25

utorak

veljača

2014

Recidivisti ne zaslužuju oprost!!

(Ovaj tekst je orginalni tekst osobe koja je napisala sve prijašnje tekstove na ovom blogu. Potreba iskazivanja istih, prije izrečenih stavova i tvrdnji, drukčijim riječnikom proizlazi iz spoznaje kako neki, iako sviraju (mada ne znam što), bolje razumiju neki neciviliziraniji jezik


Politika je prljava. Ako vrijediš blate te, ako ne vrijediš blatiš se sam.

Josipović, taj bezvrijedni lizač srpskih vladajućih guzica javio se povodom HDZ-ove predizborne-poslije izborne-stalnoptrebite turneje. Politička aktivnost HDZ-ovog članstva daje prigodu građanstvu iskazati svoje ( a ne bagine) stavove i procjene popularnosti. Taj sitni mali bezrezervno nepotrebni predsjedničić pokušava svoju propalu (kako je netalentirani slikar, muzičar i pravnik mogao propasti?) životnu karijeru izgraditi na retorici civilizirane razine ...!?
M mu j, četničku!
Smrad zaboravlja kako nas više od četiri godine pravi budalama, ponižava (s onom svojom srpsko-ruskom debelom prasicom koju nadomješta Q(urvom)) i podastire srbima. NATO ga je optužio za izdavanje tajni tog pakta Srbima i Rusima (špijunira NATO za Srbe ??), troši naše novce na našu štetu.
Zaboravlja što se s takvim sitnim zrikavcima radi ...
Njegova selektivna civilizacijska svijest ne dopire do naših osjetila. Ne primjećujemo ga (osim po smradu). Nema losiona koji može odagnati taj (nepoželjni) miris.

Samo miris tamjana ... Gori u paklu, budaletino!

Zaklanjao se izbornim sloganima koji ukazuju na prorusku usmjerenost, predsjednik stranke na stranačkoj konvenciji ponavlja riječi ruskog premijera o hodanju uspravno (upućenih proruskom ukrajinskom ubojici Janukoviču), pozivaju Ruse kupiti INA-u (kako bi izvlačili preko INA-e dobit za antihrvatske rabote), po raznim novinarskim intervjuima prijete i zastrašuju, vraćaju nam rusku despociju i bezobzirnost, nedemokratičnost i siromaštvo, ..
Takvi pričaju o civiliziranom dijalogu, j im ja M ...


(Trenutak koji istinski i civilizacijski prati nauku i spoznaju o oprostu kao načina pomaganja grešnicima (dobar pravnik bi to trebao znati) integrirati se u društvenu zajednicu ... recidivisti ne zaslužuju oprost!!)

uvažite potrebu izbjegavanja objave slike ....