Pet igrača iz HNL-a koje bi voljela vidjeti u dresu Hajduka sljedeće sezone

22.06.2020.

Još jedna sezona prve hrvatske nogometne lige bliži se kraju, a ja sam se odlučila malo pozabaviti ljetnim prijelaznim rokom. Hajduk se nalazi u grčevitoj borbi za poziciju koja vodi u ligu prvaka, ali igra je na proljeće dosta pala. Kakav god bio rasplet borbe za mjesto koje vodi u kvalifikacije najelitnijeg europskog klupskog natjecanja, Hajduku će svakako trebati „svježe krvi“ želi li sljedeće sezone „napasti“ naslov prvaka. U ovom tekstu izdvojit ću pet nogometaša koje bi osobno voljela vidjeti u Hajdukovoj svlačionici sljedeće sezone.

Slavko Blagojević – zadnji vezni Istre. Čvrsti i stabilan igrač, britak na lopti, a uz to i razornog udarca. Jedan od najboljih igrača momčadi sa Aldo Drosine, i zasigurno bi mogao Hajduku u borbi za Europu. Po stilu igre me uvelike podsjeća na Josipa Radoševića, i mislim da upravo igrač takvog kalibra treba Hajduku. U pohodu na skupinu EL ili LP( ovisi o plasmanu na kraju sezone) momčadi Igora Tudora dobro bi došao ratnički igrač poput Blagojevića.

Jiloan Hamad – standardni je prvotimac Gorice, a uz to je i iranski reprezentativac. Riječ je o odličnom veznjaku koji bi svojim iskustvom mogao pomoći da mladi igrači Hajduka lakše stasaju. Mislim da bi se dobro uklopio u vezni „bilih“, zajedno sa Caktašem i Nejašmićem. Zanimljiv je igrač, i bilo ga lijepo vidjeti na Poljudu sljedeće sezone.

Indrit Tuci – riječ je o sedamnaestogodišnjem napadaču Lokomotive. Iako je tek na početku svoje karijere, već je pokazao zavidne vještine baratanja loptom. Iako nije starter, riječ o iznimno talentiranom napadaču koji bi pojačao konkurenciju u napadu „majstora s mora“.

Kristijan Lovrić – ne znam postoji li uopće ijedan navijač Hajduka koji ovog nogometnog virtuoza ne bi htio vidjeti u dresu Hajduka. Dečko je jednom riječju – fenomenalan. Po meni je Lovrić uz Marića, Petkovića i Čolaka, jedan od najboljih napadača u našem prvenstvu u ovom trenutku. Hajduk ga je pokušao dovesti u zimskom prijelaznom roku, ali nije bio u mogućnosti platiti cifru koju je Gorica odredila. Nadam se da ovo ljeto „bili“ ponovo krenuti po Lovrića, te da će se ovaj put uspjeti dogovoriti s vodstvom Gorice oko ovog transfera.

Mihael Žaper – još jedan daroviti nogometaš, trenutno je igrač Osijeka. Igra u veznoj liniji, a također je i hrvatski U-21 reprezentativac. Sjajan igrač koji bi uvelike osnažio vezni red Hajduka. Problem bi mogla biti odšteta koju bi Osijek potraživao za njega, ali pošto je riječ o igraču koji još nije do kraja igrački sazrio, cijena ne bi smjela biti „astronomska“.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.