Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Blogerska kava sklizavica


Danas se pucalo isprid vlade i sabora, neki lik je zamalo ubijo policajca, a onda je ubijo sebe.

Tragično, uvijek je tragično kad nestaju mladi životi, bez obzira na koji način, a pogotovo na tako sulud.

Ono što je poraznije od toga je reakcija javnosti, osoba smanjene inteligencije, koje eto žale zašto nije pobio barem nekoliko saborskih zastupnika, premijera i još ponekoga.

Uglavnom ti komentari dolaze od osoba značajno smanjene inteligencije, štovatelja šepavog masovnog ubojice, sljedbenika Ivana Pernara, podupiratelja Katarine Peović, zagovaratelja Jugoslavije, teoretičara zavjere, neokomunista i neofašista.

Blogerice su se sastale u Splitu na kavi, onda su zvale kupusa da ih zabavlja, pa je njegova funkcija bila ka striptizete na momačkon, šta je silno uznemirilo Julku, koja eno oštri šurikene.

Tamo su ogovarale najviše mene, jer su Kupusa izobovarale dan ranije kad ga nije bilo.

Teta i Nisa su rekle kako san ja u stvari jedna krasna osoba, koja samo stalno namjerno provocira, ali da san inače duša od čovika, i da smo ja i Purgerica baš krasan par.

Onda su se svi složili da onaj bloger, a bome i ona blogerica nisu normalni, pa su se zeru čudili Anči, šta je prišla priko neki stvari, i tako redon.

U Zagrebu je igrala Hrvatska protiv Švedske, pa smo se mogli uvjerit da Hrvatske ne triba više igrat u Zagrebu, jer ljude u Zagrebu nigomet ne zanima, više bi gledatelja bilo da se igralo u Gorici, o Osijeku, Rijeci, Splitu da ne govorimo.

Šta ste vi radili osim šta ste davili kokoš, crtali sklizavicu i druge važne stvari?

Post je objavljen 12.10.2020. u 18:40 sati.