ne zaboravlja ma kako okrutni bili prema njemu.

Iako je precjednik zaboravio da ga je Mile uzeo dok je bio niko i ništa, a Mile vemešni panker i njegova žena također, sva ona povlaštena mjesta u garaži na Tuškancu, gradonačelnik Mile će zauvijek njegovati nježne osjećaje prema onima koje je stvarao i pomagao, jer gradonačelnik Mile ima zlatno srce.

Kao što rekoh precjednik svakoga dana sve više napreduje, i kao što je kolega Sagitt dobro primjetio već odavno čita moj blog a zato u svakom trenutku zna šta triba reć.

- 17:57 - Komentari (16) - Isprintaj - #

Radio ga ga

Iz pouzdanih izvora bliskih istrazi saznajemo da je Josipa Rimac u zatvoru čitala bloghaer, pa je odlučila napisat knjigu, vidila žena koliko tu ima književnika, recenzenata, grafički dizajnera, pa misli šta ne bi i ona zeru piskarala.



Precjednik nije još napisa knjigu a ne zna se ni kaće, on se izasra po Gongu, i svekolikoj javnosti reka ono što svekolika javnost odavno zna, da je objektivni Gong u stvari servis esdepeja, koji će sad ponudit svoje usluge i Srbima i Jugoslovenima izbjeglim iz esdepeja u Moremo.



Inače u esdepeju su se odlučili ne Vratit korjenima, pa izabrat nekvalificiranog zagorca, nego su izabrali jugoslovensku inačicu Jetija, i time pokazali namjeru da postanu regijonalna stranka.

Zagreb će prepustit Srbima i Jugoslovenima iz platforme Moremo, Zagorci će se otcijepit u SDP doktor Franjo Tuđman 1990, a u esdepeju će Ostat samo potomci četnika s Kozare koji su se 45, upisali u partizane te postali Istrijani, tako da ćemo za vlast u Istri i na Kvarneru gledat nesmiljenu bitku regijonalnog ideesa i regijonalnog esdepeja.



Trump je dobija koronu, zaraza se širi po cilom svitu, i kod nas isto, ljudi umiru, na dan kad smo otišli u Lock down, u svitu se zarazila 31 tisuća ljudi, umrlo ih je 800, ovih dana se u svitu zarazi oko 300 tisuća dnevno, i 5 tisuća umire, a sve to od bolesti koja ne postoji, nego je izmišljotina pokreta za čipiranje nevinih blogera i blogerica kojon sr priključio i Njonjo, precjednik sabora, šta je nepobitan dokaz globalne zavjere.



Aj l bi bak.

- 11:27 - Komentari (23) - Isprintaj - #

subota, 03.10.2020.

Balki

Svakome osim neukih blogerica je jasno da je današnja tema za crtanje Balki, i da to šta neke od njih se teško nosu sa vlastiton uspaljenosti, pa stalno imaju neke seksuValne deluzije nikako ne bi triba bit problem nas nevinih blogera, pa ćemo in zato uputit jednu od Balkijevih mudrosti.



Daklen danas ćemo crtat Balkija, ne nekog brezimenog Macana iz svoji erotski fantazija nego Balkija, Radit ćemo po predlošku, jer nema potribe da izmišljamo uzet ćemo Balkijevu sliku, evo ovu na primjer



Saćemo uzet pribor za crtanje, i nacrtat Balkija, dakle ne koga bilo, ni ribe šta pušu, ni patke, ni zecove, nego Balkija



Obziron da nismo baš zadovoljni portretom nacrtat ćemo još jednu sliku u kojon ćemo osim Balkija imat i pramenku, da upotpunimo priču.



Eto toliko o tome, a o situVaciji u kojon uspaljenice crtaju neke Macane iako je šef od inktobera lipo napisa da se triba nacrtat Balkija, više bi moga reć kolega bloger Freud, jer ka šta je kolega Kupus nadasve vispreno primjetijo, njima je uvik isto na pameti, umisto da otvore sve čakre prema važnim životnim spoznajama, one samo misle kako bi zaskočile nevinog Top blogera, i ametice ga iskoristile.

Da citiram kolegu blogera precjednika, to su te samodopadne narikače, šaka jada, kruhoborci, koji tražu posla u esdepeju, ko ke taj Gong, ko njih predstavlja, imaju li oni pojma ko je Balki.

- 06:39 - Komentari (22) - Isprintaj - #

petak, 02.10.2020.

Pramenka




ja te volim, ti odlazis
vjetrovi te tuge nose
a kad podjes ostavi mi
jedan pramen plave kose

ostavi mi pramen kose
da ga cuvam pokraj srca
da me tjesi u nocim dugim
dok ti budes sanjala sa drugim

ti sad ides ja ostajem
zagrli me moja tugo
ti si bila sve sto imam
nemam vise nista drugo

ti sad zelis nas rastanak
sudbina te drugom dala
i sad njemu pripala je
tvoja njezna kosa plava


Ovo je neizdržljivo, lipo u zadatku piše da se triba crtat pramen, a oni crtaju cigarete, ribe šta pušu, i šta ti ja znam, baš san se iznervira.

- 09:41 - Komentari (23) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.10.2020.

još ponešto i riba



Na današnji dan, prije 29 godina počeo je opći napad na Dubrovnik i okolinu, od strane Jugoslavenske narodne armije, potpomognute crnogorskim pripadnicima teritorijalne obrane, i četnicima iz istočne Hercegovine.

Dva dana kasnije ustanovljen je logor Morinj, u koji su uz onaj u Bileći, odvođeni zarobljeni Hrvatski branitelji i civili, gdje su sustavno zlostavljani.

za vrijeme okupacije i u operacijama oslobađanja poginulo je 428 Hrvatskih branitelja i 92 civila.

Jugoslovenske snage su brojile oko 30.000 vojnika, dok je Hrvatskih branitelja bilo oko 700.

Većina okupatorskih vojnika je kao obilježje imala petokraku.

U obrani Dubrovnika sudjelovala su i tri voda lX bojne HOS a.

Prvi poginuli u jugoslovenskoj agresiji, je bio Milan Milišić, Dubrovčanin, srpske nacionalnosti.

- 09:13 - Komentari (19) - Isprintaj - #