13

četvrtak

kolovoz

2015

Teroristi (titoisti) protiv Salopeka

Hrvatska, satkana od socijalističkih direktora i orjunaško udbaških kadrova, je iz(g/r)u(r/g)ana.

ISIL je isplanirao i organizirao otmicu, proveo otmicu, objavio snimku otetoga i prijetnju pogubljenjem (hrvatskog državljanina zaposlenika u francuskoj firmi koja je radila u Egiptu).
USA i UK ne pregovaraju s teroristima, Francuska pregovara (i plaća otkupnine). ISIL je tražio puštanje zatočenih muslimanki (koje drže egipatske vlasti). Rok je bio 48 sati od objave prijetnje.
Tko je pucao u Tomislava Salopeka?

Izvesti akciju koja košta (otmica a ne slučajno zarobljavanje), bez ikakvih izgleda ostvariti materijalne ili nematerijalne ciljeve ukazuje na važnost pozadine otmice i smaknuća.

Žrtva je Hrvat, otet isplaniranom otmicom pred velebnu proslavu 20-godišnjice Oluje, smaknuće objavljeno (po usporedbi video snimke pri čitanju prijetnje i slika nakon smaknuća, vjerojatno se smaknuće obavilo nedugo iza snimanja prijetnje, na istom mjestu) nekoliko dana iza proslave ... U bezizglednoj ucjeni, s posebnim trudom. Očigledno je ISIL postigao i materijalne i nematerijalne ciljeve (i bez pregovora o žrtvinom životu).

Klasičan orjunaško-udbaški rukopis (rusko-srpske) terorističke aktivnosti. Svaku brojniju i značajniju aktivnost Hrvata opterećuju isplaniranim terorističkim činom.
Tito i titoisti su dio prosovjetske-proruske međunarodne terorističke zavjere i jedina im je zadaća sijati teror diljem svijeta.

Pitanje je samo tko je Salopeka u Hrvatskoj kontaktirao u ime sigurnosnih službi (jer zbog važnosti akcije organizator nije čekao nasumičnu otmicu, već je morao imati žrtvu na poziciji/raspolaganju) i dostavio raspored kretanja žrtve teroristima?
Proruske i prosrpske kadrove u državnim sigurnosnim službama treba smjesta najuriti (otpustit/zatvoriti/likvidirati), a rusko-srpske agente u Hrvatskoj protjerati/raseliti.

Hrvatska nije provela, kazneni progon nositelja prorusko-prosrpske politike (terora i zastaršivanja). Samim tim nije ni prokazala nedemokratičnost i zločinačku narav te politike!
Vrijeme je za oštro kažnjavanje terorista (koji su nas desetljećima držali u jednoumlju i svojim tvrdnjama o vlastitoj humanosti).

(uz dužni pijetet prema stradalom i njegovoj obitelji ...)