08

nedjelja

prosinac

2013

Strepite! (treba pobijediti u specijalnom ratu)

U seljačkoj zemlji, našoj Hrvatskoj ... spustila se gusta magla!

Stoljetno stvaranje antihrvatskih elemenata utemeljeno je na prvenstveno na materijalnom. Ako meta (preobrazbe) nije podložna materijalnim iskušenjima, onaj tko "napada" metu jeste (ne stvara partijske poslušnike iz ideološkog ili bilo kojeg drugog nematerijalnog razloga). To je specijalni rat.
Tvrdnja: u procesu stvaranja antihrvatskih elemenata ili je jedan sudionik ("žrtva"), ili je drugi sudionik ("učitelj") ili su oba sudionika motivirani u tim radnjama isključivo materijalnim razlozima.

(O veličini tih materijalnih dobara: mali iznosi ukazuju na karakter sudionika ...)

Dragan Markovina, Tvrtko Jakovina, ... tipični su primjeri produkcije vlastitih kadrova. Intelektualno su neprepoznatljivi. Pamfletisti. Ali medijski i znanstveno promovirani na reprezentativnu razinu. Za protivnike olakšanje ... Takve ne bih na svojoj strani (zar?).
Uistinu, pojedinci koji za vlastiti probitak nanose štetu državi i naciji su problem države i nacije (problem svih nas). Mi smo sukrivci. Ne kažnjavamo ih dostatno.

Primjerice i Markovinu i Jakovinu treba ignorirati (izopćiti), pretresti okolnosti kako su se zaposlili na državnim ustanovam (jer su im doktorati ideološki obojani i očito je kako su i znanstveno i profesionalno protežirani, netko im je pogodovao na elementima negativne selekcije). Plaćamo ih kako bi radili protiv nas i našeg interesa.


Navedeni dvojac je samo (zbog njihovih javnih istupa i javnosti posla kojim se bave) dio sante koja plovi hrvatskim (političkim) morem. KPJ/KPH/SKH/SKH-SDP/SDP je jedna prosrpska, izdajnička stranka utemeljena na negativnoj selekciji i materijalnim davanjima koja su uzrok i povod negativnoj selekciji.
Lijek protiv takvog ponašanja je bojkot. Materijalni bojkot. I sudski progon službenih osoba koje protažiraju takve.

Odgovornost svih nas naspram očito negativnih trendova koje je inaugurirala partija je velika. Potrebna je stega i društvena hijerarhijska odgovornost (moramo društveno slabije pozicionirane od nas prisiljavati na bojkot izdajica).
Država i nacija se stvaraju (i održavaju). Valjda nas je stvaranje jugoslavenske države i nacije moglo poučiti ...
Izdajice - strepite!

(Znanje i mehanizmi stvaranja države i nacije upućuju na stupanj razvijenosti jedne društvene skupine ... nadam se kako pri tom nećemo nalikovati na srbe, orjunaše, jugoslavene ...)
Hrvatska je naša domovina.