Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Pitaj publiku

Vrancuski precjednik Makarun, inače žrtva pedofilke predatorice, je reka da nije baš zgodno da radikalizirani muslimani kidaju glave učiteljima po cesti.

To je izazvalo bijes muslimana diljem svijeta koji sad bojkotiraju Vrancuske proizvode, a sultan Erdogan je reka da samo psikički bolesna osoba more izjavit da muslimani ne smiju u skladu s tradicijom kidat glave profesorima po cesti, i da Europa kao takva mora prihvatit te običaje, ili da će doći njen kraj.

Vrancuski precjednik, inače žrtva pedofilije je da podsjetimo, zajedno s klimakteričnom babuskarom zvanom Anđelija, inače trajno oštećenom odrastanjem i formiranjem u komunističkom dedeeru, tim istim radikaliziranim muslimanima otvorio širom vrata Europe.

Daklen sad zahvaljujući žrtvi pedofilije, i životom u komunizmu trajno oštećenoj klimakteričnoj babuskari, imamo situVaciju da bogate muslimanske zemlje bojkotom podrivaju Vrancusku ekonomiju, dok u Europu nadiru radikalizirane skupine, koje njeguju običaj kidanja glava profesorima po cesti, koji ne žele u bogate muslimanske zemlje, jer u istima nikad nije zaživio običaj dilanja socijalne pomoći neradnicima, kao što je slučaj u europi.

Za to vrime u nas se profešurica u Splitu istaknuta članica partije koja se gnuša radikalizacije, jer nije iz braniteljske obitelji, naslikava s pištoljon, pa neka radikalni islamisti samo dođu njoj otkinit glavu, ubit će ih ka zecove.

Da je ne daj bože profešurica iz braniteljske obitelji, odma bi se sazvala sjedalica za nacijonalnu sigurnost, a Ivana Kekin, žena od Mileta koji nije naš, Radojka Borić, i Sandra Benčić bi izvele performans gađanja limunovima, tako da srića da nije.

Inače naši profešuri su nadasve dostojanstvenim štrajkom za dvista kuna, isposlovali da ih se nemore anonimno prijavit, svakoga drugoga morete anonimno prijavit, policiji, uskoku, poreznoj, bilo kojoj inšpekciji, samo profešure nećete više moć, nego ćete se morat potpisat, pa da van onda neka bjelkinja ili bijelac sa pozicije moći ditetu jebe mater.

Eto to je nama naša borba dala.

Neš više ni profešure smit gađat limunom, osim ako si radikalizirani islamista, onda im i glavu moreš otkinit u skladu s običajima

Post je objavljen 28.10.2020. u 11:43 sati.