Bezuvjetna radost

21.02.2018., srijeda

Svijet je onakav kakvim ga ja vidim !

SVIJET JE ONAKAV KAKVIM GA JA VIDIM !

PRONALAZIM U DRUGIMA ONO ŠTO JE VRIJEDNO SLAVLJA I DIVLJENJA I TO SAM ONDA I SAMA !

Evo malo komentara na ove izjave:

Mi pretpostavljamo kako postoji objektivni svijet, kojeg onda mi sekundarno percipiramo.
No situacija je obrnuta.
Događaji su neutralni, a mi im dajemo značenje i onda je za nas on upravo takav kakvo smo mu značenje dali.


Kako je tome tako, vidimo po tome što neke životne situacije za nas predstavljaju problem, dok su one za druge lagane i čak i zabavne.
No većinu značenja crpimo iz kolektivnog nesvjesnog i zato nam se čini kako je vanjsko događanje i pojavnost isto za većinu te zaključujemo kako je to objektivna stvarnost, o kojoj se svi slažu da je baš takva.

To su samo isti programi, koje svi ponavljamo i tako zgušnjavamo našu svakodnevicu u fiksna značenja, pravila i navike. To onda zovemo normalnim, istinom, objektivnim, stvarnim i nikad to ponovno ne preispitujemo

Znači mi smo ti koji smo odgovorni za kvalitetu naše percepcije !

U stvari mi nismo pasivni promatrači i žrtve okoline, nego smo oni koji aktivno projeciraju određena značenja na neutralne događaje. Zato nam se to tako čini stvarnim.


Osim automatskog nesvjesnog projeciranja kolektivnih programa, možemo to činiti i svjesno i onda postajemo svjesni kreatori svoje realnosti. Na taj način baratamo ogromnom božanskom moći, koja je dio nas i tako imamo veću snagu za mijenjanje vanjskih obrazaca.

Ako mi se ne sviđaju vanjske okolnosti, to je samo podsjetnik kako sam nesvjesno učestvovala u ko-kreaciji toga.


Tada mogu svjesno obrnuti proces kreacije i raditi na tome kako ću drugačije vidjeti. Na ovom materijalnom nivou obično je potrebno linearno vrijeme za drugačiju fizičku manifestaciju, mada se dešavaju i trenutne manifestacije našeg novog viđenja, jer je realnost van vremena. Tada to nazivamo čudima, ali samo zato jer se ne uklapaju u stare programe kolektivne tzv. normalnosti.

Zašto npr. u Hrvatskoj ljudi nisu zadovoljni vladom i političarima. Postoji kolektivno uvjerenje kako su političari i oni koji imaju vlast iskvareni, lopovi, neiskreni, pohlepni, sebični, nesposobni, socijalno neosjetljivi , korumpirani itd.

I što smo s tim uvjerenjima kreirali, upravo takvu situaciju !

Imamo sve više istaknutih vođa, koji su pod sudskim procesom ili ih vrlo skoro čeka taj proces i beskrajno suđenje, koje dodatno podržava naše uvjerenje, kako je pravosuđe neefikasno i korumpirano.

Živim u gradu koji vodi osoba pod teretom sudskih optužbi. Radim u instituciji, koju vodi također osoba pod teretom sudskih optužbi, Gledam na TV sumnjive igre oko Agrokora, slušamo o teorijama zavjere i sumnjamo kako se ikada išta može promijeniti s bilo kojim novim izborima.

Dakle, ako to baš tako vidim, kao što sam napisala, sve sam to ja ko-kreirala, jer sam pristala na usvajanje kolektivnih uvjerenja koja projeciraju baš takvu situaciju.
Tu nema krivice. Postoji samo mogućnost nastaviti tako dalje nesvjesno ili se probuditi.
Reći ćete, ali to je sve istina i naći bezbroj dokaza, kako je to sve baš tako. Pa svi smo vidjeli na TV i čitali u novinama, a ja sam osobno bio tamo …. …itd. To je postala naša nepobitna objektivna stvarnost i svakodnevica, koju stalno ponavljamo i tako utvrđujemo njenu manifestaciju.

Mogu li ja usprkos manifestacije ovakve društvene igre u Hrvatskoj gledat i drugačije i tražiti u drugima ono što je vrijedno divljenja i slavlja ?

Kako da promatram bolesnog pedofila kome su dokazani zločini i kako da pronađem i gledam u njegove dobre i svete osobine ?
Da li time negiram ovu „objektivnu „ realnost ili se romantično zavaravam ?
Bi li netko trebao dozvoliti takvoj osobi da radi u dječjem vrtiću, zato što vidi njene dobre osobine i božanstvenost, koja je ispod uloge bolesnog kriminalca ? Ne, ne bi trebalo dozvoliti takvoj osobi da radi u vrtiću, zato što ta osoba i većina njegove okoline njega vidi kao kriminalca . Oni ne mogu samo tako pobjeći od starih identifikacija i programa. /Vuk dlaku mijenja , ali čud.......nikada ?......rijeđe /

Mi ne možemo nasilno mijenjati tuđe nesvjesne izbore kako će oni vidjeti ovaj svijet.

Pronalazeći božansku esenciju u takvoj osobi mi ćemo rezonirati s tom osobom na tom nivou i imati lijepo iskustvo, koje je oslobođeno od iluzornog vela njegove kriminalnosti. No već u sljedećem trenu će se najvjerojatnije ta osoba vratiti u svoj stari identitet i nesvjesno dalje igrati istu ulogu kao prije.

Ukoliko je ta osoba zrela za promjenu, onda će možda biti spremna otpustiti neke dijelove tog vela starog identiteta i taj jedan susret s vama će biti za nju iscjeljujući. No, ako se to i desi ostaju mu još izazovi okoline, koji ga vide na stari način. To su odjeci njegovih starih uvjerenja, koji mu se još uvijek reflektiraju. Hoće li on imati snage da potpuno izađe iz tog identiteta ili će radi pritiska izvana ponovo skliznuti u isti identitet, ovisi o njemu i nivou svjesnosti.

Prijedlog vježbe :

1.Dozvati u sjećanje sve osobe koje znamo osobno ili one koje su istaknute u društvenom životu te u njima tražiti njihove vrline, ljepotu dobrotu, svetost itd.

Lakše je početi to raditi od osoba čiji veo identiteta nosi manifestirane pozitivne karakteristike i osobe koje su nam uzor. Tako će biti lakše kasnije ući ispod negativnih velova identiteta osoba, koje nam se ne sviđaju i koje na van manifestiraju negativnu ulogu. Lakše ćemo moći osjetiti božansku esenciju naših neprijatelja i onih koji su povrijedili nas ili povređuju druge.

2. Potražiti u svojoj okolini i sjećanju iskustva, one situacije i ljude čija nam se kreacija ne sviđa.

Tada osvijestimo da je ta manifestacija postala dijelom našeg iskustva, jer smo prihvatili takvu igru ili program. To nam onda postaje budilica da promijenimo kut svoga gledanja.

„ Svijet je onakav kakvog ga ja vidim ! „

Kakvog ga ja želim vidjeti ?
Vidim ga i osjećam drugačije sada, bez obzira na trenutne vanjske manifestirane iluzorne velove !

Ako ste npr. bolesni, sebe sada možete osjetiti zdravim i ojačavati tu emociju, a za staru manifestaciju, koja je kondenzat prošlih uvjerenja i emocija kažemo sebi : "To je samo prolazna manifestacija ".
Time joj oduzimamo energiju, povlačimo energiju iz programa bolesti i ne hranimo njenu buduću manifestaciju , dok jačamo i ulažemo energiju u novu manifestaciju zdravlja.
Tijelo je tiranin i on će nas simptomima stalno podsjećati, kako je to objektivna stvarnost ili činjenica, no na nama je da više ne dodajemo energiju u taj stari program.

TAKOZVANA OBJEKTIVNA STVARNOST JE ZAMRZNUTI KONGLOMERAT PROŠLOSTI / PROŠLA UVJERENJA I ISKUSTVA, KOJA SU ZGUSNUTA RADI STALNOG PONAVLJANJA./
TAKO JE I FIZIČKO TIJELO ARHEOLOŠKI EKSPONAT I DOKAZ NAŠE PROŠLOSTI !
Ono će ostati takvo, odnosno sve starije i bolesnije, ako opetovano ulažemo energiju u iste programe.
Osvještavanje koji su to programi nije teško, jer to vidimo na svom tijelu i u jeci, koja odzvanja iz okoline.

Videći dobro u drugima, osnažili smo dobro u sebi i time smo stvorili temelje na kojima možemo lakše mijenjati naše viđenje svijeta tj. izabrati koje ćemo mu značenje dati !


Opaska :
Ako s nekom osobom nikako ne uspijevate rezonirati u božanskom jedinstvu, onda postoji mogućnost da je ta osoba samo virtualna umjetna inteligencija, koja se nalazi u tijelu- biološkom kompjuteru. Drugim riječima ona nije živa realna osoba sa dušom, nego samo utjelovljeni ili tijelom manifestirani mentalni program. Takve osobe djeluju kao da imaju emocije i mnogo je takvih kreacija npr. među glumcima u Holywoodu.
Treba razlikovati programe s pridruženim arteficijelnim emocijama, od žive esencijalne kreacije, koja zrači bezuvjetnom ljubavlju, bez obzira koliko velova programa je prebačeno preko esencije. Da ima takvih osoba Hitler je bio jedna takva arteficijelna inteligencija.

Što više nas se budi i diskreira svoje velove iluzije, to će više nestajati tzv. negativnih osoba iz osobnog i javnog života i biti ćemo svjedoci manifestacije naše nove kreacije, drugačijeg viđenja svijeta.

Oznake: viđenje svijeta, vanjsko, sveto


- 10:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< kolovoz, 2019  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Kolovoz 2019 (1)
Svibanj 2019 (1)
Veljača 2019 (3)
Prosinac 2018 (6)
Studeni 2018 (1)
Listopad 2018 (3)
Rujan 2018 (3)
Kolovoz 2018 (3)
Srpanj 2018 (3)
Lipanj 2018 (6)
Svibanj 2018 (2)
Travanj 2018 (5)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (6)
Siječanj 2018 (5)
Prosinac 2017 (4)
Studeni 2017 (6)
Listopad 2017 (5)
Rujan 2017 (6)
Kolovoz 2017 (8)
Srpanj 2017 (3)
Lipanj 2017 (3)
Svibanj 2017 (5)
Travanj 2017 (6)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (7)
Prosinac 2016 (2)
Studeni 2016 (7)
Rujan 2016 (2)
Kolovoz 2016 (4)
Srpanj 2016 (4)
Lipanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (5)

Opis bloga Dijane Mihok

Linkovi

PREGLED