Fressssssh

subota, 31.10.2020.

Kokajin

Nevjerojatno, jeste li vidili kako su se u prijateljskoj i nesvrstanoj Poljskoj skupile horde feministica, i organizirale Korona party, i neki štrajk za pravo na ubijanje nerođene djece.

Dakle te smrdljivice u nailonkama, su neodgovorno i bahato puvale jedne u druge, a priključili su im se i neki drugi retardi, kojima je normalno da se ubijaju vlastita dica.

Zanimljivo je da ni rič o tome nije rekla Slavenka Drakulić, koja je eto silno zabrinuta kad Hrvati ne nose maske i smatra to neciviliziranim, iako živi u Švedskoj, di niko ne nosi masku.

Ali lipo od Slavenke, koja nije mogla podnit živit u Hrvatskoj koja nije u Jugoslaviji, šta ne sere po svojoj novoj domovini Švedskoj, čemu, Hrvatska je uvik tu kad se Slavenki i sličnom ološu prisere.

U Vrancuskoj u kojoj je još uvik precjednik žrtva pedofilke predatorice Makarun, sljedbenici religije mira, i dalje kolju ljude, pucaju u njih i otkidaju in glave u skladu s običajima koje su donili sa sobom.

Zato se mi moramo pripremit branit granice, ne od Alahu akbara, to policija dobro radi, nego kad Vrancuzi Šveđani i ovi drugi šta su vikali velkam refjuđiz, shvatu da in u svakom momentu u skladu s običajima neko more okinit glavu, počnu bižat, pa predvođeni Slavenkom Drakulić navale kod nas.

Možda bi najbolje bilo da svukud po granicama stavimo velike televizije i pušćamo govore našeg precjednika koji nema za kokajin.

Kad vidu kojeg idijota su izabrali za precjednika, shvatit će koliko maloumnika ovde živi, pa će se Vratit Nazad da im Alahu akbari otkinu glavu.

Nego ja sam fasciniran kako je moćan taj Bill Gates, koji leti okolo u raketi od Elona Muska, pa je natira Anđeliju Merkl, žrtvu pedofilije Makaruna, Borisa Đonsona & Đonsona i onog Austrijanca Kurca, da svoje zemlje utiraju u Lockdown, ka da nisu čitali vrhunskog analitičara Milu, kolegu Vilimastvora i ostale lumene, koji su lipo objasnili da je to sve zavjera ljudi guštera, od kojih nas samo Doktur Sladoljev more spasit.

Bit će gadna jesen i jako dugačka zima, pazite na sebe, i nemojte gubit vjeru vi koji je imate, vi koji je nemate, ajte pročitat post od nekog od majmuna od kojih ste postali.

- 20:33 - Komentari (46) - Isprintaj - #