Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Hekaba

Kažu da je ona Hekaba prije nego šta jon je Prijam napravijo Hektora i pedeset razbojnika, imala sina Troila s Apolonom.

Meni se u stvari čini da su ti Grčki bogovi bili poprilično nestašni, pa su pojebali sve šta je naišlo puton.

U ton staron Grčkon je očito bilo, ko koga ufati, pa nije ni čudo da su u sridnjom vijeku, šinjorine imale željezne mudante sa katancom.

Jebiga tribalo je nekako zaustavit te prpošne grčke običaje.

Pitala me je danas Purgerica šta je s Julkom, ona je njoj isto puno draga, pa je radi ovog svega i njene bolesti zabrinuta za nju.

Kad smo već kod onih koji nam nedostaju, nema ni Vekija odavno, pa ovi novi Blogeri misle da su baš svi ovi fotografi na blogu u kurcu, zato jer nisu upoznali Vekija, koji je bio onoliko drugačiji od ostalih koliko je to bilo moguće, o talentu da ne pričamo.

Precjednik Zoran Milanović, je reka da je ovršni zakon kojega je donila vlada premijera Zorana Milanovića, totalno nakaradan i nepravedan, Ne možemo se ne složit s precjednikom Milanovićem, da su premijer Milanović i njegova desna ruka Orsat Miljenić govnari bez presedana.

Moja draga Sarah be u ovoj svojoj supersenzibilnoj fazi, se ljuti na mene jer sam po njenoj pismi napravio turbofolk gej predstavu u kojoj bi muški članovi fotosekcije u tajicama skakali ko junikorni s vajbratorom u guzici, a poviše njih bi po zraku letali knauf majstor i vrhunski analitičar Mile, i verovatelji u ljude guštere.

U stvari ja puno volim Sarah, ka šta volim i Julku, i još neke blogerice, onom neopterećujućom naklonosti, lišenoj muško ženskog odnosa.

Zato mi je neizmjerno drago da su našoj Sarah objavili priču, toliko da mi dođe da kupim te novine za Žene i gej populaciju ma što ona žena na kiosku mislila o tome.

I za kraj poruka za Đuli ako svrati, puno te volimo i mislimo na tebe, za Antun tuna Eura jedva čekamo da nam se vratiš, ipsilonku istrčat ćeš ti to, zdravstvenom osoblju diljem svijeta, neka vas Bog čuva, iskreno nam
Je neugodno zbog idiota koji relativiziraju vašu žrtvu, i svima vama koji svratite i osjećate se ovdje dobrodošlim, nemam ja nikakve veze s tim, vi ste za to zaslužni.

Evo i nekoliko pusa, tako da brojači pusa i oni koji nas ne čitaju imaju što činit.

Post je objavljen 20.10.2020. u 21:11 sati.