Fressssssh

četvrtak, 08.10.2020.

Babin zub

Osjećam neizmjernu potrebu zahvaliti svim kolegama ljevičarima, s posebnim naglaskom na pripadnike najdraže nam manjine, i folowere propale tvorevine i lika i djela najvećeg sina naroda i narodnosti, koji su glasali za Top blogera Zoku Milanovića.

Hvala vam, do neba.




Jeste primjetili kako osobe smanjene inteligencije, od svega najviše pati ignorancija, više bi volili da im gurnete kišobran u guzicu, nego da ih ignorirate.

Dapače i da otvorite kišobran dok im je u guzici, lakše bi podnili nego ignoriranje, zato braćo i sestre kad vidite nekoga smanjene inteligencije samo ga ignorirajte, jer svi njihovi vlažni snovi počinju i završavaju s nadom da ćete ih primjetiti.

Precjednik uspješno nastavlja s demontažom Jugoslovena, zorno prikazujući kakav je to ološ, koji je to gnojni čir na šupku čovječanstva, koje su to besprizorno toksične spodobe.

Eto ja bi stvarno volio da se javi barem neko od Zokinih birača, pa da nam prenese kakvi ga osjećaji prožimlju ovih dana, dal im se grudi nadimlju od ponosa, osjećaju li napetost u preponama ili nešto drugo.

- 20:12 - Komentari (26) - Isprintaj - #