Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Radio ga ga

Iz pouzdanih izvora bliskih istrazi saznajemo da je Josipa Rimac u zatvoru čitala bloghaer, pa je odlučila napisat knjigu, vidila žena koliko tu ima književnika, recenzenata, grafički dizajnera, pa misli šta ne bi i ona zeru piskarala.



Precjednik nije još napisa knjigu a ne zna se ni kaće, on se izasra po Gongu, i svekolikoj javnosti reka ono što svekolika javnost odavno zna, da je objektivni Gong u stvari servis esdepeja, koji će sad ponudit svoje usluge i Srbima i Jugoslovenima izbjeglim iz esdepeja u Moremo.



Inače u esdepeju su se odlučili ne Vratit korjenima, pa izabrat nekvalificiranog zagorca, nego su izabrali jugoslovensku inačicu Jetija, i time pokazali namjeru da postanu regijonalna stranka.

Zagreb će prepustit Srbima i Jugoslovenima iz platforme Moremo, Zagorci će se otcijepit u SDP doktor Franjo Tuđman 1990, a u esdepeju će Ostat samo potomci četnika s Kozare koji su se 45, upisali u partizane te postali Istrijani, tako da ćemo za vlast u Istri i na Kvarneru gledat nesmiljenu bitku regijonalnog ideesa i regijonalnog esdepeja.



Trump je dobija koronu, zaraza se širi po cilom svitu, i kod nas isto, ljudi umiru, na dan kad smo otišli u Lock down, u svitu se zarazila 31 tisuća ljudi, umrlo ih je 800, ovih dana se u svitu zarazi oko 300 tisuća dnevno, i 5 tisuća umire, a sve to od bolesti koja ne postoji, nego je izmišljotina pokreta za čipiranje nevinih blogera i blogerica kojon sr priključio i Njonjo, precjednik sabora, šta je nepobitan dokaz globalne zavjere.



Aj l bi bak.


Post je objavljen 04.10.2020. u 11:27 sati.