Fressssssh

petak, 09.10.2020.

Bacačica



Sjećate li se kako su nas jedno vrime maltretirali s ljupkom Dalijom, kad bi otvorio paštetu mora si maknit Daliju da bi doša do Doris.


Dalija je bila heroina, nešto ka Jovanka Orleanka levice.

Eto sad smo saznali da je ljupka Dalija govnarka koju napane sinkopa ko Tomu Horvatinčića kad se triba sitit da je radila za Janaf.

Dakle sve ono Šta je govorio mutavi Tomica Karamarko, kad se dotična nedojebana rospija nakačila na njega, jer mu je žena, ne on nego žena radila za prijatelja od kuma nekog lobiste nekad negdje, i sve ono što je govorio anemični kad se nakačila na njega, i ono što je govorio Zoka o dotičnoj šupjači bila istina.

Ljupka Dalija je ništa drugo nego nedojebano, bez pokrića ambiciozno smeće koje laže, a ko laže taj i krade.

Nadam se da je sada onima koji su na bilo koji način podupirali tu spodobu barem malo neugodno, čak bi bilo lijepo da podijele to iskustvo s nama.

Sigurno znate da Inteligentna djeca imaju često izmišljene prijatelje, a vjerojatno ste primjetili da neinteligentni ljudi imaju izmišljene neprijatelje.

Nevažni likovi nerijetko iz silne potrebe da budu primjećeni, izmišljaju neprijatelje, umišljaju da ih neko mrzi, laprdaju o zavjerama protiv njih, i slično.

Obzirom da smo već zaključili da to proizlazi iz neinteligencije, uopće se ne morate truditi takve razuvjeriti ili nešto im objasniti, neće vam uspjeti, ali ih zato uvijek možete ignorirati.


- 18:57 - Komentari (16) - Isprintaj - #