Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Jesam li vam rekao

Eto zna san, u ultimate fight dvojice mojih omiljenih dezertera umišala se a ko bi drugi nego, Severina.

Djevojka sa sela, zapritila je da će in Poslat Igora sa šterikama, jer su nji dva krivi zato šta su malog Aleksu dali ćaći, jer je ona dosta luđa od njega.

Ovo lito kad je ono bilo nešto više korone u Splitu, jer su debili puvali jedni u druge, na kojekakvim partijima, mislin ono koji je to gušt i zabava ako ne puvaš u facu kolegama partijanerima, bilo je masu članaka po portalima i na televizijan se raspravljalo o tome je li Split grad slučaj.

Ovi dana kad najviš idiota koji pušu jedni u druge ima u Zagrebu, niko ne postavlja pitanje je li Zagreb grad slučaj, niko ne problematizira Zagreb u kojem je u zadnji dvaes dana, neki lik puca po zgradi vlade, policajac ubio ženu, i neki lik prikla nekoga rođu, a tija je i još jednoga.

Da se to dogodilo u Splitu, precjednik Milanović bi pomilova onog Puovskog, pa bi dotični moga analizovat kako je Split grad slučaj, pa bi onda šesnajst psikijatara pričalo o tomu i tako redom.

Inače ja živim u Zagrebu, i nikako ne mislim da je Zagreb grad slučaj, samo mislim da je idiota koji pušu jedni u druge, i balegara koji sebe proglašavaju nounarima, previše, o kojekakvim socijozolima i analizatorima da ne pričamo, sve bi to tribalo deratizirat.

Inače baš nešto mislin, obziron da su izbori tribali bit sada, umisto u sedmi misec kad su održani, pokušavan se sitit je li ode bilo nekih budaletina koje su laprdale o tome kako stožer pomaže adezeju, i slične gluposti, samo da podsjetim da je na dan izbora bilo pedesetak novih koje je neko zapuva.

Baš je to vrime nekako zajeban faktor, ono se uvik nekako potrudi dokazat buralama da su budale, koje se onda pravu blesave, nije li to dražesan prizor, budala koja se pravi blesava.

Mislim da ću promijenit ime bloga u Jesam li vam rekao.

Zna li neko šta je s malim Cesareom, onim šta ga je mater otela pa skrivala po bosanskim gudurama, jel se sićate kad su ono Igor, Severina i kolegica Annaboni pridvodili štrajk na pitoresknim splitskim Pujankama.

A malog Aleksu odvedoše da niko rič nije reka, ode u Zagrebu nikoga nije briga za dicu, štrajka se samo kad gradonačelnik Mile Oće deložirat neke likove koji drže kultni klub, koji je u stvari rupčaga, leglo narkomanije i koji ne plaća najam gradu, od tri kune po kvadratu ima dvaes godina.

Štrajk predvodi vrmešni panker Mile koji nije naš i njegova ljupka žena, porezni neplatiša i sisačica proračuna, kojima je gradonačelnik Mile osobno dao povlašteni parking u garaži, i koji se zalažu da sva Dica imaju iste šanse.

Šta mislite vi o tome.

Post je objavljen 29.10.2020. u 07:10 sati.