Fressssssh

nedjelja, 04.10.2020.

Amazing

Precjednik iz dana u dan sve više oduševljava.

Nakon šake jada, nedepiliranih skojevki, jugoslovenskog Jetija, Baba, Gonga i ostalih parazitskih skupina, na rad je došla i ljupka i ženstvena Radojka Rada Borić.

Radojka je kako kaže precjednik laživa krmača koja samo glumata quasiljevičarku, a u stvari je militantna pripadnica manjinsko homoseksualnog destruktivnog lobija.

Precjednik je usput zeru dokačio i nadasve muževnog Tomislava Tomaševića, i reka mu da bi se triba naučit pristojno obuć, šta neće dobro odjeknuti u homoseksualnoj zajednici, jer je to nedvosmislen atak na slobodu oblačenja od strane precjednika.

Ovom prigodom se precjednik nije obrušio na ženu od vremešnog pankera Mile inače Srbina iz Bosne koji nije naš, jer su i on, dakle precjednik i panker Mile, dobri s gradonačelnikom Milom, koji je stvorio precjednika i koji svoju djecu nikad ne zaboravlja ma kako okrutni bili prema njemu.

Iako je precjednik zaboravio da ga je Mile uzeo dok je bio niko i ništa, a Mile vemešni panker i njegova žena također, sva ona povlaštena mjesta u garaži na Tuškancu, gradonačelnik Mile će zauvijek njegovati nježne osjećaje prema onima koje je stvarao i pomagao, jer gradonačelnik Mile ima zlatno srce.

Kao što rekoh precjednik svakoga dana sve više napreduje, i kao što je kolega Sagitt dobro primjetio već odavno čita moj blog a zato u svakom trenutku zna šta triba reć.

- 17:57 - Komentari (16) - Isprintaj - #