Bezuvjetna radost

17.02.2017., petak

PRIJEDLOG ZA ISCJELJENJE


Posvećeno mojoj dragoj prijateljici i njenom sinu !

Naš život se sastoji od uspona i padova. Živimo u iluziji odvojenosti i imamo ograničenu količinu energije. Kada smo u krizi, čini nam se kako nema izlaza, no to je samo jedna faza u igri naših oscilacija. U svakom trenutku postoje izlazna vrata iz naše iluzije odvojenosti. Kada ih otvorimo susretnemo se sa samim sobom i sa beskonačnim izvorom energije, koji može kreirati mnoštvo raznih mogućnosti.

I naše malo ja svojom ograničenom energijom i voljom može kreirati u svom svijetu dualnosti.

Ako ima snažno pozitivno uvjerenje, onda može kreirati stanje zdravlja.
No pošto se nalazi u stanju dualne i odvojene svjesnosti, čija zakonitost nalaže da mora imati iskustva suprotnog polariteta, kad, tad će trebati iskusiti i negativni polaritet.
Ne mora značiti da ako je imao zdravo srce da će neminovno morati imati bolesno srce, ali ta ravnoteža yina i yanga negdje mora biti izražena.
Možda će imati probleme sa jetrom ili neki drugi životni problem ne-vezan za zdravlje tijela.

Malo ja ima ograničenu količinu energije i kada počne padati u negativni pol dualnog klatna i manifestirati neki problem, on tu energiju troši na hranjenje negativnih uvjerenja i emocija.
Tako ta negativnost postaje manifestna, jer smo joj dali pažnju i manifestirali smo je svojom energijom.
Malo ja dakle nema dodatne energije s kojom bi tada hranio npr. pozitivni pol klatna ili s kojom bi se izdigao iznad zakonitosti yin- yang klatna.

Svi znamo taj osjećaj pada, osjećaj nemoći, gubitka, zabrinutosti, straha, depresije, sumnje i nedostatka snage da se izvučemo iz problema.
Još jučer smo imali snažno uvjerenje kako sve možemo i kako imamo moć samoiscjeljenja i to je i funkcioniralo.
Tada smo svoju ograničenu energiju puštali u te pozitivne programe i oni su se manifestirali u našem iskustvu. Naše malo je kreiralo sliku pozitivne realnosti.
No sada smo svoju ograničenu energiju utrošili na negativnu manifestaciju.

Dok smo zarobljeni u svijetu dualnog klatna mi nemamo dodatnu energiju kako bi se izvukli iz negativne pozicije.
Malo ja ne može sebe iscijeliti, niti naći trajni izlaz iz problema. Ono se može privremeno prebaciti na suprotni kraj klatna, gdje će imati dojam izlječenja ili rješenja problema, no to je samo jedan polaritet stalne kretnje klatna.

Dakle, u dualnosti vlada zakon klatna tj. neminovno kretanje između dva suprotna polariteta, zatim zakon manifestacije onoga čemu usmjerimo pažnju i energiju i zakon ograničene energije.
Ako se borimo protiv nečega to jačamo, zato jer smo vođeni strahom i željom.
Strah kome dodajemo svoju energiju, kroz borbu, mora biti manifestiran.
Zbog ovih zakonitosti malo ja nema stvarnu sposobnost samoliječenja.
Možemo imati samo iluziju o sposobnosti samo liječenja.
Pravo izlječenje izvire iz naše cjelovitosti i povezanosti s božanskim izvorom. Tada je malo ja samo instrument u namjeri i službi cjelovitog božanskog.


Dva polariteta ne mogu biti istovremeno manifestirana. Ako imamo iskustvo bolesti, ne možemo istovremeno biti i zdravi.
Osjetimo znakove bolesti ili emocije i uvjerenja, koja je stvaraju i mi automatski želimo pobjeći iz tog stanja.
Naša želja za bježanjem i strah od bolesti dolijevaju energiju za još jače manifestiranje bolesti. Što više nastojimo doći do zdravlja, mi duže zadržavamo klatno u svom negativnom otklonu.

U stanju kada imamo malo raspoložive energije za promjenu i kada se nalazimo u stisku ovisnosti o starim programima i o kemijskoj ovisnosti o kemikalijama straha i stresa, mi se ne možemo mijenjati. To sve više jača osjećaj nemoći i uvjerenje, kako smo žrtve. Bolest i problemi imaju moć nad nama.

Kada je bolest ili problem ekstreman, postoji vjerojatnost da ćemo puknuti /malo ja / i prepustiti se svom beskonačnom pravom božanskom izvoru, koji jedini može dovesti do iscjeljenja.
Mudrije je da se povezujemo sa svojom dubinom ili pravim ja, dok nas još klatno ne dovede do krajnjih nepodnošljivih granica.


Recidivi bolesti su primjeri djelovanja klatna u nama i našeg osciliranja između pozitivnih i negativnih uvjerenja.
Zdravlje koje je rezultat našeg programa, koje je malo ja stvorilo, nije stabilno, niti realno.

Ono treba biti preko našeg višeg ja povezano s božanskim beskonačnim Izvorom. Tada životna energija zaista teče našim tijelom i mi više nismo iluzorna odvojena projekcija, nego stvarno živo biće.

Slijedeći je zakon karme ili uzroka i posljedice, koji nas zadržava u istim stalno ponavljajućim petljama i u zatvoru klatna ili tzv. karmičkog kotača.

Kada smo u svom nevezanom ja jesam, realnom i cjelovitom stanju svjesnosti, taj i drugi zakoni dualnosti više ne djeluju .


Potpuno prepuštanje beskonačnom izvoru energije ili svom pravom ja, rastapa iluzornu prirodu svih naših uvjerenja i prirodno restaurira svo naše zdravlje.
Naše istinsko ja je cjelovito i potpuno ispunjeno i ne ovisi o vanjskoj manifestaciji. Ono nije uzdrmano bolešću, niti ushićeno zdravljem.

U dualnom stanju svijesti možemo imati misli i programe poput ovih : brinem se za svoje zdravlje i bojim se najgoreg ….nemam snage, niti volje da nešto učinim, loše se osjećam…….da, čuda iscjeljenja su moguća, no ne meni, nego drugima ….ili to je teško i zahtjeva puno borbe……ili……. ja to neću moći izdržati………..nisam uspio , slab sam ….život je težak i okrutan…..sve više ljudi umire od karcinoma…….. potpuno zdravlje nije moguće i uvijek mora biti neki problem………život je borba i zato nesvjesno izazivam takve situacije u kojim ću se boriti……… kada se borim znači da sam živ i postojim………bojim se nepoznatog ….ne želim ponovo kroz sve prolaziti…….život mora imati izazove kako bi bio pobjednik…..ja sam gubitnik………. strah me je otvoriti se potpuno……ovaj svijet je opasan i neprijateljski….. u mojim kostima je strah i to tako mora biti, jer time dokazujem da postojim….. jako želim biti zdrav i bez problema……… bojim se da ne izgubim svoje voljene ili ne ostanem sam………. brinem se za budućnost moje porodice……….

To su samo neka od uvjerenja i emocije, koja se mogu otpustiti. Možemo prekinuti svoju identifikaciju s njima.

Ponavljam to su samo uvjerenja i emocije i to nismo mi.

Jednako snažni i mogući kao i pozitivna uvjerenja i kao naš najviši cilj- otpuštanje vezanosti za sva uvjerenja i pozitivna i negativna.

Ako želimo započeti stvarni proces iscjeljenja ,prvo moramo izraziti svoju jasnu namjeru za to.
Trebamo imati dovoljno inicijalne hrabrosti da pogledamo dublje u sebe i da se suočimo sa najdubljim strahovima i mogućnostima.

Možemo si postaviti pitanje: Što mi se najgore može desiti ?

Kada svjesno promatramo svoje najveće strahove, oni više nisu sakriveni u podsvijesti.
Iznijeli smo ih na svjetlo svjesnosti, a ona raspršuje sve ono što nije realno i povezano s božanskim izvorom.

Bolest i problemi su samo obrnuta refleksija onoga što jesmo. Njihova svrha je da više ja, ima iskustvo sebe, kroz spoznaju onoga što nismo.

Zdravlje je naše prirodno stanje i božansko pravo.


Evo prijedloga jedne meditacije, koju bi bilo mudro ponavljati svaki dan.

Ona se sastoji od tri dijela:

Prvo se opuštamo i ulazimo u alfa stanje svjesnosti.
Druga faza je autohipnoza ili instalacija pozitivnih uvjerenja o svojoj autentičnoj pravoj prirodi i moći, koja olakšava prepuštanje i sam proces meditacije. Tu dovodimo sebe u emocionalno stanje kakvi smo onda kada smo zdravi. Prvo moramo osjetiti emocije cjelovitosti ispunjenja i radosti i zdravlja, a tek onda dolazi do manifestacije istog, a ne obrnuto. Naša podsvjest ne razlikuje prošlost od budućnosti i to je čin kreiranja drugačije mogućnosti realnosti koju ćemo iskusti u našoj tzv budućnosti. Ovim izjavama se podsjećamo tko smo i potvrđujemo svoju nevezanost za bolest i očekivanja.

Treći dio je sama meditacija, u kojoj smo nepristrani promatrači procesa u sebi.

Ovo je prijedlog, ako želimo neko iscjeljenje bolesti :

1.Prethodno trebamo opustiti tijelo i par minuta svjesno disati, dok ne osjetimo mir.
Možemo pogled fiksirati u jednu točku i nakon toga proširiti vidni fokus na periferiju, periferni vid.
Tako ulazimo u trans ili svoje prošireno stanje svijesti ili u alfa ili theta stanje svjesnosti, gdje nam je dostupna podsvjest i nadsvjest.
Tada imamo pristup svjesnom promatranju svojih starih programa i potisnutih emocija, ali i pristup svome pravom ja ili višem ja ili nadsvjesti, koji su povezani sa našom božanskom esencijom i Izvorom, gdje postoje sve mogućnosti, koje mogu biti kreirane u našem iskustvu. Tada nadilazimo naše malo ja i nalazimo se u stanju nevezanosti za kreaciju malog ja.

Tada možemo sebi ovo dolje pročitati ili napraviti audio snimak, koji možemo redovno slušati .
To nam olakšava našu dezidentifikaciju sa našim malim ili nižim ja i našu predaju svojoj pravoj autentičnoj prirodi.

2. PREPUŠTAM SE SVOM UNUTARNJEM VODSTVU !

JA SAM BESMRTNO, ZDRAVO, PREKRASNO BIĆE, KOJE SAMO TRENUTNO IGRA OVU ULOGU ŽIVOTA.
AKO SE ODVEŽEM SADA, OD VEZANOSTI ZA TU ULOGU, MOGU SADA SVJESNO IZABRATI NEKU DRUGU MOGUĆNOST ILI ULOGU !
JA SAM KREATOR I NISAM IDENTIFICIRAN SA SVOJIM KREACIJAMA.

ONE SU ZA MOJU ZABAVU I EKSPERIMENTIRANJE ! BEZBROJ MOGUĆNOSTI MI JE DOSTUPNO !

DA, SADA IMAM HRABROSTI POGLEDATI U SVOJE STRAHOVE I PRODRIJETI U SVOJE DUBINE……..DUBOKO DIŠEM I DOZVOLJAVAM SVEMU ŠTO JE U MENI DA BUDE, JER JESTE….TO SU SAMO MISLI I EMOCIJE…………VRAĆAM SE U SVOJ CENTAR BEZ MISLI …U SVOJ MIR….U SVOJ OSJEĆAJ BIVANJA I PROŠIRENOSTI……. PREPOZNAJEM SVOJU ŽELJU ZA BORBOM PROTIV BOLESTI…..PREPOZNAJEM SVOJE NEPOVJERENJE, BRIGU I STRAH ….PUŠTAM IH NEKA BUDU…………PAŽNJA MI JE NA DISANJU……. ZNAM DA SE SVAKA MOJA MISAO I EMOCIJA RASTAPA U TIŠINI MOJEG STVARNOG JA……VRAĆAM SE SVOM MIRU I PRAZNINI… ONOME ŠTO NE DAJEM SVOJU ENERGIJU I PAŽNJU NE POSTOJI……. SVA MOJA PAŽNJA I SVJESNOST SU U MIRU I PRAZNINI KOJA JE IZVOR SVIH MOGUĆNOSTI ……..PREPUŠTAM SE SA PUNIM POVJERENJEM BOŽANSKOM IZVORU U MENI…….TAMO GDJE JE BOŽANSKO, NEMA BLOKADA, NI PROBLEMA, NI BOLESTI……NE TREBAM NIŠTA ČINITI, NITI NASTOJATI, NE TREBAM NIŠTA OČEKIVATI ….PREPUŠTAM SE BESKONAČNOM ZDRAVLJU I SVJETLU I NAJVIŠEM PLANU ZA MENE…….……. VIDIM SEBE KAKO SE VRAĆAM OD LIJEČNIKA I ČITAJUĆI NAJNOVIJI NALAZ PRŠTIM OD SREĆE I ZADOVOLJSTVA….OSJEĆAM SE SLOBODNOOOOO….RADOST I POVJERENJE U ŽIVOT ME POTPUNO ISPUNJAVAJU I PREPLAVLJUJU…….JA SAM SRETAN I ISPUNJEN BEZ OBZIRA NA TO ŠTO SE VANI DEŠAVA……..UŽIVAM U SVOM OSJEĆAJU ISPUNJENJA, KOJI JE BEZ UVJETA I NEMA VEZE SA NIČIM ŠTO MI SE DEŠAVA VANI……….. OSJEĆAM SE POTPUNO , CJELOVITO, SIGURNO, ISPUNJENO I TAJ OSJEĆAJ PREPLAVLJUJE CIJELI MOJ SVEMIR….VOLIMMMMM……..PREPUŠTAM SE S POVJERENJEM………DIŠEM DUBOKO….PRIHVAĆAM SVAKU MISAO ILI EMOCIJU KOJA IZRONI SADA…..VRAĆAM SE U SVOJ SIGURNI CENTAR I IZRAŽAVAM JASNU NAMJERU DA ĆU U SVAKOM TRENU SVOG ŽIVOTA BITI U TOM SVOM CENTRU…….IZ SVOG CENTRA MIRA I ISPUNJENOSTI KREIRATI MOGU ŠTO GOD ŽELIM I NISAM VEZAN ZA TO…..MOGU SE IGRATI I EKSPERIMENTIRATI……….. MOJE ZDRAVLJE ILI BOLEST NEMAJU VEZE SA ONIM TKO JA JESAM….JA JESAM BESMRTNI KREATOR, KOJI JE SLOBODAN…….OSJEĆAM SVOJU MOĆ I SPUNJEN SAM POTPUNO….NE OVISIM O NIČEMU I NIKOMU……..SLOBODAN SAM I SIGURAN….JA SAM JEDNO SA SVIME……..SVE STANICE MOGA TIJELA PJEVAJU PJESMU JEDNOTE I LJUBAVI……..OTPUŠTAM SVE ŽELJE I SUMNJE……..ISPUNJEN SAM I CJELOVIT…… JA SAM UZROK SVOJE OKOLINE I TIJELA……… JA JESAM MIR, NIŠTAVILO, TIŠINA, PRAZNINA …

3. …….ulazim sada u stanje mira, tišine i nepristranog promatranja na 10 minuta.

Nakon ove meditacije osjećati ćemo se bolje i otvoriti će nada u iscjeljenje.

NO, NE ZABORAVIMO KAKO SMO U SVOJE TIJELO ULOŽILI PUNO ENERGIJE MALOGA JA U TO ŠTO SADA JESMO I BOLEST KOJA SE MANIFESTIRALA.
IZ TOGA RAZLOGA ĆE NEMINOVNO PONOVO IZBIJATI NAŠA NEGATIVNA UVJERENJA, EMOCIJE ILI SIMPTOMI TIJELA.
TOGA MORAMO BIT SVJESNI, JER BI TADA MOGLI SKLIZNUTI U STARU SVJESNOST NEMOĆNE ŽRTVE.

.....Da, znao sam da ovo ne djeluje........evo vidiš kako se ništa nije promijenilo i dalje sam bolestan........nisam dovoljno dobro radio meditaciju..........ja nemam tu moć i sposobnost.....slab sam...... evo opet me boli ......to se neće dobro završiti....... da je to lako, nitko ne bi bio bolestan........... to su lari- fari priče, fantaziranja...... ne mogu ništa promijeniti ......par dobrih misli ne mogu promijeniti moje zdravlje...........imam čvrste dokaze da sam bolestan i to je jedina stvarnost.....možda, no sumnjam……nemam snage......neću uspjeti...td.

Inercija starog sustava se opire promjeni. Malo ja ne poznaje drugačiju realnost i ne da na svoju kreaciju. Malo ja je ovisno o svojoj trenutnoj manifestaciji.

Dok, nas spopadaju ovakve misli, mi tada dajemo energiju tim uvjerenjima, koja onemogućavaju višem ja da donese zdravlje. Tako hranimo samoispunjujuće proročanstvo bolesti....ometamo spontani proces iscjeljenja.

No ipak !......Samo se trebamo sjetiti kako su to stari programi, koji se bore za svoj opstanak. Svoju svjesnost tada trebamo vratiti u svoj mirni centar i promatramo iz njega. Svjesno i nepristrano promatranje ih automatski rastače.

Oscilacije i sumnje su neminovne!

No, stalnim vraćanjem u svoje izvorno stanje, dolijevamo sve više energije u svoje novo stanje potpunog zdravlja i ono postaje i vani manifestno.

STRPLJENJE POVJERENJE I USTRAJNOST !

Do vremena manifestacije zdravlja i našeg novog stanja, trebati će nam razdoblje vjere u pozitvini ishod.

Tu vjeru možemo zvati vjera u Boga ili vjera u neporešivost kreiranja savršenstva iz svog najvišeg ja.

Postoji faza latencije u kojoj vani i u svom tijelu ne primjećujemo nikakvu promjenu i to nas često vraća u stanje sumnje ili nestrpljenja.

Pri ovom procesu stvarnog iscjeljenja se trebamo osloboditi i želje da budemo zdravi i da nešto popravljamo.
To je onda indikator kako nismo vezani niti za stanje zdravlja, niti za stanje bolesti.


Ako nam je prije meditacije jako izražena želja i motivacija da ozdravimo, onda taj čitav proces postaje dio naše borbe protiv bolesti. A znamo da tako jačamo bolest.

U početku je normalno da imamo tu motivaciju i ne trebamo se boriti protiv nje.

No kasnije kada kroz meditaciju dosegnemo svoje pravo biće, koje nam daje osjećaj bezuvjetnog ispunjenja, radosti i cjelovitosti.
Taj osjećaj će nam biti dovoljni motiv i pokretač za meditaciju.
Tada ćemo se spontano početi mijenjati i kada smo gotovo zaboravili na bolest, nje više neće biti.

Malo ja ne može ništa stvarno i trajno promijenitii !

Očekivanja nas zarobljavaju !

Prihvatimo sve moguće opcije i tako se oslobodimo naše vezanosti za njih !

Jedino što možemo je prepustiti se božanskom savršenstvu, koje tako može biti izraženo i kroz naše tijelo.

Više kreativno ja, kao izraz božanske cjelovitosti, nije vezano za svoju kreaciju i iz svoje šire vizije vidi bezbroj mogućnosti, koje može kreirati.
To je jedini izvor našeg zdravlja i blagostanja.

Prepustimo mu se s povjerenjem !

Oznake: iscjeljenje


- 09:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.02.2017., srijeda

Vraćanje svoje moći sebi

Lijepo je imati gurua , duhovnog motivatora i sl. no sada je vrijeme kada se moramo integrirati sa samim sobom. Tek kao takvi možemo ravnopravno komunicirati sa raznim suptilnim entitetima kao što komuniciramo s prijateljima u 3 D. Ovo vrijeme je nazvano vremenom lažnih proroka, jer je povećana navala entiteta, koji se održavaju kroz naše davanje pažnje njima i udaljuju nas od nas samih. U ezoterijskoj ponudi ima svašta. Mnogi niži entiteti se predstavljaju kao majstori, anđeli i sl. i pričaju lijepe i privlačne priče , no jedini cilj im je naša pažnja tj energija, koja im tako osigurava egzistenciju. /na stranici svjetloradnici ima dosta takvih /. Davanje svoje moći nekom s drugom suptilnom entitetu, koji je kao napredniji od nas, zadržava nas u modu žrtve i ne mičemo s mjesta. Tako negiramo svoju božanstvenost i sebe tražimo van nas samih. Tamo se sigurno nećemo pronaći ! Ako neki entitet ima širu viziju, nego je mi imamo trenutno, to ne znači da je duhovno napredniji od nas. Dok smo u tijelu naša svjesnost je više fokusirana te tako i možemo imati doživljaj 3 D. Ako nam neki entitet ili druga osoba kaže nešto s naše vremenske linije npr iz budućnosti, mi možemo biti fascinirani time i tako mu još više predajemo svoju moć. Pitati anđele za savjete, a pri tom ne slušati svoje unutarnje automatsko znanje i vodstvo, jednako je kao da npr. pitamo susjeda za pomoć kada bi bilo najpovoljnije vrijeme da iznesemo smeće ili da gledamo omiljeni film ili idemo na Wc i sl.
Moje i tvoje tzv više ja je jednako vrijedno i uzvišeno kao i bilo kojeg uzvišenog majstora. / Ono treba biti jedno sa fizičkim tijelom /jedinstvo duha , duše i tijela /.
Naravno svatko ima svoj put, no mudro je stalno vraćati se sebi i svom unutarnjem jedinstvu.

Oznake: lažni prorok


- 10:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.02.2017., srijeda

Čudo-promjena ugla percepcije

Čuda su skokovi u percepciji -od straha i potrebitosti, na ljubav i ispunjenost.

Viđenje očima ljubavi donosi drugačiju percepciju i tako dobijemo začuđujući dar iz polja cjelovitosti.
Strah gleda u zamrznuto poznato i tako se štiti od sebe samog.

Čuda su percepcije živog sadašnjeg trenutka.
Nema više okova očekivanja i projeciranja poznate već viđene,dosadne, predvidive prošlosti.

Čuda su susreti s nepoznatim i novo stvorenim.

Čudo je rezonancija sa cjelovitošću i vanjskim odsjajem ljepote i beskonačne raznolikosti.

Čudo je direktno iskustvo sebe, u sebi i drugima.

Čudo dobiva oblik kada fokusiramo svjesnost u beskrajno polje mogućnosti.
Otkrijemo ono, što prethodnog trenutka nije bilo otkriveno

Čudo je dar onome, koji ne shvati ozbiljno ono što mozak i osjetila projeciraju iz pohranjenih sjećanja.

Čudo nije u obliku, nego u doživljaju cjelovitosti,jedinstva i ispunjenosti. Ista osoba nam može biti svaki trenutak čudovita i nova , ako na nju ne projeciramo prosudbe prošlosti i ako je gledamo očima koje vide ispod vela uobičajene pojavnosti i očekivanja.

Ubica čuda je očekivanje i gladna čežnja.

Čudo nam iscuri iz ruke kada ga želimo zgrabiti i kada trčimo za njim.

Čudo iscjeljenja je jednostavno prebacivanje pažnje i percepcije na našu cjelovitost i povezanost sa svime.

Čudo u sebi nosi uzbuđenje, radost, čuđenje i ushićenje, jer s potpunim povjerenjem i pozitivnim čekanjem upijamo trenutak.

Čudo je dijete i majka zahvalnosti.

Božanska inspiracija i namjera stvaraju oblik čuda, ljubav ispunjava taj oblik, a naše povjerenje i predanost to čudo čine našim živim iskustvom. Preko čuda možemo staviti iluzorne velove i odjeću prosuđivanja, no čudo nikada ne umire niti ne nestaje.

Čudo je susret sa svojom nevinosti i beskrajnim mogućnostima.

Čudo je jednina realnost,sve ostalo je iluzija.

Oznake: Čudo


- 05:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< veljača, 2017 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Kolovoz 2019 (1)
Svibanj 2019 (1)
Veljača 2019 (3)
Prosinac 2018 (6)
Studeni 2018 (1)
Listopad 2018 (3)
Rujan 2018 (3)
Kolovoz 2018 (3)
Srpanj 2018 (3)
Lipanj 2018 (6)
Svibanj 2018 (2)
Travanj 2018 (5)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (6)
Siječanj 2018 (5)
Prosinac 2017 (4)
Studeni 2017 (6)
Listopad 2017 (5)
Rujan 2017 (6)
Kolovoz 2017 (8)
Srpanj 2017 (3)
Lipanj 2017 (3)
Svibanj 2017 (5)
Travanj 2017 (6)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (7)
Prosinac 2016 (2)
Studeni 2016 (7)
Rujan 2016 (2)
Kolovoz 2016 (4)
Srpanj 2016 (4)
Lipanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (5)

Opis bloga Dijane Mihok

Linkovi

PREGLED