Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Prijam

Kažu da je Prijam ima više žena, a da je samo s Hekabom ima pedeset sinova i nešto ćeri.
Ja mislin da oni lažu, jebate da bi ova Hekaba rodila toliko dice morala je stalno bit na kanalu i natezat se.
More bit jedino da su trojanci živili bar jedno dvista godina, i da su bili vanzemaljci koji su kao što, hvala dragom Bogu i sastavljaču pitalica za objavit post, znamo zelene boje.

Inače Trojanski rat koji je traja deset godina je ka šta znamo počeja radi couguarke Helene koja je opčarala mladog i nevinog blogera Parisa, koji je dobio ime po istoimenom keksu.

Mi danas ne ratujemo protiv trojanaca, nego s Virusom koji ne postoji, dakle s jedne strane svekoliko pučanstvo, a s druge virus koji ne postoji, i Blogeri značajno smanjene inteligencije, ovih dana umire po desetak ljudi, to su oni koji su se zarazili kad smo ih imali trista dnevno, uskoro će ih umirat tries četeres, iz ove faze kad ih imamo tisuću, a onda ćemo ih imat dvije tisuće i tako dalje, do lita.

Moja prijateljica Sarah be je napisala prekrasnu turbofolk pismu o čoviku zvanom kuća, nema ništa nebodera, asfalta i takvi stvari u njenoj pismi, samo polja livade, šumarci.
Pisma je misaono romantična, i angažirana, mogla bi bit ka glavna pisma u kampanji livadama protiv globalnog zatopljenja.
Pismu bi mogle pivat u dujetu Vesna Zmijanac i Zdenka Kovačiček, a baletnu grupu bi mogla predvodit mala Gretta, a nastupali bi knaufmajstor i vrhunski analitičar Mile, i muška foto sekcija s bloghaera.

Inače ti Trojanci osim šta su živili dvista godina, i bili izvanzemaljci zelene boje, su promovirali incest, pedofiliju, homoseksualnost, i druge poremećaje spolnosti, nešto ka oni maniti Kaligula koji je jebava sestre i ostalu rodbinu, iz čega bi se moga izvuć zaključak da promoviranje seksualnih devijacija nužno vodi sumraku civilizacija.

Kad se ovima spolno poremećenima pridodaju ovi šta viruju u ljude guštere, ne piše nam se nikako dobro.

Evo baš jučer, prekjučer gledam kako Vrancuski precjednik, inače i sam žrtva pedofilije, priča kako je nedopustivo, da se učiteljima po cesti odsicaju glave.

Dođe mi da načisto poludim i odem na oni livadu iz pisme od naše Mile Sarah be.


Post je objavljen 20.10.2020. u 07:12 sati.